Jump to content
Порталът към съзнателен живот

catch22

Участници
 • Общо Съдържание

  128
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

За catch22

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

4524 посещения на профила
 1. Сънувах, че държа детето си и 5 празни бели, хубави и ненамачкани листа хартия в ръката си и си мисля в съня си, няма болест има нови начала. Няколко дни преди това се чудех дали не съм болна от нещо, защото има някакъв вирус и болни около мен. След съня усещането за болест беше изчезнало. Можете ли да ми помогнете с мисли по съня?
 2. Сънят Ви е показателен. Твърде много време сте били човекът, който не сте, за да угодите на другите и това Ви е осакатило. Вече сте убедена, че трябва да направите жертва, за да може да сте свободна.
 3. Нацуме Сосеки композира 10 странни сънища, чиито истории се случват в различни периоди от японската история. Началото започва с ерата Мейджи, преминава се през времената на боговете, периода Камакура и се стига до бъдещето. (1867-1916) Филмът, направен по неговите сънища, се казва "Десет нощи сънища". Последният сън, в който той вижда бъдещето, се препокрива до известна степен с Вашия. Хората се превръщат в прасета от лакомията си и после ги колят и дават за храна на други хора. Същият мотив е застъпен и в "Spirited Away" на Миазаки, където родителите на малкото момиченце отново се превръщат в прасета, водени от своята лакомия и ненаситност. Според мен сънят Ви отразява несъзнателното отхвърляне на действителността - лакомия, ненаситност, показност, информационно облъчване, агресия, наркотици, проститутки, убийства. Ако имате възможност, се откъснете малко от живота в града и телевизията и отидете в природата за известно време.
 4. Може да имате високо вътреочно налягане. Получава се от стоене много пред компютър или продължително четене на книги. Не е страшно. Отидете на очен лекар
 5. Сънувах, че съм в изоставен град в планината, ама много високо, хората вече ги няма или живеят на големи разстояния. Аз се разхождам на поляната, прилича на Алпите най-много и виждам от гората да излизат огромни горили, четири на брой, 3 мъжки и една женска. Веднага се връщам в къщата и виждам вътре родителите си и сестра ми и им казвам, заключете всички врати и прозорци. Аз докато го правя, обаче, в кухнята майка не е затворила вратата и влиза женската горила. Майка започва да пищи, а аз й казвам спокойно, дръпнете си и заставам лице в лице с животното, което стои и ме гледа. Аз повтарям на горилата, излез, излез и започвам с тяло да я избутвам. Тя излиза и аз заключвам. След това се появяват жена на средна възраст и момиче на 13 години и аз отварям на жената, тя влиза, затварям и й казвам, горилите са тук, да приберем детето. Тя ми казва, с нея не можеш да се разбереш, няма да иска да влезе, каквото й кажа и тя все прави обратното, остави я навън, тя ще се оправи. Аз започвам да мисля, защо, след като едно дете не изпитва страх от горилите, аз изпитвам и дори изгоних едната. В този момент се събудих. Какво мислите?
 6. Всяко едно съмнение е урок за всеки един от нас, който трябва да разрешим - борбата между сърцето и ума. Ако и се съмнявате, че можете сама да разрешите тази задача, излезте навън идните дни и послушайте един път ума си, а по-късно сърцето и после преценете. Отговор ще намерите
 7. Според мен светецът се е появил в съня Ви, за да Ви успокои. Всеки един от нас има собствен път, който трябва да извърви. Водете се от любовта, вярата, надеждата и милосърдието.
 8. Ако около 70% от съня ни може да се представи от колективни образи от съзнателния ни живот (кола, сгради, радио), то можем да сметнем останалите проценти като нашата неосъзната чувствителност. Символиката, с която пресъздаваме последната, докато сънуваме, е пряко свързана със собствения вътрешен свят и може да няма същото значение при някой друг човек. Аз мога да предложа следната насока за огнените кълба. "Силата, която ни държи на Земята е гравитацията. Това е същата сила, която образува планетите, звездите и галактиките. До голяма степен, гравитацията е най-важната сила във вселената. Едно от основните неща, които тя създава, са звездите. Звездите са първото нещо, което се получава, когато гравитацията скупчва материя на едно място. Всеки колапсиращ облак може създаде от няколко дузини, до хиляди звезди." При Вас гравитацията Ви издига до огнено кълбо. Ако сметнем, че огнените кълба са новосъздадени звезди, то, вероятно е имало няколко различни хаоса около Вас, нещата са започнали да се развиват, приели са вече определена форма и Вие сте взели вътрешно решение към коя "звезда" да се насочите.
 9. Сънят ти ми навява мисли за завръщане към природата. Хората са напуснали вече изкуствения свят, който са опитали да създадат, следвайки животните и птиците. Останали са само опитите им да пресъздадат част от природата - животът се заражда в пръстта, а не в камъка.
 10. Ще може ли да ми помогнете с тълкуването и на тези два?
 11. Сънувах как пътувам с цел и стигам до океана, стоя на висока скала, гледайки надолу водата. До мен се появява малко момче и ми казва, трябва да скочиш във водата и да се гмурнеш на 3 м дълбочина. Там ще намериш вратата, в която трябва да влезеш. Аз скачам и започвам да се гмуркам, виждам подводната врата, но в този момент изпадам в паника, че няма да ми стигне въздуха и тръгвам да изплувам. Момченцето се появява до мен под водата и ми казва, вярвай ми, всичко ще е наред. Аз успявам да преодолея страха си и отварям вратата и виждам много тесен тунел, в който трябва да вляза, който може да побере тялото ми само в легнало положение. Решавам да рискувам и влизам плувайки, но вече останала без въздух. Подводната врата се затваря, а аз започвам да се давя. Изведнъж водата в подводния тунел се отдръпва и аз си поемам въздух, изпълзявам навътре и се озовавам в голяма подводна пещера. Чувам стъпки и се появяват няколко човека, които ми изглеждат като герои от приказките. Най-големият човек излиза напред и ми казва, това беше, справи се, сега може да излезеш от другия тунел и ми показва подземен тунел, който води до повърхността. Може ли някой да ми даде насоки за съня? Благодаря предварително.
 12. „Вървял един ден Конфуций из гората с учениците си много умислен и мълчалив. Те никога не го били виждали такъв, чудели се и накрая попитали какво има. - Тази нощ сънувах, че съм пеперуда – отвърнал Конфуций. Учениците се засмели: - Какво толкова странно имало в това. Конфуций продължил: - И сега вървя и си мисля дали пък в момента пеперудата не спи и не сънува, че е Конфуций….“
 13. Аз не съм виждала картите Таро и не разбирам какво значи Архангелите да са изобразени върху тях, но начинът, по който определяш посланието, което ти споделят "говорене на много бавна скорост, като мучене, като на човек прекарал инсулт.", на мен, лично, ми изглежда като, че да не разбираш нещо, което се стремиш да разбереш. Според мен, лично, това разбиране ще започне едва, когато има съответното търсене. Според мен човек намира това, което търси, дори да не го вика директно, а само подсъзнателно, така че скоро ще го разбереш, ако наистина го искаш.
 14. Пробвайте частта със соковете от 14 дневната терапия на Герсон, като запазите настоящия си хранителен режим.
 15. Запознах се с 2 момчета от Канада на твоята възраст, които търсят точно тази малка сила, която да им каже какво трябва да правят. Те обикаляха Европа и търсеха дарбата си, срещайки различни хора и култури, използвайки горния сайт. Дадох го като пример, защото понякога човек трябва да излезе от средата си, за да може да намери това, което търси. Хубаво е, че си решил да го търсиш сега. Успех
×