Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Медитация за мир, беседи и др.


Recommended Posts

Здравейте!

Надявам се тук да публикуваме мероприятия с "вход свободен", от които можем да се обогатяваме взаимно и да си помагаме за нашето здраве и благополучие, както и за нашето развитие. Темата няма рекламна цел - моля, съобразявайте се с това. за да не създаваме допълнителна работа на модераторите.

Следващите 2 събития, организирани с мое участие:

Медитация за мир:

По цял свят има групи хора, които се събират и се молят периодично за подобряване положението на планетата, на всички живи същества.

На 10.03. от 19.30 ч. в София, близо до Английската гимназия, ще бъде поредната групова Световна медитация за мир. Тя се провежда стъпаловидно в много държави на всички континенти. Има хора, които нямат възможност да се присъединят физически, но го правят от своя дом в същия час, ползвайки същия аудиодиск.

Тези, които желаят да участват точно в тази сбирка, могат да ми се обадят на ЛС. Местата са ограничени. Залата е под наем, който участниците си поделят ( макс. 2 лв. на човек).

Медитацията е водена на английски език на диск, с превод на български. Гласът е на Мастер Чоа Кок Сюи, основател на Лечение с прана, запазена марка.Затова медитацията, както и другите техники на това лечение не са обвързани с никоя конкретна религия и могат да се изпълняват от всички хора.

Тя е за начинаещи , става и дори за хора с леки заболявания, защото действа пречистващо. Цялата трае 23 минути, но същинската й медитативна част е много по-малка. Докато благославя Земята, човек за пръв път работи съзнателно със своята енергийна система и усеща това. Всъщност това е молитва, при която съзнателно се приема висша енергия, тя преминава през нас и се насочва към Земята и към конкретни области от нея. На медитацията присъстват лечители, което дава сигурност на начинаещите.

Не участват лица под 16 г., хипертоници, хора с глаукома, бременни, тежко болни, силно изтощени.

Заповядайте!

Всеки може да даде своя принос и от дома си с молитва според религията си или свободен текст.

19. 03. - 19 ч. Беседа за делото и лечението на Мастър Чоа Кок Сюи, изнесена от неговата съпруга и съратничка Шарлот Андерсън, след което ще има и медитация. Вход свободен за широката общественост.

Мястото ще уточня на лични или тук. Моля, питайте ме няколко дни преди самото събитие.

Редактирано от късметче
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Кампания за спасяване на човешки живот стартира на днешния празник. На 17 април столичани и гостите на града могат да дарят кръв в някои от временните пунктове, които ще бъдат открити от 9 ч до 14 ч около столичните православни храмове "Св. Александър Невски", "Св. Неделя", "Св. Седмочисленици", "Св. Георги", "Покров Богородичен".

Кампанията се организира от Националния център по трансфузионна хематология, Министерството на здравеопазването и БЧК и е под наслов "Запалете свещичка, дарете кръв, дарете живот от себе си!". Акцията се провежда с подкрепата на Столична община, ВМА, Богословски факултет на СУ "Св. Климент Охридски", Енорийски център "Покров Богородичен".

изт.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...