Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Похор

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Похор's Achievements

  1. Моля,дайте дата за предстоящия житен режим.
  2. Моето разбиране от прочетеното е ,че Душата е Божествено съкровище и като такова не може да е тъмно.
  3. Поправете ме,ако греша,но от това ,което съм чела съм останала с убеждението,че по време на сън душата напуска тялото и отива да се учи в Невидимия свят,след което се връща за да реализира наученото.
  4. След като сме яли от плода на Дървото на познание на добро и зло,то ще изпитваме последствията му докато се осъзнаем.
  5. Завързани за кол,вероятно означава,че съзнанието ни още не се е пробудило не сме познали Истината.Когато я познаем Тя ще ни освободи от това въже свързващо ни с илюзиите ни на преходния материален свят.Нали е казано,че Истината ще ни направи свободни.
  6. Нали е казано да не съдим, за да не бъдем съдени.Нека вярваме,че това което ни се случва е най-доброто за нашето развитие,израстване.Да знаем,че Бог никога няма да ни изостави и на Него да уповаваме,защото Той всичко е предвидил.
  7. Ако разглеждаме символно, дапи не може да направим връзка между бащата и ума,майката и сърцето.Или можем да тълкуваме така - Почитай ума и сърцето си,защото те са ти дадени от Бога.Не убивай нито една светла мисъл и нито едно топло чувсто.От това което съм прочела от Учителя,аз и така го разбирам.Нали затова сме дошли на Земята -да се научим да владеем мислите и чувствата си или с други думи казано -да възпитаме ума и сърцето си с помоща на волята.
  8. Аз го разбирам по следния начин; Приготвяш пред мен трапеза срещу враговете ми т.е.от едната страна съм аз ,а от другата врагавете ми или пред техните очи Господ приготвя трапеза,защото след това продължава;'Помазал си с елей главата ми ,чашата ми се прелива''.Враговете виждат какво очаква тези ,които служат на Господа.
×
×
  • Добави...