B__ Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Бъркам ли бъркам сега една тава огромна Гледах едни купешки лютеници, уж с небелени печени чушки и си викам дай и аз така. Смлях чушките с обелките и сега опитвам и е горе-долу добре, но се чудя какъв ще е крайния ефект като се стерилизира в буркани. Някой дали има такава опитност? Дали не е автогол? Edited August 31, 2010 by БожидарЗим Розалина and Пламъче 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламъче Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Божидаре,ти си гениален лютеничар! Според обработката на чушките,лютениците се делят на два вида: - лютеница с печени и белени чушки; - лютеница със сурови чушки; Това съм го чела в книгите! Edited August 31, 2010 by granat1 Розалина 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Розалина Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Бъркам ли бъркам сега една тава огромна Гледах едни купешки лютеници, уж с небелени печени чушки и си викам дай и аз така. Смлях чушките с обелките и сега опитвам и е горе-долу добре, но се чудя какъв ще е крайния ефект като се стерилизира в буркани. Някой дали има такава опитност? Дали не е автогол? Божидаре,хайде да не ти секвам ентусиазма,приятелю,но според мене си е малко автогол,това с небелените чушки.....Но пък добрата новина е,че кучето от гледане не станало касапин,обаче ти имаш шанс да ни споделиш ценен опит.А ето,че и гранат,те поддържа,а аз и вярвам .Така,че да погледнем на нещата от захаросано-розово,креативната им страна,на пук на вразите и да видим резултата.Обаче надявам се честно да го споделиш.... Поздрави и успех в начинанието. Edited August 31, 2010 by Klaudia Пламъче 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eлф Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Ъъъъъ ти малко си постъпил като мен, аз така като реша да съкратя някоя процедура и става голяма обърквация, сложноооо много по- сложно и трудно. Допитах се до пазителя но дом. огнище който отсече, че не могло хем печени хем небелени и ми отвя плявата (пътьом май ми се сЧу, че ако са небелени трябвало да бъдат сурови), но ми се губи щото нали ти казах, че ми отвя плявата и отиде да си чисти магданоза който аз така упорито цял ден отказвам да изчистя. Такава съм си аЗ, като се запъна за нещо и си го навия на единия рог на асцендентта (нали е в овен, и зАтуЙ сИгУр така мощно мА дРъПа езотериката )) ). Та като запъна петички за нещо еЛиМеНтАрИшЕн и няма отпецване. Иначе през това време мога да свРЪша много повече неща ама баш за това за което съм се запънала не та не. Карай да е весело, пени се не пени Ше го ручаш, че бая пари и време ти е отнело пък и ценен опит ще придобиеш, нали човек цял живот се учи...И аз се надявам да споделиш резултата, пък и к'во от това, то си е чушка. Нали знаеш какво казва народната мъдрост, за онази част от нас която покриваме с най- голямо благоприличие ( по рИлИгИоЗнОмУ казано).... Успех Edited August 31, 2010 by Eлф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B__ Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Edited August 31, 2010 by БожидарЗим Дъгата and Пламъче 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eлф Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 УРА! Ще и го съобщя с най- голямо удоволствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламъче Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Знаех си аз,че си гениален! Дъгата 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B__ Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Знаех си аз,че си гениален! За съжаление не съм, но имаш още едно черпене от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламъче Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 И да не забравиш да вземеш патент! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B__ Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 И да не забравиш да вземеш патент! Ами патент. Всеми може да се сети. Както и всеки трябва да си прецени дали му харесва За външен вид са достатъчни и само няколко небелени чушки. За вкус и полза за корема всичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eshavt Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 БожидарЗим , ей това е идея. Хем лесно, хем бързо хем мързеливо, то като се смели няма да се забележи. Ще опитам тазгодишната лютеница така и ще докладвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Миналата година правихме лютеница със сварени чушки, които смелихме после в машинката за доматен сок и така отстранихме люспите. Стана лесно и вкусно. Ако иска някой да опита. Успех! B__ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.