Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Финоенергийна структура


Recommended Posts

Малко нестандартно почвам тази огромна тема, но видях материал, който не е публикуван тук сега.

Има връзка с 3 - 4 други теми,

но не се вмества идеално в никоя от тях.

Приятно четене:

Методът „ЕЛМА” е основан на Айнщайновата нелокалност: не съществуват изолирани системи и всяка частица на Вселената се намира в мигновена връзка с всички останали.

По силата на този закон цветната, уголемена снимка на човешкия ирис неизбежно и още след създаването си попада във връзка със своя жив първообраз , но не само частица по частица, а и като цялостен контур/„ефект на формата”/. Всеки контур, дори една единствена черта, драсната върху лист хартия нарушава еднородността на физическия вакуум, изкривява структурата му/ и той реагира на това като се възбужда , с други думи - поляризира / появяват се торсионни полета/ Архитектониката на цветовите петна в ирисите, която при всеки е уникална също помага за ”доуточняване и наместване” на вълновата еднаквост и енерго-информационната съвместимост и свързаност между живото око и неговия снимков образ. Протича резонансно вълнов поток, който можем да натоварим с допълнителна информация, като нанесем върху подходящи точки от снимката някои коригиращи енерго-информационни кодове – да речем прясно изцеден сок от правилно подбрани лечебни растения.

Етерното тяло на живия организъм разчита моментално новия код и реагира с промени. Често промените на енергетично ниво са равни на двуседмично пиене на отвари от билки или седемденевен прием на химически лекарства, коригиращи да речем хомеостазата.

Ефектът на метода „ЕЛМА” се контролира с камера за Кирлиянова /високочестотна/ фотография.

...

...

И тъй, накарахме човека да изпие само амброзията /енергията/ на растенията. Той дори не вкуси горчив чай, нито му се наложи да пие капки. От гледна точка на съвременната официална медицина не е имало никакво лечебно въздействие. Малко като приказка, но това е приказка от бъдещето.

http://bilkariat.hit.bg/eter.htm

Редактирано от късметче
Линк към коментар
Share on other sites

Късметче, благодаря ти за тази интересна тема!

Аз не съм чел за това от Айнщайн, но съм чел подобни неща от др. източници и доста съм мислил и експериментирал в тази насока. Най-добри резултати имах като поставях енерго-информационен носител от човек в пирамида и допълнително поставях подходяща билка или кристал. Резултатите бяха много добри, но не трябва да се очакват чудеса! Защото знаем, че най-силното средство за въздействие е мисълта и ако не я владеем, ако имаме много отрицателни мисли, резултатите са слаби!

Аз малко се притеснявах дали да пиша за моя опит, защото може да се използва и за да се навреди, но в крайна сметка реших да пиша! Дано не съм сгрешил!

B)

Линк към коментар
Share on other sites

Впрочем и аз също се притеснявах да пусна темата. Но от друга страна, целите с по-ниска вибрация винаги са конкретни и вече са наясно с тези похвати - тогава нека да ги знаят всички, за да са равни силите. :)

И - да владеем мисълта - точно този отговор се надявах да чуя.

Моите резултати са предимно при лечение с прана - там работата с етерното тяло и с мисълта са основа.

Прилагат се и подобни на цитирания метод + кристали.

Друго - пречистване на водата чрез нейния етерен двойник.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 11 months later...

http://universalnite000.blog.bg/drugi/2010/08/19/eternoto-tialo-eternik-po-opisanie-na-lobsang-rampa.593209

Частен блог с някои обяснения, примери и размишления върху етерния двойник.

Линк към коментар
Share on other sites

Безкрайно интересна и полезна тема - благодаря ти късметче!

И аз не съм чела това от Айнщайн,но подобни неща има и в други книги.Все пак си мисля,че има хора,които биха се възползвали да навредят на други хора,ако им се предостави подробна информация.:hmmmmm:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...