Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Рождените белези по тялото


Recommended Posts

smile.gif Здравейте,възможно е вече да има такава тема,затова предварително се извинявам ако се повтарям.

Но преди няколко дни бях провокирана от една случка и в мен се породи желание,да науча нещо повече за белезите.

Повечето хора се раждат с един или повече белези по тялото,като при всеки те имат различна форма и

цветна/пигментна/ наситеност,понякога изглеждат доста нелицеприятни особено,когато са в определена

открита част на тялото,като лицето.

Аз също имам такива белези "по рождение",като единия се намира товчно в лицевата част и дълго

време изпитвах срам от това.

Какво според вас означават те,просто белези или нещо повече-носители на информация за предишни животи?

Линк към коментар
Share on other sites

Носители на информация за психични характеристики са всякакви белези по кожата.

Те може да са свързани с предишни животи, но се проявяват, чрез последователните родови връзки в семейството, както и психичните особености (независимо дали идват от предишни животи) се предават най-вече през семейството: генетика и възпитание.

Така например баба ми имаше видим белег на лицето по рождение. Майка ми по-малък, а при мен това едва се забелязва. Това означава, че психичната особеност при мен е доста по-смекчена, отколкото при майка ми и особено при баба ми.

Някой, акойто има повече информация за връзката кожа и психични особености, може да даде линк или да пейстне нещо?

По закона за аналогията, ако поработиш върху съответната психична особеност, то белега може да се намали и изчезне дори и през този живот.

Друг е въпросът, че белегът може да не означава лоши психични особености, а желание за изграждане на добри такива.

Редактирано от БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Много интересна тема, замислям се за моето дете, че има различен размер на ушетата.Може би има да работи в този живот за доразвиване на  любовта, лявото ухо е по- мъничко.Има и пигментни петна на някои места, но наистина не знам какво би означавало. :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Аз имам голям белег на кожата под гърдата ,отговаряща на местоположението на сърцето. Прилича на пигментно петно . Интересни ще са ми мнения по въпроса, досега не съм срещала информация по въпроса.

Редактирано от Eshavt
Линк към коментар
Share on other sites

Аз съм чувала, че подобни белези се появяват и когато жената се стресне от нещо по време на бременността и вероятно това е някакъв вид суеверие. В рода на майка ми - всички имаме такива.

Когато майка ми е била бременна с големия ми брат, една вечер искала да си открадне роза от една градинка и един бодил я е убол - стреснала се е и брат ми се родил с белег на малка роза в сгъвката на коляното, където тя се е убола. Още му личи.

Когато е била бременна с мен е била в Сингапурския парк и докато се прехласвала по тигъра, той скочил и е тупнал с лапа по крака - на същото място аз имам малко тигърче.

Тя пък имаше на дясното рамо малко лозово листо. Баба ми като брала листа - едно листо я докоснало, стреснала се... и така.

Братовчед ми Дики има ягодка на меката страна на палеца на крака - защото леля ми пък си хапвала в градината, докато комшийката я стреснала..

И т.н.

Линк към коментар
Share on other sites

Ето едно обяснение:

"Например някои деца, когато проговорят, започват да издават, че се из­живяват като някой, който не отговаря на тяхното име, нито на заобикаля­щата ги в момента среда. При всеки такъв случай децата спонтанно дават най-големи подробности за друг човек, чиято самоличност им се струва, че притежават. Иън Стивънсън, психиатър в университета на Вирджиния, е класифицирал над 2600 случая на „спомени от минали прераждания". Пъ­тувал е по света с колегите си и лично разпитвали децата, които твърдели, че имат такива спомени, и после изследвали подробно разказите им. В мно­го случаи екипът на Стивънсън бил в състояние да потвърди, че такъв чо­век — какъвто детето твърдяло, че е — е съществувал и е починал, преди детето да се роди. Имало съвпадения и на други факти — човекът бил жи­вял в града, който било назовало детето, имал познати и роднини, които то било споменало, или имал професия, към която детето проявявало необи­чаен интерес. Тези разкрития могат да се тълкуват по много начини, но най-убедител­ната връзка между дете и друг човек била установена чрез случайно наблю­дение. В 35% от общо 895 случая, които е изследвал Стивънсън, децата или имали белези по рождение, или вродени аномалии. В много случаи тези бе­лези отговаряли на рани, които друг човек бил получил в действителност! Например, едно тригодишно дете твърдяло, че си спомня как било простре­ляно в корема и е конкретен човек, за който след проучване се установило, че е умрял по такъв начин. Още повече, момченцето имало малко рождено петно в коремната област и един по-голям несъразмерен белег, какъвто би могъл да бъде оставен след излизането на куршума. Случаите, при които са налице рождени белези, са от голямо значение, защото изключват други па­ранормални обяснения — например, че детето телепатично приема инфор­мация от духа на някого или че духът на починал човек го е „обсебил".

Тези заключения са били използвани за обясняването на някои невероятни фобии, обременени отношения между родители и деца, необичайни за де­те интереси или необясними умения, които понякога проличават от ранно детство. По отношение на миналите прераждания много хора си задават въпроса: „Ако сме живели и преди, защо нищо не си спомняме?" Лично аз смятам, че децата забравят за миналите си животи още преди да проговорят, защото ако не беше така, тези спомени, освен всичко друго, биха им попре­чили да изградят личността си. Стивънсън отбелязва, че повечето деца спи­рат да говорят за живота, който „си спомняли", между петата и осмата годи­на. Интересно е също така, че при повече от половината от децата, чиито спомени за минал живот са били потвърдени, при предишното си преражда­не са умрели от насилствена смърт. Вероятно, когато в предишен живот душата е била прекъсната, преди да е завършила някакво дело, тя се прераж­да в сегашния с усещането за нещо недовършено."

Из Енергийна медицина - Дона Идън (има я в Споралата)

Линк към коментар
Share on other sites

Бъзикай се, Чебурашке, бъзикай се ти.

Чакай да опитам да намеря повече инфо.

Незнам дали Чебурашка се бъзика ,но когато бях бременна и бях в болницата,изведнъж в стаята се прошумоля жената на съседното легло извика ""Мишкааа"аз хванах краката си и сега сина ми има мишле на подбедрицата...Дали е суеверие незнам но факта си е факт...:hmmmmm:B)

Линк към коментар
Share on other sites

Ето някои интересни тълкувания на петната от руската гадателка Наина Владимирова:

1.Бели петна

на кръста-несполучлив брак;

на врата-загуба на имущество,кражба,бедност;

на ръцете и краката-измамите в живота ви са повече от печалбите;

на главата-очаква ви духовно самоубийство;на гърдите-родово проклятие;

2.Фигури от бенки

Равностранен триъгълник ,Голямата мечка,квадрат с пета бенка в средата,зигзаг-благодат;

Най-добре е бенките да са на гърдите,гърба,корема,рамената.Те говорят за опит от миналото,за неговото правилно разбиране и използване.

Белите петна са от тъмните сили,тъмните са от светлите сили.

Линк към коментар
Share on other sites

Чела съм, че вещиците се раждат с някакви петна,но не съм компетентна по този въпрос.

Знае ли някой повече(извън предлаганата информация)?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...