Jump to content
Порталът към съзнателен живот

krasimiratileva1

Участници
  • Общо Съдържание

    18
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

krasimiratileva1's Achievements

  1. Благодарим за подробното изложение. Замислих се и ще се постарая все по- добре да я играя.
  2. Всяка душа си има свой път на развитие- тези които сега пеят високо искат да се изявят - един ден ще се подготвят и ще пеят в центъра.Тези които не играят както трябва един ден ще са най- добри. Човешките души се хармонират при общата игра и има предаване на духовния опит.
  3. Смехът е прекрасна терапия, но освен с гъдел и смешни случки , сигурно има и друг начин за предизвикване .Знаете ли как?...Споделете.Много ми трябва,защото аз тези гладувания , дишания, упражнения и т. н. ги правя, но някак понякога са като насилие , само смехът и плачът не са .Споделете, как ви идва наум смях.
  4. Приятели, искам да ви кажа , че има свободна воля- и тя е свързана с ангела ти -него слушай и вярвай в Божественото . В мига на избора, твоята душа трепти с любов край теб и ангелът те подпомага , въпроса е да не се откажеш да вярваш в божествената сила и помощ. Имах момент в животът който беше граничен изпит .Този който 7 години се считаше за мой духовен учител изведнъж ми внушаваше , всичко не добро за мен .Около мен нещата бяха неестествени. При тази ситуация , понеже мъжът ми се побърка и попадна в клиника -трябваше ли да загубя вярата , че съм добра душа и Бог не ще се откаже от мен, ще ми помогне. ..Не приятели, Човек има свободна воля да направи избора и оттам вече , ако този избор е единен с Божията воля идва помощта- пътя му се отваря. Нужна е безгранична вяра в безграничното с което сме свързани.Отговарям - има свободна воля по въпроса кой път да избереш - Божествения или страничния.Целият ми живот е преминал във връзка с безграничното. Уча се като черпя оттам. Ангелът ти е винаги до теб , само е нужно да следваме Волята Божия за нашия път. А за човешката воля- познавам я и понякога без да се усетя я изпълнявам - това са нашите желания- приличаме на палави и капризни деца , които са избягали навън от майка си и баща си да си поиграят. Връщат се изпотени, премръзнали и ранени и Бог пак ги приема .под покрива си.Всички са се отказвали от мен - дори и собствените ми деца , родители, съпруг , но Бог никога- винаги ме е приемал ..Да чуеш тихия му глас - това е най- прекрасния миг на времето на земята. През цялото ти съществуване, Бог е до теб.Важното е ти да не го изоставаш и престанеш да слушаш. Ние отделяме душата си от Бога и излизаме извън неговата програма , където водача ни напътства и води.Важното е да пораснем и осъзнаем за какво сме на земята и да вършим волята божия- тогава , повярвайте ми -и душа, ум , и тяло са в едно единство и човекът се чувства божествен.
  5. Човек е майка по природа.Когато даваш любов.Ако всичко го вършиш като робот - не си майка .Раждането не означава майчинство. Създаването на един плод трябва да е извършено с любов. Няма значение дали е в брак или извън него.Ако дъщеря Ви не е готова да приеме майчинство от друг човек - оставете си я свободна.Питахте ли я дали тя го иска.Аз съм на втори брак.Колко тормоз видях от свекърва , че не мога да осигуря дете- въпреки , че имам от първи брак , че съм озъптила сина й - вие сега това ли искате .Мъжът ми се побърка. По психиатри тръгнахме, а какъв добър човек е той..Бог е този който дава децата.Може да имат друга работа на земята.Здравето и любовта и добрия живот на вашата дъщеря са по- важни . Откъде вие сте възприели тази идея за раждане на всяка цена. Моята дъщеря е 73- ти набор . Сама е в живота. Аз как съм приела нейния избор.Какъвто й е късмета. Без любов нищо не става.Аз самата съм дете пълен сирак. На 9 години ми намериха приемно семейство , което ме отгледа с любов - тогава те бяха на 50 години.Благодаря им.Майка ми - приемната е загубила плода на седем месеца -с тежък пертонит , който я лишава от женските й органи .Баща ми си я гледаше като писано яйце- само да му е жива и мен така гледаше .Всичко е любов.Помисли за дъщеря си с обич .Всичко ще се подреди.
  6. Приятели, това което пишете е изложение на пътя ми като учител.30 години съм учителка. Обърна се и виждам , че тази професия не е доходна. Но когато ставахме учители , никой не мислише дали тя ще е достатъчно доходна. Всички искахме да приличаме на учителите си , може би следвахме техния път.Колко ли им е било трудно.Заплатите им бяха малки, класовете големи, но те ни обичаха...Сега не е така.Да се оплакваме - не бива. Тогава какво да правим? Да се учим от нуждите на учениците си. Какво им трябва, за какво сме им нужни...Така взаимно изучавайки се ще успяваме да се учим и да растем. Родителите им не се интересували.Ами да. Така е. Те смятат , че държавата плаща , за да успяват децата им , а не ние да си търсим извинение..Службата, правилата на задълженията ни - трябва ,трябва да се спазват.Какво подсъзнателно искаме? ..Признателност,уважение, любов...КОМФОРТА да си го доставим ние,да не го чакаме като външен източник.ХАЙДЕ, ПРИЯТЕЛИ- ПРОСТО ДА СЕ ОБРАЗОВАМЕ, ДА МОЖЕМ ПОВЕЧЕ- САМО ТАКА ЩЕ СМЕ БЛИЗО ДО ТОВА КОЕТО НИЕ ПРИЗВАНИЕ.
  7. Това е добре като въздържание и възпитаност, но нека не забравяме , че щом се появи мишле, колкото и да сме възпитавали котката, не можем я възпря. Така е и с инстинктите- поддържат ни, но подсъзнанието което крие тайната информация на страстите ни - може да ни изиграе лоша шега , ако не приложим търпение, кротост и въздържание. Учат се с дълга и болезнена практика.Та ние учителите трябва да бъдем много знаещи и гъвкави, а това изисква и много познания.Познание първо на себе си.Кой си ? И ако си толкова съвършен , защо си на Земята при другите...В обучението липсват психотерапевти- знаещи , можещи. Колеги учители, ако не разбирате защо в училищата е толкова трудно, замислете се.В училището не е българския Дух! Всякакви други, но българския Дух го няма. Как се преподават знания без Дух .С насилие. Няма любов , защото няма Дух. А къде е Духа? Как се живее без Духа?
  8. Светъл празник! Живот и здраве на всички българи. Може ли някой да ми помогне от къде да чуя изпълнението на следните детски песни: "Мари момиченце" и "Малки моми"? Ще съм ви много благодарна.
  9. Четох, четох, мислих и не се отказвам от мнението си ,че духовната ти сила не се продава , за нея пари не се иска , тя само се упражнява в подпомагане на поискалия от тебе помощ - тогава божествената сила в тебе се изявява .Как ще вземаш за тези случаи ...Благодари и се радвай , че се учиш и отзоваваш..., че се развиваш духовно.
  10. Трябва да признаем, че образованието за медицинска практика е задължително, защото трябва да си вещ и да носиш отговорност за въздействието върху човека.Друг е въпроса ,че съвременната медицина е в неправилна посока и това не може да продължава повече.Народът все по- е болен.Защо?Какво става? Медицината напредва, а човекът по- болен...Кой боледува? Който не е в унисон с космичната хармония.Ако и музиката и изкуствата не ни помагат , какво има още за което да се хванем...Вярата в доброто, чистата мисъл. Как се постигат,как се постига висока чистота на вибрациите- там болестите не виреят. Чрез любовта.А как да проявим чрез живота си постоянството на любовта , да останем свободни без да съдим никого и да не забелязваме несъвършенството.Да се отпуснем и да живеем така ,сякаш всичко е уредено.Затова е нужно търпение.А търпението е култура. Значи стигаме до културата на живот- мисли , чувства, действие - все да са положителни.А как да стане това в човешкия ни свят , как да реализираме мечтите си .Как да спасим душите си - като не вземаме пари , а се радваме , облагородяваме сърцето си с благодарност за възможностите които ни е дал Всевишния .Ама как да живеят тези които могат да помагат.Благодарността на хората ще ги научи.Имам едно заболяване "псориазис" което ми е създавало много болки. Попаднах при един лекар - сега не е жив - няма да го споменавам , за да не стават разногласия- та този лекар наред с традиционната медицина ползваше и нетрадиционна .Когато бях в тежка форма се налагаше да преспивам у дома му - имаше и други като мен - абе какъв беше този човек - имало е време когато съм нямала никакви пари , само гледах да стигна до вратника му и знаех , че ще ми помогне. Ако трябва да му плащам, не мога се изплати...
  11. Не съм съгласна с експериментите от страна на екипите от "учени" пишещи учебниците.Не съм съгласна с изхвърляне на много качествени стихотворения, разкази, приказки и песни от програмите и заместване с не дотам стойностни.Не съм съгласна с изхвърляне на кръжочната дейност, липса на лечебна гимнастика , не съм съгласна с формалната "грижа" на министъра и правителството към учителството, учителите и учениците.Не съм съгласна с незагрижеността на политиците към народа си.Не съм съгласна с закриването на училища.
  12. Относно изказването на Кристиян за диагнозите които поставя по гласовите звуци ,това не е нищо друго освен психичен канал за вибрациите . Колкото и да не ти се вярва Кристиян, но това е връзката на ангела ти с по виш сензитивен свят - подарък ти е .Моралните ти ценности и поведение са единствените които могат да развият дарбата ти , щитовидната ти жлеза е изчистена и затова твоите вибрации на гласа успокояват пациентите ти .Да бъдеш лекар и заедно с това лечител е дарба, която трябва да се следва цял живот. Пожелавам ти успех. Не вземай пари повече от това което ти е определено, защото създаваш карма.
  13. Добре е да не задгърбваме принципите си и да угаждаме на хората , защото честно казано с това обедняваме. Това става неусетно, годините минават, получаваш средствата си , но когато си отстъпил от принципите си , усещаш някаква празнота. Не се отчайвайте, ако попаднете все пак в такава ситуация, вгледайте се във вътрешния си АЗ,все ще намерите сили и подкрепа да си идете на мястото- то ви очаква, само дълбоко го пожелайте и съдбата ще е благосклонна .Но трябва да сте го изживели истински, с целия си ум, с цялата си душа.
×
×
  • Добави...