Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Таро и отношения 1

Guest Ивета

Recommended Posts

В 6.10.2010 г. at 15:20, issa каза:

В 3.10.2010 г. at 20:34, Lifetime каза:

В 1.10.2010 г. at 14:55, issa каза:

Здравейте!

Понеже въпроса ми е любовен, реших да пиша тук, а не в Таро за начинаещи. Надявам се да не съм сбъркала.

Преди известно време имах един флирт с човека Х, а скоро го срещнах случайно и реших да направя подредбата, която Мона е предложила в началото на темата. Всъщност направих два пъти тази подредба през около 20 дни. Исках да видя какво всъщност е имало между нас, защото за мен честно казано си беше един доста приятен и зареждащ ме флирт. И полюбопитсвах чрез картите, за да разбера той какво е изпитвал към мен и въобще как е приемал отношенията ни /ако въобще може да се говори за отношения/При първата подредба излязоха следните карти:

1- 7пентакли

2- Крал чаши

3- Влюбените

4- Кралица Пентакли

5- Колелото на съдбата

6- Императора

7- 4пентакли

Не ми се изясни ситуацията, която е била към онзи момент, обърка ме Императора, Колелото и Кралица пентакли.

Моля ви за вашето мнение.

А ето и втората подредба как изглежда /направих я , защото мислех, че ще ми стане по-ясно, въпреки че не знам дали въобще е трябвало, картите бяха съвсем различни и се обърках още повече/

1- Императрицата

2- 10меча

3- 8пентакли

4- Умереност

5- 9пентакли

6- Рицар чаши

7- Императора

Тука освен, че се видях влюбена, друго не разбрах.

Моля ви за помощ при тълкуването! :)

За първите ти карти - според мен той е колеблив, влюбчив, не особено силен мъж, който обаче има нужда от силна и решителна жена, която да го компенсира. Има добро отношение към теб, но е прекалено плашлив, за да направи той крачка; а ти не знам къде си видяла, че си влюбена :) Ако гледам за някой друг и ми се паднат картите от твоите позиции, направо ще се откажа от него! Невероятно си пасивна, мислиш, чувстваш и изглеждаш, сякаш нямаш никави надежди и намерения, пълна спирачка.

При вторите ти карти пак е нещо подобно, той е доста по-отворен към комуникация и контакти с теб, има привличане, но ти отново си много пасивна. И аз като Бейби мисля, че това е по-скоро емоционалност, отколкото влюбване. Така му отнемаш всички надежди, че може нещо да се получи между вас, аз те съветвам да поемеш инициатива и по-бързичко, за да не изпуснеш момента!

Май, че много си права. Точно така съм изглеждала отстрани, въпреки че не съм искала да покажа безразличие. Но, ако се има предвид, че е женен мъж нямаше как да се държа по много по-различен начин.

Попитах картите обаче пак, защото се изкушавам. Въпросът ми беше свързан с чувствата му и по-точно, дали ме обича.

Паж жезли+Дявола+Крал жезли

и два пъти на подобни въпроси ми се падат едни и същи карти

Кулата+4пентакли+Глупака

и в крайна сметка не разбрах какви са били чувствата му, освен Крал жезли, че ми показва женения мъж, но Кулата тука не я разбирам. Надявам се Глупака след нея да е за добро.

Паж жезли+Дявола+Крал жезли - Желаеш много силно това да е така - да те обича и едновременно с това според мен те е и страх, да му признаеш какво ти чувстваш, да му покажеш.

Кулата+4пентакли+Глупака - Има промяна или в отношенията, или в самата теб, по-скоро ми се струва, че е в самата теб, но минаваш през 4 пентакли - вкопчила си се в нещо, не поглеждаш друго, но по-скоро това ти пречи и ти показва, че ако се откажеш ще започнеш на ново, ще се промениш. Но дали ще стане зависи от теб.

Линк към коментар

Цитат
Кулата+4пентакли+Глупака

Това е отговора на Таро и е изключително точен с ясно послание. Таро не говори за чувствата на този човек. Таро говори за теб! 4 пентакли е предупреждение за идващата Кула. Има преповтаряне. Ти бъркаш и допускаш отново една и съща грешка. Върни се назад с други хора, друга връзка, друг мъж. Помисли добре. Глупака те съветва да не мислиш толкова много, да не се страхуваш и да загърбиш страховете си защото ти ги имаш и се тревожиш да не би да загубиш!

Линк към коментар

В 7.10.2010 г. at 10:18, Деяна каза:

Цитат
Кулата+4пентакли+Глупака

Това е отговора на Таро и е изключително точен с ясно послание. Таро не говори за чувствата на този човек. Таро говори за теб! 4 пентакли е предупреждение за идващата Кула. Има преповтаряне. Ти бъркаш и допускаш отново една и съща грешка. Върни се назад с други хора, друга връзка, друг мъж. Помисли добре. Глупака те съветва да не мислиш толкова много, да не се страхуваш и да загърбиш страховете си защото ти ги имаш и се тревожиш да не би да загубиш!

Благодаря на всички ви!

Май трябва да го давам по-свободно. Наистина се страхувам да не бъда отхвърлена и това ме прави скована в общуването ми с този мъж.

Линк към коментар

issa, един съвет от мен.

Направи следното: задай два въпроса на Таро с по три карти. Първият ти въпрос да е: Какво означавам аз за Х? И, вторият - Как вижда Х развитието на отношенията си с (казваш си името). И ще видиш по-ясно нещата за себе си как стоят :thumbsup1:

П.С. Да допълня още нещо и то е към всички, ако искате по-точни отговори, задавайте и ясни въпроси с ясни имена. АКо питате за себе си, не казвайте "аз", а името си - Лора, Мила и Евгения и то целите си имена, а не както ви казват на галено или подобни. Това се отнася и за другия/другите, за когото/които питате.

А ако ситацията е нова за вас или пък гледате на другите хора за пръв път, то обяснете на картите си накратко за какво иде реч, каква е ситуацията, разкажете им, така ще им помогнете да "влязат по-лесно в роля", пък и на себе си, за да получите по-ясни карти :rolleyes:

Редактирано от Мона
Линк към коментар

В 7.10.2010 г. at 11:45, Мона каза:

issa, един съвет от мен.

Направи следното: задай два въпроса на Таро с по три карти. Първият ти въпрос да е: Какво означавам аз за Х? И, вторият - Как вижда Х развитието на отношенията си с (казваш си името). И ще видиш по-ясно нещата за себе си как стоят :thumbsup1:

П.С. Да допълня още нещо и то е към всички, ако искате по-точни отговори, задавайте и ясни въпроси с ясни имена. АКо питате за себе си, не казвайте "аз", а името си - Лора, Мила и Евгения и то целите си имена, а не както ви казват на галено или подобни. Това се отнася и за другия/другите, за когото/които питате.

А ако ситацията е нова за вас или пък гледате на другите хора за пръв път, то обяснете на картите си накратко за какво иде реч, каква е ситуацията, разкажете им, така ще им помогнете да "влязат по-лесно в роля", пък и на себе си, за да получите по-ясни карти :rolleyes:

Благодаря за съвета ти Мона!

Зададох въпросите точно така както ме съветваш. На първия въпрос- какво означавам за Х се паднаха:

2пентакли+Асо чаши+7чаши

на втория въпрос- как вижда Х развитието на отношенията с мен, при разбъркването изпадна Крал меч

това ме провокира да задам още един въпрос- ще имаме ли връзка?

и пак при разбъркването изпадна този път Рицар пентакли

Крал меч ми говори, че той все пак ще действа, защото до сега е бил пасивен, което е добре. Още повече след стабилния Рицар пентакли, мисля че отношенията ни може би ще се подобрят.

Но това, което ме притеснява са 7 чаши . Май не съм нищо важно за него. :)

Линк към коментар

В 8.10.2010 г. at 4:45, issa каза:

Зададох въпросите точно така както ме съветваш. На първия въпрос- какво означавам за Х се паднаха:

2пентакли+Асо чаши+7чаши

на втория въпрос- как вижда Х развитието на отношенията с мен, при разбъркването изпадна Крал меч

Крал меч ми говори, че той все пак ще действа, защото до сега е бил пасивен, което е добре. Още повече след стабилния Рицар пентакли, мисля че отношенията ни може би ще се подобрят.

Добре, защо не си задала въпроса, какво като е изпаднала карта?

Изобщо как така решавате, че една карта ви достатъчна за анализ?Трябвало е да зададеш въпроса си, не да се вторачваш в изпадащите карти. Крал меча може да говори и, че изобщо трябва да зарежеш всичко, а не че той ще действа.

А за първите карти - не знам дали си важна или не си, този човек изобщо не е наясно, емоционалният му свят е объркан.

Линк към коментар

issa, на въпрос какво означавам за Х се паднаха:

2пентакли+Асо чаши+7чаши бих отговорила, че нищо сериозно.

Господин Х обича да сменя жени, като носни кърпички. Той не е готов за стабилна връзка.

Вие сте за него- една от много.

как вижда Х развитието на отношенията с мен, при разбъркването изпадна Крал меч

Той няма да се бори за вас, sorrysad.gif Крал Мечове е много хладна личност , той няма сърдце , а има само глава и аналитичен ум.

ще имаме ли връзка?

Може би, но не скоро.

Линк към коментар

В 8.10.2010 г. at 5:27, Мона каза:

В 8.10.2010 г. at 4:45, issa каза:

2пентакли+Асо чаши+7чаши

Добре, защо не си задала въпроса, какво като е изпаднала карта?

Изобщо как така решавате, че една карта ви достатъчна за анализ?Трябвало е да зададеш въпроса си, не да се вторачваш в изпадащите карти. Крал меча може да говори и, че изобщо трябва да зарежеш всичко, а не че той ще действа.

А за първите карти - не знам дали си важна или не си, този човек изобщо не е наясно, емоционалният му свят е объркан.

Не си зададох въпроса, защото някъде бях чела, че изпадне ли карта трябва да спреш да разбъркваш и да не питаш. Явно е, че е грешка.

Тази сутрин зададох пак същите въпроси. На първия въпрос- какво означавам за Х се паднаха Паж чаши+2меча+Обесения, като преди това първо изпадна Асо пентакли и след него Влюбените

На втория въпрос-как Х вижда развитието на отношенията се паднаха абсолютно същите карти-Паж чаши+2меча+Обесения, само че този път преди това изпадна 6 пентакли.

Мисля, че трябва да се откажа от него.sad.gif

Линк към коментар

Issa, с тези карти - забрави за каквото и да било развитие на отношенията ви. Това, че ти изпадат хубави карти като 6 пентакли и Рицар пентакли, може да говори само за твоите желания и надежди, а не за неговите намерения. Колкото до Крал меча, предвид останалите карти, мисля си, че той е за теб - да действаш окончателно и да си поемеш пътя далеч от този човек.

Това е човек, който е нестабилен, несигурен, объркан. Много ме съмнява да предприеме каквито и да било действия спрямо теб, а дори и да го направи, те ще са резултат на моментни чувства, задай си въпроса дали заслужаваш да страдаш за такъв човек и така ще стигнеш до Крал меча!

Линк към коментар

Гост
Тази тема е затворена за писане.

• Добави...