Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Приключенски филми за малки, големи и още по-големи момиченца и момченца.


томи
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Горещо препоръчваме да погледнете мистични драма "Когато мечтите водят / пета, които ще се срещнат в небето"

dvd241388.jpgГодина: 2004

"The Five People You Meet in Heaven"

Описание: В 83-та си рожден ден, Еди, ветеран от войната, оцелял от всичките си роднини и техника, които работят в увеселителен парк, умира опитва да спаси от пет години момичето по време на катастрофа на привличане. Последното нещо, което той вижда - лице на уплашени детето облян в сълзи. Последното нещо, което той се чувства - топлината на ръцете две малки деца. После - ослепителна светкавица и тишината ... Еди се събужда в непозната за място, наречено Рай. Тук той е изправен пред пет. Някой, на когото е обичал. С някой напълно непознат. Но съдбата на всеки един от тях е свързан с неговата съдба. И всеки има какво да му кажа ...

"Джузепе Moscati: Изцеление любовта"giuseppe_moscati.jpg

Описание. Фактът, че дори в нашите трудни времена, винаги и навсякъде възможно да се направи проста и достъпна за всички неща: да изразяват съчувствие за страданията, които да му помагат, да утеши в мъката - точно сега и точно тук, където ние сме директно. Въпреки ниския бюджет и липсата на специални ефекти, картината прави силно впечатление, е изпълнен с дух на любов и доброта.

Link to comment
Share on other sites

"Лоренсо нефт"

Момчето е бавно умира от рядка неизлечима болест. Родителската любов не може да приеме очевидното. И прави невероятен! Какво би могло да се нарече чудо, ако не знаете колко ежедневната работа и психически тормоз пуснати на майката и бащата на Лоренцо да се намери лек.

MasloLorenzo.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Красиви зелени" / La belle verte

Лек и добър филм за цялото семейство.

Мила дума за нашата красива зелена земя от друга планета, където животът е по-хармонични и близки до природата. На Земята, тя се срещна с д-р Макс, семейството му и други, като пример за това, което знае цялата абсурдност на нашия модерен свят. Мила помага на хората и те стават, които са в действителност.

Edited by Svetlananefyodova
Link to comment
Share on other sites

Прекрасен филм, не ми омръзва да го гледам - кара човек да се замислим за истинските неща. Приключението не е като при Робин Худ или Индиана Джоунс, но е най-невероятно приключение от друг тип.60.gif

Groundhog Day / Омагьосан ден

В ролите - Bill Murray и Andie MacDowell

Резюме : Циничен метеоролог в командировка открива, че преживява отново един и същ ден, докато не стане по-добър човек. Хубав, забавен и много идеен филм за положителната промяна и до какво води тя...

Edited by цветна дъга
Link to comment
Share on other sites

"Да си опитомиш драконче"-анимация:)

Този филм промени мнението ми за компютърната анимация като цяло. В моментите, когато нямаше хора си мислех, че всичко е снимано реално с камера.

Link to comment
Share on other sites

Guest Христо

Преди доста години бях гледал следната анимация : деца и робот пътуваха във времето чрез една къща, която къща беше същевременно машина на времето - машина създадена от един учен, както и роботчето приятелче на децата. Тези деца и робота се озоваха в миналото, по времето на Христос.Тази компания общуваше с Христос, накрая присъстваха на разпъването му и страдаха за него. :) Детското ми въздействаше религиозно, въодушевяващо - помня че ме караше да говоря за Бог ( тогава Христос за мен). :) Обаче не мога да си спомня как се казваше това детско, гледал съм го сигурно преди повече 11 години. :)Ако някой се сети за името му, да казва.

Edited by Христо
Link to comment
Share on other sites

Guest Христо

Благодаря !!! :sorcerer::hypocrite: Значи се казва "Супер Книга". :) Това ли е заглавието ?

П.п.:Пуснах търсене в гугъл, защото във вибокса не намирах резултат. Разбрах българския превод на името от youtube. След това успях да намеря филмчето и във вибокса. Благодаря ти.Весели празници !! :)

Edited by Христо
Link to comment
Share on other sites

Guest Христо

На колко години си била, когато са го давали ? На мен ми се струва, че съм бил на по - малко от 10, даже може би около 7.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...