Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Елеонора

Участници
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.flickr.com/photos/alegrina/

Profile Information

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 • Интереси
  Невидимия свят

Recent Profile Visitors

7,907 profile views

Елеонора's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Ели , уникални снимки си пуснала. Благодаря за насладата

 2. Страхотни снимки си качила! Поздравления :))

 3. Тази картина мисля, че изразява цялото ми усещане за кърменето До колко месеца или години трябва да бъде кърмено малкото човече? Как се определя? - Докогато детето и майката имат желание. Обикновено децата сами се отбиват между 2-4 годинки.
 4. Три години пропусках режима, заради кърменето на сина ми, но тази реших че евентуалните минуси са по-малко от плюсовете. Имам силна нужда от пречистване. Но малкия (е, не е никак малък вече, на 3г) суче относително малко и кратко, по 2-3 пъти дневно и понякога през нощта.
 5. Искам да попитам дали е задължително да се изяжда цялото жито, орехите и ябълките, които са предвидени за деня?
 6. Здравейте! Наскоро дъщеря ми изяви желание да се занимава с музика и въпреки че никога не е пипала цигулка пожела да се учи да свири. Сега търся учител и ще се радвам на препоръки. Тя е на 6 години. В семейството ни само баба й е свирила като малка на цигулка, а аз само на сън.
 7. Виждам, че идеята е посетила повече хора Пуснах много подобна тема. Съжалявам за привидното дублиране на идеята. Идеята ви е повече от чудесна!
 8. Искаш ли да живееш в селище, където всичките ти съседи споделят идеите за екологично чист живот? Където това да компостираш хранителните отпадъци, да използваш слънцето, въздуха, водата и земята, като източник на енергия, да ползваш минимум пластмаса, да отглеждаш плодове и зеленчуци без помощта на химическата индустрия е нещо нормално и идва отвътре на всички около теб. Това е място, където познатите и непознатите усещат Природата. Където хората имат нужда от нея, обичат я, искат да общуват с нея, да използват даровете й и да й благодарят. Тук оградите са символични, училището и детската градина ползват алтернативни образователни системи и има достатъчно вода и ресурси, за да се храниш основно от градината си. Тук спокойно пускаш детето си да обикаля с тайфата. Да, това селище съществува. То е в нашите мисли и сърца. Въпрос на време е материята да се подреди така, че да можем да го пипнем. Как да помогна: Мечтай! Остави въображението си да твори. Сподели това, което виждаш! Кажи на приятелите си!
 9. Не знам дали точно така се казват, а вероятно има и други названия. Говоря за съвсем малките миниатюрни светещи частички, които понякога виждаме, гледайки небето. Те се движат и както днес установих в ритъм. Всъщност, като че ли има и тъмни частички, но не съм сигурна. Всъщност ги виждам от малка и винаги съм си мислела, че това да прашинки, обляни в светлина или нещо такова. Днес не знам защо реших да направя вятър, за да видя дали ще им повлияе. Изобщо не им повлия. После си помислих, че може би този ритъм, в който "танцуват" е моя собствен сърдечен пулс, а това са някакви мини частички в окото ми. Но ритъма им беше една идея по-бавен и не беше моя. Допуснах за кратко почти невероятното твърдение, че може да са фотони, но бързо(хм...) беше отхвърлено, заради движението им. А движението беше на групички от по-няколко светлинки се събират, завъртат се, разпръкват се, събират се с други, завъртат се, разпръскват се... и тн, като не мога да преценя броя, но за посоката на завъртане ще се поинтересувам при следващото наблюдение. Какво знаете за тях? (Надявам се, че това е подходящия подфорум за това питане.)
 10. А аз слушам Маркус Виана и очаквам да ми се случи чудо Иначе междувременно се заглеждам по други чудеса и внимавам в очакванията си, както и в мислите си
 11. Привет Искам да ви питам за един сън, който сънувах вчера. Покрива(ние сме на последен етаж)/тавана на апартамента ни течеше доста обилно. Стичаше се водата по стените, но някакси това не ме безспокоеше. После започнах да мисля как да го оправим, дори намерих майстори и събирах пари от съседите(защото и на тях им течеше)... Какво означава съня според вас?
 12. Аз лично съм решила, че докато нямам доходи и съответно не плащам данъци няма да плащам здравноосигурителни вноски. От една страна не искам да влизам в системата, а от друга смятам, че заплащането на служителите в тази сфера трябва да е много по-високо и след като осигуровките им докарват някакъв почти смешен доход предпочитам, когато имам нужда от лекар да му платя аз, а не НЗОК. А и се лекувам предимно с хомеопатия ... а от 01.01.2007 и акушерската помощ е безплатна(както и спешната).
×
×
 • Create New...