Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Съществува ли пирокинеза?

Recommended Posts

При мен не се получава. Просто е невъзможно с мисъл да се възпламени нещо.

Guest Кристиян

О, лъжеш се. Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл...

Мдааа...Тъкмо си си стъкнах малък вечерен огън, възпламенявайки с мисъл поизсъхнали интелектуални клонки, които събирам по пътеката, по която си правя вечерната раазходка- до гузната си съвест и обратно...и сега си притоплям една дълбокозамразена порцийка от "Критика на чистия разум" от Кант...щото няма по-добро средство против безсъние от една притоплена порцийка от трансцеденталната кухня на Кант...след вечерната разходка...И като се стопли- гася огъня по добре познат метод...който най-често наричаме "малка нужда"...и след това си лягам...Понякога съм спипвал и Сънчо- малък е, и хитър...ама какви пиратки може да е приготвил...щото преди да дойде при мен, е давал "наряд" някъде на изток....където отрудени малолетни китайчета му плащат в натура за 4- часа сън... :):rolleyes: Така че...БУМ...и до нови срещи...

вечерната разходка- до гузната си съвест и обратно...... "наряд" някъде на изток.... отрудени малолетни китайчета

Да, Кристиян може лесно да откаже всеки, на когото гордостта и обидчивостта не са съвсем и из основи изчистени. :)

А на теб, приятелю Тестман, за какво ти е тази способност в един свят на войни, експлоатация на деца и... да не изреждам? Ще оставиш и фабриките за кибрит да фалират... не е добре това.

Без да знам с конкретност за това умение, но от позицията на доста опит и аз ще кажа, че всичко може , стига да си в нужната кондиция и да намериш точния учител.

И... първо да се научим да гасим. Това също е майсторство.

И във всеки случай по-полезно и актуално, че пак идва лято, а красивите ни гори придобиха странната способност да се самозапалват. :(

Edited by късметче

Guest Кристиян

вечерната разходка- до гузната си съвест и обратно...... "наряд" някъде на изток.... отрудени малолетни китайчета

Да, Кристиян може лесно да откаже всеки, на когото гордостта и обидчивостта не са съвсем и из основи изчистени. :)

А на теб, приятелю Тестман, за какво ти е тази способност в един свят на войни, експлоатация на деца и... да не изреждам? Ще оставиш и фабриките за кибрит да фалират... не е добре това.

Без да знам с конкретност за това умение, но от позицията на доста опит и аз ще кажа, че всичко може , стига да си в нужната кондиция и да намериш точния учител.

И... първо да се научим да гасим. Това също е майсторство.

И във всеки случай по-полезно и актуално, че пак идва лято, а красивите ни гори придобиха странната способност да се самозапалват. :(

Ами по-екологично ми се чини да се развиват умения за хидрокинеза, в степен "умерени превалявания"- за профилактика, па и за разхлада на природната зеления в условията на летен пек...

Нещо средно между това ще да е паро-кинезата...Най-малко защото с парата може пък и да си почистиш без да се въоражаваш с палочистачка...ей тъй с поглед да продухваш фугите на плочките в банята, и всякакви замърсени повърхности...които иначе биха отнели физически усилия за търкане с или без прибор за това, с или без препарат за "ослепителен блясък" и "хигиенична чистота"...което ще рече при превода на първата думичка "чиста чистота"...

Така че, ако ще развиваме кинеза...нека да има както практическо приложение, така и ако се ползва за кеф както се казва...последствията от това да бъдат намокрени гащи най-много... ;)

• 4 months later...