Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Гласове насън


Recommended Posts

Здравейте! До сега не съм писала в форума ,но ви чета с голям интерес.Исках да споделя нещо с вас ,което ме притеснява.Започна се преди 2-3 години. Една сутрин точно преди да се събудя чух глас.Не можех да го определя.Според мен не беше ,нито женски, нито мъжки.Чувах го съвсем ясно сякаш ми говореше в ухото, но на непознат език.Бях вече почти будна, но не осъзнавах все още ,че този глас няма обяснение от къде идва.Започнах да се въртя ,за да спре. Мислех си, че е някой в стаята ,който ми говори.В този миг осъзнах ,че съм сама и  подскочих. Гласът спря и аз започнах да се успокоявам ,че е било сънна парализа или нещо подобно.След половин година пак чух гласа пак говореше на непознат език и отново в момента в който осъзнах ,че няма никой в стаята ,се стреснах и се събудих.Миналата година лятото стана за пореден път.Този път обаче разбрах ясно какво ми каза.Последва  стряскане и събуждане ,но за разлика от преди си предусещах в съня ,че нещо идва. Някъде преди около месец пак го чух.Опитах се да не се плаша ,защото исках да чуя какво ще ми каже .Отново го разбрах ясно както предния път .Гласа извика някакво име два пъти и тръгна да казва нещо друго ,но от мисълта че няма никой около мен ,а аз чувам глас се уплаших и се събудих .Интересно ми е ,какъв е този глас? От къде идва? Как така първоначално беше на непознат език и изведнъж почнах да го разбирам? На кого е и какво иска?  А дали просто не се побърквам? Много ще се радвам ако ми помогнете! Успех на всички ! :3d_047:

Линк към коментар
Share on other sites

Когато на съвременните хора се говорят по- високи от техните разбирания, те се запитват реално ли е всичко това.Питам реално ли е всичко това, което ясновидецът разказва?Той казва, че вижда обширно поле, изпъстрено с различни цветя, но докато говори още, картината изчезва пред него.Той вижда красиви, величествени планини пред очите си, каквито в живота си не е виждал, но скоро и те изчезват.И той сам се чуди реално ли е това, което вижда или не е реално.Ако ясновидецът вижда само картини, без да може да стъпи на тия места, той се намира пред символи, които трябва да тълкува.Обаче, ако едновременно вижда красиви палета и планини и може да ходи по тях, той се намира в реалността на живота.Ако ясновидеца види през деня звезда, която внася в ума му една светла идея, тя е реална.Той се свързва със светлината на тази звезда и започва правилно да мисли.

Личност и душа 01.01.1930г. ООК "Степени на съзнанието"

 

"Когато сте в съзерцание и отвън на вратата се хлопа от някого, ще считате, че държите една греда, която, ако я пуснете, за да отидете и отворите на тогоз, който хлопа, ще се събори зданието, което тази греда подпира. По-важна е работата ти с Бога, отколкото с тогова, който хлопа, който ще да бъде."
Една греда

Линк към коментар
Share on other sites

Приеми, че гласът съществува, успокой се и следващия път ще разбереш посланието. То може да е една дума, но да те насочи към завой в живота.

Линк към коментар
Share on other sites

*sunshine*              И други биха ти отговорили , но как да преценят твоя мироглед ?Духовните преживявания са винаги , лични послания .Тълкуването им от странични хора може да бъде направо неадекватно .Достатъчно е да знаеш че това е нещо нормално .Срещал съм твърдението ,че всички хора през живота си имат  подобни преживявания , без да им обърнат внимание . Еми , съседа  зад стената нещо вдига шум .:)
Линк към коментар
Share on other sites

АлександърТ.А. Съгласна съм с теб .Знам , че това е лично преживяване и сама трябва да разбера какво значи. Просто исках ,ако някой е имал подобно преживане да сподели.Да , това  е нещо нормално , но  както сам каза хората не обръщат внимание на подобни преживявания .  :)

Линк към коментар
Share on other sites

Нищо не значи и не съществува. Следващият път го напсувай, защото никой няма право да нарушава съня ти. Не си ли се замисляла върху това?. ;) Ще ти олекне, повярвай ми. Дръж се на земята. 

Редактирано от Деяна
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...