Ако желаете да се поучаваме започвайте само не знам кой до сега не е възроптал потив това и кой не е видял точно това което ви обясних онзи ден, мн съм против LIFETIME относно това, че "Дълбочина няма в три карти, когато не можеш да гледаш. И никой не показва превъзходство, изразява се мнение, затова е форум. Колкото до това всеки да си тълкува картите различно - няма такъв филм. Таро си е Таро, като чужд език. В езика има различни начини на изразяване, но смисъла винаги е един и същ."
Ясно ми става до тук , кой какво и как може да гледа , това е отделна тема няма да я коментирам ако засягам някой моля да ме извини, това е смешното тук, именно това изречение по горе, и вашите безцелни поучения, не поучавайте защото вие ставате смешни, хората от вас искат помощ а не показ колко кой е по-разбиращ и как да поучаваме другите , хайде ще помоля да правите именно това нали ЗА ТОВА СТЕ ПО-РАЗБИРАЩИ ЗА ДА ОКАЗВАТЕ ПОМОЩ , а не безцелно да поучавате, без да отделите и 2 секунди за това за което ви питат не виждате че бие ставате смешни по този превзет начин, м/у другото КАРТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НИКООООООООГААААААААААААА НЕ ПОКАЗВАТ ЕДНО И СЪЪЪЪЪЩЩЩОООООО НИКОГААААААААААААА , запомнете го това...да премина и аз малко по уроците и никога няма и да го направят, на пълно съм съгласна тук с ДИана

за това, че таро си имат собствено мнение и отмъщават когато са притискани, един вид показват във вид на една подигравка спрямо въпроса, че не бива да ги третираме като обикновен информатор за точни и конкретни данни , таро не е компютър и информацията която ни предават трябва да я уважаваме, в противен случай таро ни забиват с невероятни клишета и погрешна информация или разкриват отговори на други въпроси които за момента са ни касаели без да дават отговор на настоящият, хвърля се за един въпрос - дава ви се отговор , ако случаааайййно хвърлите пак падат ви се други , които поддържат същата тематика, о вече станем нахални започват да ни объркват, то се отговаря 1, 2 път 3, път и от там нататък просто трябва да спрем. При келтски кръст не се реди допълнителна карта а се слага последната като Сигнификатор, за да се разясни отгвора, всеки тълкува различно , една карта може да бъде жъзприета по 10 различни начина от всеки, има над 10 вариянта за тълкуването на всяка с различен смисъл за всяка сфера и за всяка сфера възможностите за тълкуване са поне 3 минимум..... разбирам изразяваш мнение, но беше някак остро надявам се да си ме извинила lifetime за това как съм възприела коментара ти предполагам, че е заради изразяването

Не съм на мнение, че трябва да се пита веднъж за даден въпрос на дадена подредба, може да се пита до толкова доколкото таро може да понесе честотата на въпроса, ако нещо не е разбрано, те сякаш подреждат по семли и лесни карти що се касае до онази частица от предното тълкуване което не сме проумяли и не сме си разбрали, сякаш го прави по-лесно за разбиране, ако и тогава не се разбере, става това отмъщение за кеото ДИана говори.... тълкувала съм доста неща но на други хора не свой подредби, имала съм възможността да присъствам тук и преди , но отдавна не бях влизала, можеш да разгледаш lifetime ако желаеш спецялно към теб ще задам въпрос в определена подредба и ще го разтълкувам. Забелязвам напоследък, че някой карти описвани по един начин могат да се възприемат толнова многозначно както Крал чаши който описвах, открих, че това е прекрасен човек и предполагам, че никой не твърди обратното , но имаше и хора които го възприемат по друг начин като изневерник, да може и в праваи и при обърнато положение или да зависи от суседните карти, всеки ги възприема различно и ги тълкува различно в това няма спор.....