B__ 1920 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 (edited) Бъркам ли бъркам сега една тава огромна Гледах едни купешки лютеници, уж с небелени печени чушки и си викам дай и аз така. Смлях чушките с обелките и сега опитвам и е горе-долу добре, но се чудя какъв ще е крайния ефект като се стерилизира в буркани. Някой дали има такава опитност? Дали не е автогол? Редактирано Август 31, 2010 от БожидарЗим 2 Пламъче и Розалина reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Пламъче 2635 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 (edited) Божидаре,ти си гениален лютеничар! Според обработката на чушките,лютениците се делят на два вида: - лютеница с печени и белени чушки; - лютеница със сурови чушки; Това съм го чела в книгите! Редактирано Август 31, 2010 от granat1 1 Розалина reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Розалина 7254 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 (edited) Бъркам ли бъркам сега една тава огромна Гледах едни купешки лютеници, уж с небелени печени чушки и си викам дай и аз така. Смлях чушките с обелките и сега опитвам и е горе-долу добре, но се чудя какъв ще е крайния ефект като се стерилизира в буркани. Някой дали има такава опитност? Дали не е автогол? Божидаре,хайде да не ти секвам ентусиазма,приятелю,но според мене си е малко автогол,това с небелените чушки.....Но пък добрата новина е,че кучето от гледане не станало касапин,обаче ти имаш шанс да ни споделиш ценен опит.А ето,че и гранат,те поддържа,а аз и вярвам .Така,че да погледнем на нещата от захаросано-розово,креативната им страна,на пук на вразите и да видим резултата.Обаче надявам се честно да го споделиш.... Поздрави и успех в начинанието. Редактирано Август 31, 2010 от Klaudia 1 Пламъче reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Eлф 2949 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 (edited) Ъъъъъ ти малко си постъпил като мен, аз така като реша да съкратя някоя процедура и става голяма обърквация, сложноооо много по- сложно и трудно. Допитах се до пазителя но дом. огнище който отсече, че не могло хем печени хем небелени и ми отвя плявата (пътьом май ми се сЧу, че ако са небелени трябвало да бъдат сурови), но ми се губи щото нали ти казах, че ми отвя плявата и отиде да си чисти магданоза който аз така упорито цял ден отказвам да изчистя. Такава съм си аЗ, като се запъна за нещо и си го навия на единия рог на асцендентта (нали е в овен, и зАтуЙ сИгУр така мощно мА дРъПа езотериката )) ). Та като запъна петички за нещо еЛиМеНтАрИшЕн и няма отпецване. Иначе през това време мога да свРЪша много повече неща ама баш за това за което съм се запънала не та не. Карай да е весело, пени се не пени Ше го ручаш, че бая пари и време ти е отнело пък и ценен опит ще придобиеш, нали човек цял живот се учи...И аз се надявам да споделиш резултата, пък и к'во от това, то си е чушка. Нали знаеш какво казва народната мъдрост, за онази част от нас която покриваме с най- голямо благоприличие ( по рИлИгИоЗнОмУ казано).... Успех Редактирано Август 31, 2010 от Eлф Сподели това мнение Link to post Share on other sites
B__ 1920 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 (edited) Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Редактирано Август 31, 2010 от БожидарЗим 2 Дъгата и Пламъче reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Eлф 2949 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 УРА! Ще и го съобщя с най- голямо удоволствие Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Пламъче 2635 уведоми модератор Добавено Август 31, 2010 Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Знаех си аз,че си гениален! 1 Дъгата reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
B__ 1920 уведоми модератор Добавено Септември 1, 2010 Ами това не ми е първата лютеница. Сега като вече изстина е още по-вкусна. Май разбихме догмата на "печени белени и сурови небелени" Знаех си аз,че си гениален! За съжаление не съм, но имаш още едно черпене от мен Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Пламъче 2635 уведоми модератор Добавено Септември 8, 2010 И да не забравиш да вземеш патент! Сподели това мнение Link to post Share on other sites
B__ 1920 уведоми модератор Добавено Септември 8, 2010 И да не забравиш да вземеш патент! Ами патент. Всеми може да се сети. Както и всеки трябва да си прецени дали му харесва За външен вид са достатъчни и само няколко небелени чушки. За вкус и полза за корема всичките. Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Eshavt 186 уведоми модератор Добавено Септември 20, 2010 БожидарЗим , ей това е идея. Хем лесно, хем бързо хем мързеливо, то като се смели няма да се забележи. Ще опитам тазгодишната лютеница така и ще докладвам Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Роси Б. 438 уведоми модератор Добавено Септември 20, 2010 Миналата година правихме лютеница със сварени чушки, които смелихме после в машинката за доматен сок и така отстранихме люспите. Стана лесно и вкусно. Ако иска някой да опита. Успех! 1 B__ reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites