Jump to content
Порталът към съзнателен живот

taken

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • AIM
    f_o_r_s_k_i72918525
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

taken's Achievements

  1. † Христос воскресе из мертвых, смертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав. † Христос възкръсна от мъртвите, като със смърт смъртта потъпка и на тия, които са в гробовете, дарува живот. :3d_053:
  2. Е би ли казал кое е най-важното нещо, в което вярваш и как го отстояваш? Бог , отстоявам като се уповавам на него.Гледам да се уча от грешките си и да не ги повтарям за един по-праведен живот
  3. Отстояването на себе си е отстояването на това в което вярваш. Това не е нито илюзия , нито празна приказка. Това е градивната сила ,която ни дава тласъка да вървим напред и нагоре.С времето и натрупания опит зад гърба си ,променяме , надграждаме възгледите си , напасваме парчетата от общия пъзел , но вярата е винаги било нещото , което ни е давало силата да минем през всичко това , за да може накрая да отстояваме Истинските неща за които си струва да живееш ... и да се бориш
  4. Виртуалното общуване и кореспонденция нямат нищо общо с общуването "на живо" Tака е , но момичето търси подкрепа и някакви конкретни насоки , продиктувани от опита на човека отсреща . peace !!!
  5. Здравей ани , според мене не трябва да имаш предразсъдъци , мисълта дали ще се харесаш на някого.Така , или иначе , неможе на всички да се харесаме , нали !?! Нека промяната да тръгне от мисленето ти. Бъди себе си , своята персонална уникалност и ще намериш сродни души , като тебе.Оттърси се от тези страхове и прегради и започни да мислиш положително , градивно , весело дори . Поздрави и успех !!! (((:
  6. Според мен най-висшият добродетел е Истината!Ние сме се родили тука ,живееме тука и вярваме в това чудо наречено -ИСТИНА.Ние за нея живеем,защото помислете Истински ли живот е това без Истината...И всеки се се пита-Кое е правилно за мен?Тази истина която е за теб-дали и за другия това е истина?Но истината е само една-аз лично немога и мога с една дума да я опиша-Бог.Но тука където сме попаднали,както се казваше във един филм е по важно като че ли да си задаваме въпроси-отколкото да знаем техните отговори.-и ако смея да допълна-важното е в случая какви въпроси си задаваш,важното е да мислиш,какво да мислиш -както са казали едни наши братя...
  7. За мен дяволът представлява една част от нашия земен,а може би и не само земен план на първопричината на всички причини.Господ го е създал с определена роля и може би на някои ще им се стори странно ,но според мен Дяволът играе една положителна и/или поучителна роля в нас,заштото благодарение на него ние оценяваме стойността на доброто,на любовта и се издигаме.Относо Дяволът има една мисъл "Всяко зло е неразбрано добро".
  8. Във днешни времена,времена на насилие и озлобление между хората, времена на неспокойствие и стрес,на опустошение и разруха,на духовно съзряване за някои и пагубна алчност за други,щастието като термин е с много размит смисъл.За едни щастието се проявява единствено и само във физическия,материалния свят.За други щастието е много повече от задоляване на своите привични човешки удоволствия.За някои хуманоиди щастието се проявява във финния,душевния свят.Всеки човек от нашата планета има различни интереси,различен житейски път,различна целенасоченост,различна карма,от което би следвало и различна гледна точка за това какво представлява щастието.Щастието на човек предоставя много,но важното е да се наблегне на едно-стремежа на всеки хуманоид към щастие,към себеиздигане.И точно тук се намесва древната послание.РЕАЛИЗИРАЙ СЕ САМ.В началото на своето съществувание всеки човек има еднакви възможности за реализация.Някои стават белязани от съдбата и на тях им е утредено да са просветени.Други трябва да извървят дълъг и труден път до своето просветление,но думата е само една-Защо? Поради тънката примамлива нишка на изкушение и алчност,преди нашата раса и лемурийците и атлантите са загинали.Питаме се-Защо? Тяхната връзка с бога не е била скъсана,черпили са свободно знания от всеобщото информационно пространство,били са по усъвършенствани като цяло от нас,заблудените,непросветените.При тях принципа SoHm не е важал,но въпреки това и те са загинали.От тях е останало най-важното-Генофонда на човечеството.Духовното съзряване на човек,усвояването на древните знания-това е голямота щастие според мен.Възтановяването на духовната връзка с Всевишния,заздравяването на така наречената "сребърна нишка" е пътя към живото щастие на всеки един от нас. И в целия този стремеж към търсене на щастие една истина винаги ще съпровожда човека като неизлечим белег.Истината за това,че ние сме хора,опитваме се да мислим логично и се стремиме,но при нос никога, ама никога няма да бъде позната божествената,неестествена логика на нещата,защото ние сме толкова противоречиви,колкото може да бъде само един хомосапиенс сам по себе си.
  9. хм аз нямам кой знае какъв богат опит с магиите и ве6тарството но съм наясно 4е това е много ама много мръсно не6то и дори за "добро" не трябва да се правят Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
×
×
  • Добави...