Jump to content
Порталът към съзнателен живот

SERAFIM

Участници
  • Общо Съдържание

    20
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За SERAFIM

  • Рожден Ден 17.06.1980

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    БУРГАС
  • Интереси
    Много са!!!

SERAFIM's Achievements

  1. Ние ,децата на България обгръщаме с любов нейните граници, поля, реки, море и планини.Вдъхваме живот в цветята, дърветата, рудите и всички нейни залежи, животните, птиците, рибите и призоваваме всички Воини(от миналото и бъдещето)на светлината да отворят сакралната Сила на МАЙКА БЪЛГАРИЯ, както и Кристалите-които да залеят със Светлина всички злодеи и сили на Мрака в материята и енергията и с това да върнат Свободата както на страната така и народа ни ,но и на Земята!Любовта да осветли всички хора тук и сега и така Светлината да овладее Хаоса!!! АМИН.ТАКА ДА БЪДЕ.ОМ. Добре е молитвата да се казва в следните дни:22.03;22.06;22.09;22.12 в 12.00 часа.Както и във всички други дни от 12.00 до 14.00 часа., групово и индивидуално.Тази молитва е за да има държавата ни и ние Българите умни,мъдри,уравновесени политици и така властта да е добра и справедлива. Тази молитва ми бе дадена от Йорданка Николова, при представянето на новата си книга "Аз съм радост, мир, любов и светлина".Благодаря на Бог. Благодаря и на Йорданка!!!
  2. SERAFIM

    ОБРЪЩЕНИЕ

    Господи ,Любя те! При всичките противоречия и страдания, който Си ми дал, Твоята Любов е Мой идеал. Господи, Любя те! Искам да изпълня Твоята воля, както ти си определил, както Ти желаеш.
  3. SERAFIM

    Прошка

    Аз моля ви за Прошка Аз вече съм, ви Простил
  4. Радвайте се на това ,което става!!! Не скърбете за това ,което не става!!! Всяко нещо,което става, е от Бога.Всяко нещо ,което не става, е от хората. Щом нещо не става, не скърбете;щом нещо става радвайте се. Радвайте се на едната глава,която имате;не скърбете,че нямате две глави,т.е. не скърбете за двете глави,които нямате. На високо място с голяма раница не се качвайте!Който се качва на високо място с голяма раница,далеч не може да отиде. За сега това е достатъчно.Ако ви се даде повече,ще се натоварите много и няма да можете да се качвате нагоре.Да слезем сега долу,да се радваме на онова,което става и да не скърбим за онова ,което не става. 06.08. 05,00 часа сутринта
  5. Бог Саваот, Господ Исус Христос,Света Богородица и всички светци да Благословят този дом и всички, който живеят под този покрив. Да се умножава имота му и Любов да цари между тези стени. Крадец и недоимък да не доближават стените му. Всеки прекрачил този дом с добро сърдце, да разнесе това Благословение по света. А М И Н.ТАКА ДА БЪДЕ.ОМ.
  6. Здравей, бяло котенце

  7. Здравей, бяло котенце

  8. Благодаря за споделените части от филма за Петър Дънов.Гледах го с голям интерес.
  9. От точката на Светлината в разума на Всевишния Нека да се лее Светлина в умовете на хората Нека да дойде на земята Светлина. От точката на Любовта в Сърцето на Всевишния Нека да се лее Любовта в сърцата на хората Нека да се върне на земята Христос. От центъра, където Волята на Всевишния е известна, Нека целта насочи волите малки, хорски Тази цел на която съзнателно служат Учителите. От центърът, който ние наричаме род човешки Нека Плана на Любовта и Светлината се осъществяват И, да затвори той вратата към злото. Да се възтановят Светлината, Любовта и Силата на Плана на Земята!
  10. SERAFIM

    Единост

    Господи очисти умът ми. Господи очисти сърцето ми. Господи направи така ум и сърце да работят в синхрон за Благото на моето тяло и душа. АМИН
  11. И аз благодаря! :)

  12. Благодаря ти Елф!!!

×
×
  • Добави...