Здравейте !
...

Е , " Миг -16 " няма - има " F-16 " . Ама " Миг- 21 " си е жива ракета в сравнение с " F-16 " , но това е военна тема .
По - важното е , че разбрахме за истинноста на левитацията .
Тези йоги не бяха ли от онова течение на " подскачащите йоги " ?
И аз съм чувал за тях . Със силата на мускулите в позиция лотос .... . Струва ми се , че тук желанието е повече от притежаването на умението . Все съм си мислил , че левитацията се извършва плавно и контролируемо със силата на мисълта под контрола на Духа без участието на натренирани мускулни групи в определена част на минералното тяло . Така както го е демонстрирал Христос ходейки по водата пред учениците си .
Левитацията на сън , като осъэнато сънуване също е интересно нещо . И предполагам , че е средство за обучение за един по- късен етап в развитието на човек .
Мислил съм си по въпроса и стигнах до един извод : Можеш да левитираш с минерално тяло в границите на минералната област на физическия свят , с астралното тяло - в астралния свят и т.н. . Ако се засили силата на въздействие в определения свят ... просто преминаваш ( дематериализираш се ) от " по- долния " - низшестоящия свят в "по- горния " - по- висш свят . И така ставаш "невидим " за съществата от по - долния свят . Така , че за тях ставаш " недосигаем " като не могат да те видят .
Но всичко това ми е само в сферата на догатките и аналитичното мислене ( ако изобщо го имам )
Мене ме вълнува един друг по- съществен въпрос ... Как точно става тази фантастика ?

Мислих го , мислих го и пак достигнах до ... алхимиците и протоелемента - "семенцето " пронизващо световете във Вселената . Пак опрях до ..."географската карта на Вселената ". Или по друг начин казано - до схемата на мирозданието направена от Бог ( висшестоящите йерархии или старшите братя ) .
Защо знаещите за отделни случки с П. Дънов не ни ги разкажат ? Ще е интересно .
Ма колко съм сбъркан само , а ? Хората нямат какво да ядат , мене ме интерисуват такива " изчанчени " неща !
Тук има ли и други " изчанчени " ?

Да поразсъждаваме малко от физика към метафизика .