Jump to content
Порталът към съзнателен живот

magito023

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от magito023

  1. Наистина, успех и от мен, ще имаш нужда!
  2. Прегледах и аз работата на Павел Митков и наистина е добър художник. Личи си, че използва сложни похвати.
  3. Мислите ли, че е възможно да ни сполети съдбата на житото или домашните животни, т.е. расте си житцето ден и нощ, хапва си водица, минерали и слънчева светлина, гушкат си се класовете, приказват си, може понякога да се сдърпат, ако има повече вятър. И в един хубав ден идва големия комбайн и хоп! - пата-кюта, на две на три - в хамбара; кокошчиците и патките си щъкат, крякат, тичат по двора и хапват от божествения фураж, от време на време може да се разболеят малко, стопанина да ги изцери, а в един готин ден, когато вече са пораснали и добре угоени - на дръвника и в буркана. После, заедно с житцето под формата на хляб, ги слагат на трапеза за радост на господаря. Дали някой ден няма да свършим като зърното и кокошките на Божествената трапеза? Ако имаше кой да се върне оттам, за да разкаже, нямаше да се чудим всички. Няма човек, който да ти отговори. Най- вероятно .
  4. Вегетарианците за мен са хора, които наистина искат да запазят тялото си здраво в дългосрочен план. За жалост преходът с яденето на месо не е никак лесен.
  5. Много ми е интересна темата и се чудя дали биволското мляко наистина е по-добро от кравето, не само като калоричност, а по принцип.
  6. Много приятна анкета, успех с курсовата работа. Жалко, че не мога да помогна!
  7. Щастието на човека е в малките събития. Това, колкото и да звучи абсурдно, е наистина много вярно. Истински се помнят малките неща!
  8. Малко силни мнения прочетох тук. Това не се прави съзнателно в много от случаите, а всичко в крайна сметка е естествен отбор. Хората с по-силна физика и психика са тези, които оцеляват и са наистина щастливи, затова просто бъдете себе си!
  9. Хаха, какво нещо са детските години наистина, благодаря за темата!
  10. След като гледах в "Споделено с Камелия" един псевдо-йога учител, нямам добро впечатление за българското йога общество като цяло, не казвам, че няма професионалисти.
  11. Нямам опит в играта на таро, но тази тема определено много ме заинтригува!
  12. Мога ли и аз да си дам имената за хороскоп?
  13. Съгласен съм с това мнение, но не напълно. Все пак е важно като хора да се замислим, че когато сме убедени в правилността на дадено решение според светогледа ни, може би трябва да постъпим така. Не може винаги да се смиряваме.
  14. Да, но пък защо 22 да е точно числото на големите трудности. Има ли символика в това, че при умножението на 11 с коеф. 2 се получава 22?
  15. Може темата да е стара, но знам колко е неприятно да ходиш за повторно поставяне на пломба поради зъболекарско нехайство, съчувствам ти .
  16. Макар и да се включвам малко късно в темата, наистина затлъстяването е нещо, от което можем да се отърсим чрез силата на волята, но наистина трябва да го искаме. А тази снимка и данните за 2,7 м. талийна обиколка и телесно тегло 222 кг. ми идват в повече .
  17. Веднага мога да отговоря, що се касае до снежно-белите коси на учителите. Хората просто са подложени на много голям стрес и напрежение, особено в България, който няма как да не се прояви по някакъв начин. И ето, побеляват им косите!
  18. Единствения лек, за който се сещам, е редовното бръснене, това ако си мъж. Ако си младо момиче по-скоро трайно обезкосмяване чрез лепки.
  19. Това за първи път го научавам. Не знаех, че се проявява в писането. Но иначе всеки може да започне да заеква в определен период от живота си, ако е подложен на стрес.
  20. Хмм, интересни изводи прочетох тук. Не съм чувала повечето от нещата, но са наистина интересни.
  21. Надявам се детето се е оправило, тъй като наистина явно е изпитвало голям дискомфорт.
  22. Много полезна и подробна информация за това що е хомеопатия, събрана на едно място. Наистина интересно.
  23. А какво количество от този мехлем за рани трябва да се използва за раната? Овива ли се с много бинт или само прикрепително може да се използва? Много се заинтригувах от историите.
  24. Без хигиена закъде сме. Много болести които преди няколко десетилетия са били актуални вече са напълно забравени именно поради подобряването на имунната система и личната хигиена на човека, за да се предотврати заразата.
  25. @Евгения, не знам това дали е някакъв превод или копирана статия, но наистина те обогатява културно. Много се радвам, че има хора, които с радост споделят видяното от тях и това, което ги е впечатлило. Благодаря !
×
×
  • Добави...