Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Bugi

Участници
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  bteoharov_

Profile Information

 • Пол
  Мъж

Bugi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputation

 1. Винаги е имал здравни проблеми и то с главата.Така е и с повечето "йоги" в България.
 2. Може да ми пишете на лично съобщение или дайте Ваш електронен адрес.
 3. Във Варна има жена - моя позната, която с дейноста си замества цяла клиника. За какво иде реч : първо ти поставя диагноза по името и датата на раждане, казва какво те боли, какво е довело до болката ти и назовава ПРИЧИНАТА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО - това което лекарите не могат да кажат. И това за начало. Ако решиш да се лекуваш / или нямаш друг избор - защото при нея идват хора отписани от всички лекари и клиники - тя е последния влак/ лягаш на кушетката в кабинета и тя започва масаш върху теб / не е класически масаж, не е сеанс на екстрасенс - доближава се до тибетски масаж, като всеки масаж е уникален според човека , заболяването и др./. В края на масажа ти казва колко масажа още е необходимо да се направят. Отделно предписва хранителни добавки за пиене / не са химически лекарства/ , като записва на лист вид на добавката , час на пиене и продължителност в дни. Ако спазиш всичко което ти е предписала в т.ч. масажи, добавки, на някои дава и компреси , за броя масажи които ти е направила болеста си е отишла. Лично съм виждал десетки болни да се излекуват от всякакви заболявания в т.ч. и от най-тежките. Ако проявите интерес пишете тук за повече подробности.
 4. Горе-долу по времето на сканираните копия от вестници, приложени тук от Максим , Учителя е заминал за чужбина.След което се е върнал тук и повече не е пътувал навън. Въпреки тежките условия тук, войни,националните катастрофи, братоубийствани битки, емиграция от и в България . Защо Той не е търсил по-лек живот в чужбина между "по-развити" там хора? Може би има значение и Неговото определение, че "колкото по на Запад отиваш, толкова повече материята се изфинва" и остава само материя. Какво е Вашето мнение ?
 5. има интересна книга на тази тема - "Богат татко беден татко" от Роберт Киосаки. Препоръчвам я - след нейното прочитане и прилагане вече се виждам с пари.
 6. Миналата седмица се върнах от 10 дневна екскурзия в Северна Италия - уредена държава, красива природа, пресрасни къщи , дворове, пътища, магазини и др. В разговор със служителката на фирмата по настаняването ни - много любезна и усмихната жена владееща няколко езика - френски и английски в т.ч. , във Венеция стана въпрос че сме от България .Тя каза , че не познава други българи, но познава руснаци .Не е възхитена от тях, защото не били любезни. Без повече да говорим на тази тема на мене ми стана ясно следното : западняка особено от романските народи / италианец, французин и др./ , знам го и от личен опит защото съм живял 4 години във Франция, външно е много любезен - винаги ще те упъти, ще отговори на въпросите ти и т.н., но вътрешно не обича / бих казал дори ненавижда / чужденците - те обичат само себе си. Тяхната външна любезност кореспондира право пропорционално с вътрешното пренебрежение към чужденеца - меко казано. Докато руснаците и българите каквото мислят и чувстват от вътре това показват и в държанието си. Няма как да бъдат любезни "по италиански" след като усещат реалното отношение от вътре на домакините си . Често пъти се подвеждаме по външното и забравяме за това отвътре.
 7. Здравей, Strudy! Моя позната - изключително добра лечителка може да постави диагноза и да назове причината , довела до главоболието ти.Нещо повече - с масажи / не класически а тибетски масаж/, хранителни добавки, които тя предписва и коригиране начина на хранене може да те излекува изцяло. За целта е необходимо да ми напишеш в лично съобщение трите си имена и датата на раждане и телефон за връзка, ако желаеш разбира се. Помогнала е на много хора, ще го направи и за теб.Поздрави !
 8. Живота ни въздейства по различни начини - веднъж чрез околните, друг път чрез събитията и др. дадености. В сравнение със съдбата на брат ти твоята е за предпочитане. Според мен не мисли за миналото - опитай се да го забравиш напълно.Напиши си на едно листче какви предимства имаш , приятелите си на които можеш да разчиташ, краткосрочните си цели .И започи да действаш .
 9. Другото след овладяване на действията си да овладеем и мислите. / може и по обратен път/. За тези действия са необходими крайна необходимост отвън и осъзнаване отвътре.
 10. Истината има проекции във физическия свят, по които можем да добием представа за нея самата. Физическия свят е проекция на духовния.
 11. Що е истина?Тя е открита само за тези, които имат очи да я видят.Да се стремим да станем като тях.
 12. Много добра идея! Ако се реализира успешно бих участвал като читател на позитивната медия. Желая Ви успех!
 13. Познавам една японка , която се пресели в България без да знае езика ни. Тук и помогнаха хора свързани с айкидо, каквото и тя практикуваше. Веднъж след връщане от тренировка видяхме край едно заведение младежи японци, които тя демонстративно заобиколи. Когато я попитах защо тя каза, че не иска да говори с тях защото ги знае какво мислят и че не изразяват това, което мислят. С много упоритост и денонощна работа Юки / така се казва/ научи сносно български и започна да дава уроци по японски с които се и издържа. Беше категорична, че няма повече да се върне в Япония . За събитията през Втората световна война Учителят казва, че носител на злото не е Хитлер и германците , а Япония. Тук според мен трябва да се търсят и причините за сегашното земетресение и бедствия в тази държава.
 14. Може би сте чели и знаете, че с идването на Великия Учител на Земята по същото време се прераждат и всички пророци от Стария завет и ученици на Христос от Новия завет. Знаете ли кой е преродения Юда от обкръжението на Учителя? Това е бившия православен свещеник Симеон Арнаудов обладаващ силен глас и качества на отличен певец. Завършва живота си в старост със самоубийство в общежитие за стари хора. Сам той за себе си казва , че не е послушал нито един съвет на Учителя и приема това като голямо свое непослушание. Източник на тази информация е "Изгревът на Бялото Братство пее учи и живее" от Вергилий Кръстев.Номера на тома ще напиша по-късно - ако някой се заинтересува.
 15. Погледнато йерархически Великят Учител на Всемирното Бяло Братство е само един – Учителят Петър Дънов. Той стои над Бялото Братство и Черното Братство.Петър Димков е човек допринесъл много с приложените от него самия методи на лечение .Помогнал е на много хора за тяхното излекуване.На много места в страната e организирал запазването, възстановяването и изграждането на иторически паметници за прослава на българщината въпреки съпротивата на официалните власти.Интересен и различаващ се от официалната версия на историята е погледът му върху ролята на някои публични личности за дейността им в Българие – например на Стамболов, Фердинанд, и др. написани в книгата по негови интервюта "Петър Димков Откровено" на Магдалена Асенова.Малко е писано за участието му в Школата на Учителя. Знае се, че той е завел Николай Райнов при Учителя. Критерия за всеки човек е даден от Исус Христос "По делата им ще ги познаете".
×
×
 • Create New...