Jump to content
Порталът към съзнателен живот

stasito97

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

462 посещения на профила
  1. От около месец нещата прогресират и се задълбочават. Не спирам да следя себе си, останалите и да си задавам същите въпроси. Имам чувството, че ще започна да бъркам думите докато говоря или няма да разбирам или просто ще забравя всичко. Не изпитвам емоции имам чувството, че немога да контролирам вече мисленето си и себе си. С постоянно главоболие съм и незнам към кого да се обърна, от тези мисли немога да спя, започва да ми става все по трудно. Започвам да си мисля все повече, че вече съм болна от някаква болест, като шизофрения. С чувство за нереалност съм по цял ден, ходих на ендокринолог, всички изследвания са ми в норма, ПКК също. С кръвно 120/50,110/60 съм. Приемам магнезий, витамин б12, витамин Д и пастили на Бах срещу тревожност и не виждам ефект.
  2. Мъча се да не го мисля, но просто при общуване се отключва пак тази натрапливост.. Сега как изричам тези думи, как ги подреждам в изречения, това моите мисли ли са.. Дори вмомента докато пиша.. все едно се следя постоянно и се питам едно и също. Забравям, но за кратко. Дано по скоро премине този стрес. Просто е налудничево и много ме плаши.
  3. Здравейте, От около седмица се чувствам зле психически. По принцип съм тревожен човек, но сега се чувствам много странно. Усещам замайване, липса на концентрация и постоянно ми се въртят мисли, които се повтарят... Мисля си как говоря, от къде идват думите, аз ли ги изричам... Как управлявам тялото си, ужасно ме плаши всичко това. Прочетох, че е възможно това състояние да е деперсонализация. Ужасно съм притеснена, тъй като съм бременна в почти 5 месец и това ми пречи да водя нормален начин на живот. Незнам как се породи, но имам опасения, дали не полудявам или се разболявам от шизофрения. Моля за помощ, съвети и според вас как да си помогна и какво ми е?
×
×
  • Добави...