Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Илюминатите


Recommended Posts

От известно време чета в разни книжки и тук-там из пресата за илюминатите- хора от нашата съвременна действителност, които дърпат конците на политиците и създават задкулисно световната история на планетата.

Едно от четивата ми дава като начало на създаването на това тайно общество годината 1770г. Организацията се е наричала тогава "Баварските илюминати" и е сформирана от Адам Вайсхаупт по нареждане на банковата фамилия Ротшилд.

Стана ми любопитно:

- кои са илюминатите и какво са намислили?

- кой членува в техните тайни общества?

- с какви знания разполагат и за каква цел ги използват?

Ако имате отговори на някои от тези въпроси, ще ми бъде интересно да ги прочета.

И така, какво знаете и какво мислите за илюминатите?

Редактирано от Роси Б.
Линк към коментар
Share on other sites

Обществото (орденът) на Баварските Илюминати се нарича първоначално "Орден на Перфекционистите" и е създаден на 1 Май 1776 г. в Бавария (южна Германия), в Инголщадтския университет от професора по юриспруденция Адам Вайсхаупт (1748 — 1830). Това Общество може да се разглежда като радикално разклонение на Просвещението, което в този период е било във възход.

Adam_Weishaupt02.jpg magnify-clip.png Адам Вайсхаупт За официална цел на Илюминатите е прокламирано усъвършенстването и облагородяването на човечеството. Вайсхаупт казва, че човек не е лош по рождение, а лош го правят обкръжението му и условията, в които живее: религията, държавата, влиянието на другите хора. Природното право на равенство и свобода, които всеки има по рождение, му е отнето. Поради това, когато човечеството бъде освободено от натиска на обществените институции, и започне да се ръководи само от разума си и знанието, проблемите на морала ще отпаднат от само себе си. За постигане на това състояние на просветленост Вайсхаупт смятал да използва всякакви средства, водейки се от максимата "целта оправдава средствата. "

Очевидно е, че тази основна идея на Илюминатите ги противопоставя на властта и Църквата. Не е изключено, че Вайсхаупт, който е възпитан от Йезуитите, е създал Илюминатите като част от личната си борба срещу Църквата, заради забраната на Йезуитския орден, наложена през 1773 г. с була на Папа Клемент XIV.

Отначало членове на Илюминатите стават професорите от Инголщадтския университет. След като членове станали всички професори освен двама, Вайсхаупт започнал да търси хора извън университета, но въпреки това Ордена нараствал бавно.

В 1777 г. Вайсхаупт влязъл в Мюнхенската масонска ложа. Но привличането в Ордена на голям брой масони станало главно благодарение дейността на барон Ксаверий (Ксавие) фон Цвак. В 1782 г., след Вилхелмсбадския конгрес, проведен от масоните с цел сближаване на позициите им, много от масонските ложи, попаднали под влияние на Илюминатите, привличат още членове към Ордена.

Бързото нарастване привлякло вниманието на властите и предизвикало подозрения. По това време вътре в ордена се оформят противоборстващи течения, задълбочени от лични дрязги. Орденът се раздирал от многобройни скандали, предизвикани от извънбрачни връзки, присвояване на средства и измами сред Илюминатите. Самият Вайсхаупт е имал връзка със своя братовчедка, която забременяла.

На Вайсхаупт му се налагало да полага големи усилия за запазване на авторитета си и поддържане на реда в разкъсваният от противоречия орден. През 1784 г. поради конфликт между Вайсхаупт и дясната му ръка, барон фон Книге, последният напуска Ордена заедно с част от членовете.

Фон Книге бил недоволен от статута на Вайсхаупт, който притежавал практически неограничена власт. Трябва да се отбележи, че разцвета на Ордена до голяма степен се дължи на организаторския талант на фон Книге. Вайсхаупт от своя страна, бил недоволен от задълбочаващото се увлечение на фон Книге към мистиката и окултизма.

Отцепниците нарушават конспирацията и публикуват редица памфлети за Илюминатите. В този период Бавария е известна с религиозен и държавен консерватизъм и затова естествено последвали тежки санкции. Извършени са редица обиски и са конфискувани екземпляри от пропагандната и идеологическа литература на Илюминатите. Те, както и тайните общества въобще, били първо забранени от властите а по-късно и от църквата. Въпреки това, Илюминатите продължават да съществуват още известно време, при все че през 1787 г. набирането на членове на Ордена вече е престъпление, наказвано с обезглавяване. И до днес няма сигурни доказателства, че тогава Орденът се е разпаднал окончателно, а не е преминал в дълбока нелегалност.

До смъртта си през 1830 г. Вайсхаупт е в изгнание, като непрекъснато води полемика в защита на Илюминатите.

В 1896 г. в Дрезден Орденът е официално възстановен. Сега има няколко организации, претендиращи, че са духовни и идейни наследници на Вайсхаупт и на баварските Илюминати. Дейността на баварските Илюминати е отразена също и в поп-културата.

.............................................................................................................................................................................................................................................

Теории на конспирацията [редактиране]

С баварските Илюминати и останалите тайни общества се свързват многобройни теории на конспирацията. Най-често като техни цели се сочат желание за световно господство и/или пълен контрол над човешките, научните и финансови ресурси.

В 1797 г. свещеникът Огюстин де Барюел публикува в Хамбург своя роман с продължение „Спомени, които да послужат за историята на якобинството“, (фр. Mémoires pour servir à l’Histoire du Jacobinisme), описваща глобален заговор с участието на многобройни тайни групи (координирани от Илюминатите), в резултат от който е проведена Френската революция. Според де Барюел Следващата им цел е унищожаването на христианството, държавата и обществото като такива. Сред участници той споменава Розенкройцерите, Тамплиерите и Якобинците. Де Барюел характеризира Вайсхаупт като „отвратителна приумица на природата“ и го смята за главния виновник за действията на тайните общества.

По същото време, независимо от него, Джон Робисън шотландският професор и бивш масон, започва да публикува книгата си „Доказателства за тайния заговор срещу всички религии и правителства на Европа“. Той прочита книгата на де Барюел, и започва да го цитира в своя трактат. Робисън цели да докаже съществуването на заговор, който има за цел да заменени всички религии с хуманизма и да създаде единно световно правителство.

220px-USA_Great_Seal_Reverse.png magnify-clip.png Реверс (гръб) на държавния печат на САЩ Привържениците на Теорията на конспирацията обръщат внимание и на влиянието на Илюминатите върху революцията през 1917 г. в Русия. Много изследователи на масонството разглеждат Баварските Илюминати, които се стремят към разрушаване на нациите и дестабилизация на държавата, като вдъхновители не само на анархизма на Бакунин, но и на самия марксизъм. Отбелязват също и съвпадението на празника Първи май с датата на основаване на Ордена.

Лансира се и версията, че много от бащите на нацията на САЩ, са не само масони, но и Илюминати. На обратната страна (реверса) на Държавния печат на САЩ е изобразена недостроена пирамида с Всевиждащо Око, символът на Илюминатите, над нея. Около пирамидата има надписи „Начинанието е успешно“ и „Нов ред на епохите“. Аналогично изображение има и върху еднодоларовата банкнота.

Източник- Уикипедия

Редактирано от Роси Б.
Линк към коментар
Share on other sites

Десетте Заповеди на Илюминати

277129-907-1118349335-illuminati.jpg

Десетте Заповеди на Илюминати - десетте пътеводитела към ерата на разума, или

към нов световен ред, или както ви се харесва - написани на пет езика на каменен

монумент край Елбърт, Джорджия.

1. Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.

2. Направлявай възпроизводството мъдро - подобрявайки годност и

разновидност.

3. Обединявай човечеството чрез нов жив език.

4. Господствай над страст - вяра - традиция - и всички неща със здрав разум.

5. Покровителствай хора и нации с безпристрастни закони и справедливи

съдилища.

6. Позволи всички народи да се управляват вътрешно решавайки външни

диспути в един световен съд.

7. Отменяй незначителни закони и ненужни служители.

8. Балансирай лични права с обществени задължения.

9. Цени истина - красота - любов - търсейки хармония с Безкрайността.

10. Не бъди тумор на земята - Освободи място за природата - Освободи място за

природата.

На пръв поглед всичко е наред, нали? Но и "пътят към ада е постлан с добри

намерения". Ако не се знаеше, че този обелиск е издигнат по поръчка на Илюминати,

никой нямаше да се замисли особено.

1. Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.

В момента човечеството наброява около 6.4 милиарда. Намаляването му до половин

милиард е в основите на философията на Илюминати и на Новия Световен Ред. Те

вярват, че избиването на останалите "безполезни лапачи" е от полза за човечеството.

2. Направлявай възпроизводството мъдро - подобрявайки годност и

разновидност.

Това съвпада с първото правило, като освен това дава и насоки за начина на подбор и

възпроизводство на останалото население - да бъдат оставени само най-годните,

здрави и умствено напреднали, като се контролира възпроизводството им чрез

изкуствен подбор на родителите за по-нататъшно усъвършенстване на расата. Това е

намеса в естествения подбор. Браковете ще бъдат изкуствено планирани. Любовта

вече няма да е фактор при създаването на деца.

3. Обединявай човечеството чрез нов жив език.

Една от основните характеристики които определят един народ като нация и го

различават от другите народи е езикът. Обединяването на всички нации от един език

ще доведе до загуба на национална принадлежност, а оттам и до загубата на

индивидуалност и разнообразие в националните традиции, история, религия и т.н.,

които са част от красотата на човечеството. Единна човешка нация ще се управлява

лесно.

4. Господствай над страст - вяра - традиция - и всички неща със здрав разум.

Равновесието на чувства и разум е съвършенство, но когато разумът започне да

господства над чувствата хората ще се превърнат в роботи. Често именно

емоционалността на човешкия вид е причина за нашите нещастия - войни, болести,

междуличностни конфликти. Но тя е и изворът на хуманност, любов, творчество и т.н.

5. Покровителствай хора и нации с безпристрастни закони и справедливи

съдилища.

Когато една групировка от няколко души говори за "покровителство" над останалите

6.4 милиарда, това е признак че те смятат себеси за по-съвършенни. Не случайно

часовникът в параклиса на Илюминатската "младежка организация" Череп и Кости е

сверен да показва времето с 5 минути напред. Това символизира тяхното убеждение,

че стоят над всички останали хора на земята. Законите, с които те планират да ни

"покровителстват" са тяхното разбиране за правда. Различните хора и нации имат

различни разбирания за добро и зло, формирано от тяхното собствено и уникално

историческо минало и настояще. Налагането на законите на една човешка групировка

над друга е намеса във вътрешните и работи. Налагането със сила на

фундаменталните разбирания на една групировка над останалата част на света е опит

за налагане на тоталитарен режим в света.

6. Позволи всички народи да се управляват вътрешно решавайки външни

диспути в един световен съд.

Един световен съд е идея в унисон с идята за Нов Световен Ред. Колко справедливи

може да са решенията на съд, който осъжда 6 милиарда души на смърт поради

единствената вина, че са се родили в социално слаби страни, където нямат

възможност да станат годни по техните норми. Ако тази правна система беше вече

изцяло в сила, аз и ти щяхме сега да сме мъртви. Мен лично ме отвращава мисълта за

една висша световна инстанция, която има властта да протяга пипалата си до всички

кътчета на света.

8. Отменяй незначителни закони и ненужни служители.

Отменянето на "незначителни закони" би довело до насилствено опростявне на

конфликтите и тяхното омаловажаване. Не всичко е черно и бяло. Отношенията са

сложни и за всеки прецедент има място за спецификация. Ние сме хора. И най-

"незначителният" закон отразява човешкото ниво на духовно развитие и опит на този

етап на развитие. Техният модел за съдебна власт би превърнал света в Pleasantville.

8. Балансирай лични права с обществени задължения.

Това би означавало капитулация на всякакви резолюции за човешки права и свободи.

Когато моят телефон се подслушва или е-мейлите ми се четат с оправданието, че това

е за сигурността на обществото, аз си задавам 2 въпроса: До колко службите за

сигурност действително са способни да осигурят сигурността на хората щом прибягват

до такива парадоксални методи? И за какво точно им е нужна тази информация - да ме

пазят или да ме контролират?

9. Цени истина - красота - любов - търсейки хармония с Безкрайността.

Безкрайност - Infinite, или както те го наричат - The Big "I" или Infinite I AM. Това е

нарицание на основата на вярването, че всичко е илюзия и реалността е продукт

изключително само на съзнанието. Много хора, включително и аз, са склонни да

вярват в това. Илюминати нямат монопол над тази теория, но притежават езотерични

познания, чрез които могат да контролират реалността на хората. Прочети отново

статията на Alien - Холографска манипулация на действителността! На главната

страница на сайта.

10. Не бъди тумор на земята - Освободи място за природата - Освободи място за

природата.

Това отново е препратка към целта на Илюминати да сведат населението на Земята

до половин милиард. Аз, ти и всички тук не сме тумори. Ние сме хора, които се

родихме на Земята, и като всички останали имаме право да бъдем тук. Тумори на

земята са тези, които създават оръжия за масово унищожение, които задушават

всякакви опити за създаване на алтернативни безопасни източници на енергия, които

унищожават природата като я превръщат не в естествен източник на храна и енергия

за милиардите, а в бойно поле на лични интереси и власт. Не е случайно това, че

именно тази шепа хора крещят: Нов Световен Ред.

Източник

Линк към коментар
Share on other sites

Става ми тъжно, когато чета подобни манипулативни статии, написани от глупаци, тотално обсебени от фобиите си. Подхвърлят се някакви правила, кой знае откъде взети за да може в опровергаването им (което всъщност е смехотворно) да се вмъкнат в съзнанието на хората определени идеи. Кой всъщност е манипулаторът? Не е ли пишещият статията? Да, тъжната истина е чрез сред поддръжниците на конспиративни теории има много повече служители на тъмнината отколкото сред тези срещу които са насочени. Основната си част това са безмозъчни същества, дотолкова неспособни на нещо градивно, че правят по-лесното: търсят си врагове, които да оплюват и да изкарват виновни за всички нещастия под небето. Помислете, какво са тези хора и теориите им без т.нар. елит, илюминати, рептилии и т.н. – едно голямо нищо. Дотолкова те са зависими от това срещу което се борят.

Понеже един от най-често свързаните с елита символи е триъгълника с всевиждащото око, ми се иска да обърна малко повече внимание на него. Та това е един от най-чистите и възвишени не само християнски, но въобще духовни символи. Това е безмълвния свидетел във всеки човек, неговата божествена същност, която вижда всичко и е единствен съдник на всичко, което човека прави (т.е. самият човек си е съдник). Триъгълника, това е духовната триада в човека. И когато истината за този космически символ се заменя с твърдения, че той в действителност е символ на върховната власт на илюминати, то става ясно, че подобно принизяване не идва от силите на светлината. Какво целят тези, които внушават погрешни представи за този, а и за множество други така чисти и възвишени символи? Не е ли целта им да отдалечат хората от истината? Да заменят истината с враг, който да обсеби човешкото съзнание и да заангажира човешките стремежи. Само че отдавна е казано и това е правило в окултизма: врагът е преди всичко в самия човек и всички външни трудности се решават първо вътре в собственото съзнание. Честно казано за мене всички тези конспиративни теории могат спокойно да се нарекат неосатанизъм, защото те не носят никакво положително знание, отдалечават човек от реално-необходимите действия за духовното му развитие, основават се изцяло на негативни емоции, укрепват егоизма, отричат се всички религии, които дори и изопачени все пак са единствено достъпните за преобладаващата част хората източници на духовност, насочени са срещу глобализацията, като се изтъкват единствено негативните й аспекти, силите на злото се представят като далеч по-силни от човека и извън възможностите му да се справи с тях, за светлите сили въобще нищо не се казва...

Мислих да отговоря една по една на всички десет точки от мнението по-горе, но всъщност нямам желание за това. Тъй или иначе тези заповеди едва ли имат нещо общо с Илюминати, а произволните им тълкувания не ме интересуват особено. Всичко може да бъде изопачено. Дадох един пример по-горе в подкрепа на думите ми.

Линк към коментар
Share on other sites

http://zamunda.net/d...ls.php?id=96464

На мен ми беше интересен филма, затова ви го предлагам и на вас. Нямам намерение да плаша излишно никого, нито да всявам страх от каквото и да било. Просто питам дали и какво сте чували, чели, знаете за това явление, секта или неофашизъм(наречете го както искате) от нашата реална съвременна действителност.

Линк към коментар
Share on other sites

Става ми тъжно, когато чета подобни манипулативни статии, написани от глупаци, тотално обсебени от фобиите си.

v.gif. Споделям това мнение и не виждам защо личните параноидии на някои автори намират и хартиен носител. Визирам Еленко Ангелов и неговият бестселър "Лека нощ нещастие"

http://www.viewsofia.com/article/2823/-Leka-Nosht--Neshtastie- ( а тази книга върви и с диск).

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

http://www.vbox7.com/play:b0e3c82b

http://yooyoo.info/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/-video_d2fd47ecc.html

Днес имаше отново разговор с Еленко Ангелов на подобна тема. Този път ставаше въпрос конкретно за плана за България, който цели нашето унищожаване, ако не физическо, то финансово и психическо. Проверих, но не е качен в интернет все още.

Редактирано от Роси Б.
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

pi6a po malko vyv tozi forum prez golemi intervali ne sym tuk za da pokaja ne6to, koeto Nie neznaem. Nadqvam se tova da e pravilnoto mqsto da namerq hora, koito mogat da napravqt ne6to za Mira v 4ove4estvoto predi da SME se samouni6tojili. Nadqvam se da ne gubq cennoto ni vreme v gluposti. Minalite dve sedmici razbrah mnogo ne6ta, Te promeniha jivota ni. "pritejavam" informaciq, koqto e dostypna do vseki. No q nqma v novinite. Sigurno nqkoi ot vas ve4e znaqt za kakto gi nari4at illuminati. (taino *satanistko* ob6testvo, koeto opravlqva sveta). Tuk sym za da govorq po volq na ob6toto syznanie. Predi sym namiral mnogo priqtni otgovori i dosta osyznati ne6ta v tozi forum. 4ove4estvoto e v process na MASS AWEKANING $masovo sybujdane na syznanie&. Nqkoi ot vas sigurno sa zapoznati sys knigata STILLNESS SPEAKS, za syjalenie ve4e e iztrita v internet. No dobrata novina e az iskam tq da dostigne do pove4e hora i q imam. Tova e drevno 4ove6ko u4enie datira6to na 10 000 g. predi hrista, togava se e otqvilo za pyrvi pyt. Dumite na Hristos, Buda i mnogo drugi u4eniq pritejavat tova vytre6no izmerenie na stealness = aware contiousness.

Линк към коментар
Share on other sites

Преди години четох във един форум думите на един AWAKEN, който е роден във тези кръвни фамилии, които нямат имена за света. Тогава не бях съзнателен, можеби и вмомента не съм съзнателен, но знам пътя по който трябва да вървя за да постигна, новото еволюционно стапало, което човечеството трябва да качи (всеки един от нас), за да оцелеем. Има много неща в интернет, още не съм намерил голямата картинка за нещата, които стават в света, обаче за момента не ми е нужна. Медитирам, слушам гледам. Съм.

Ако погледнете със сърцето си може да намерите много плашешти неща във част от това което ще ви линкна. Може и да ви успокои. Едвали ще ви събуди, но ще има информация вътре във вас, която тайно винаги сте знаели

. Иллуминати:

http://www.youtube.com/watch?v=Atdnw3n6L8A

http://www.youtube.com/watch?v=Atdnw3n6L8A&feature=related

Има и много други информации, можете да разгледате.

Линк към коментар
Share on other sites

Незнам дали илуминатите са лоши или добри в дуалния смисъл на думата. Но знам, че за разлика от някои хора са. Са това е да си в сегашния момент. Незнам дали наистина имат телепортация, майнд контрол и други неща, които не исках да запомня, но знам че това наистина не е съществено. И знам, че Станимир има право, ако се бориш / съпротивляваш срещо нещо зло то ти ставаш зъл. Но втория клип който пратих е истина. И тези неща ги има в музея. Можете да ги видите. Останки на иллуминати и други същества.

Массовото съзнание е, че тези неща трябва да са по телевизията, да се кажат от правителството, но но ако случайно някои иска да редуцира населението и тези някои не са хора и притежават парите, които скоро няма да ги има, и правителсвата. То тогава изведнъж става така, че ръцете са ни вързани. Аз не съм в този форум да ви говоря за това кой притежава човечеството. Има ЕДНО нещо, за което съм тук и се надявам то да стигне до вас, в темата stillness.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 6 months later...

Есе сторило ми се стори любопитно и забавно, което може би поне донякъде отгатва бъдещето на света. Бъдеще, което може да не е особено щастливо за критично мислещите хора ( поне според този текст - копирах го от форум, в който се обсъждат конспирации, масонство...) :

Как ще умра

Винаги съм си представял идеалната смърт в битка – свистящи стрели, локви кръв и кал, мечове, стръв, болка, победа, победа в смъртта... За съжаление пакета услуги „живот в 21 век” не предлага подобни екстри. Но пък той включва какви ли не нови възможности – смърт пред дискотека, смърт на капака на някой Golf, от свръхдоза, от изкуствено пуснати болести, разстрел от американски войници по време на наказателна акция, разтрел от български войници по време на наказателна акция (какво си мислите – че нашите не го правят?)

Идеята на тоя текст е да предскажа смъртта си.

Около 2020 и някоя година, София, Европейски съюз. Не е „София, България”, защото по това време няма България вече. Има няколко регионални континентални съюза, които тъкмо започват преговори за обединение. Човечеството се радва на незапомнено благоденствие и мир. След въвеждането на постоянен видео контрол и микрочипирането на населението в развитите страни престъпността спада значително. Единствени талибаните в своите афганистански пещери се опитват да се противопоставят на системата. 35% от новините се отнасят до пещерния тероризъм, 29% до личният живот на различни светски личности, 18 % спорт и другото е добре сдъвкана и изплюта за публиката корпоративна реклама и политически анализ. „Лека нощ деца” е софт порно, а в училищата е забранено правенето на секс под 11 години.

По телевизиите вървят реклами на телефони, които мият чинии, перат и гледат децата, телефони с вграден генно модифициран домашен любимец – таралеж с гени от коралова змия, костенурка с ген от нинджа. В бившата Япония генно-модифицират хора – новият Батман наистина може да лети, например.

Щастливият обществен живот на хората от време на време бива обезспокояван от малоумните параноични крясъци на някакви псевдобунтари, които незнайно защо се опитват да търсят кусури на системата. И о, изненада – аз съм един от тия махнаджии.

Август месец е, 45 градуса. Прохладен ден. Живея в някаква периферна постройка, купена с парите от продадената къща на татко. Излизам за работа. Вървейки по тротоара до мене спира нещо подобно на линейка. От нея излизат трима мъже, които докато се осъзная ми бият инжекция във врата и ме окопчават. Качват ме вътре и ме закарват в нещо като лудница.

Оказва се, че заради политическите си възгледи и жалките си опити да настройвам обществото срещу властта, съм попаднал под ударите на европейския „Закон за непречене на системата”, който дава право на компетентните органи да затварят когото пожелаят в съответните заведения за какъвто пожелаят период. Нещо като “the patriot act”, само че по-ново и по-гадно.

През първите дни успявам да се осъзная въпреки лекарствата, с които ме друсат. Отброявам минаващото време, опитвам се да се концентрирам върху определени мисловни задачи, слушам дочуващата се от коридора реч. Но постепенно лекарствата започват да надвиват разума ми, или това, което аз наричам разум. След няколко месеца престой вече съм добър приятел с лекарите и гледам на новодошлите като на откачалки. Последният ми мисловен проблясък се случва след като с кекавите си ръце изтървам хапчето в тоалетната на килията си и не успявам да го извадя, за да го глътна. 4-годишен престой и вече съм готов да изляза – променен – много по-спокоен, разумен и трудолюбив, нов човек.

Винаги съм се ужасявал от страх при мисълта за безсмислена смърт.

Прибирам се вкъщи. Изхвърлям вехтото българско знаме, което не знам защо въобще съм пазил. Изгарям в печката някакви опасни книги. Изтривам от компютъра разните ми драсканици, статии и стихове и си правя профил в “gepime”, който на 3 март 2020-2030 и някоя става на 20-30 и няколко години. В остатъка от живота си спя-работя-ям-спя-работя-ям и т.н. Умирам на 84 години в присъствието на тесен кръг от близки и с удовлетворение приемам смъртта. А на улицата светят бурканите на нещо като линейка.

Tyrael

Редактирано от Христо
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Според вас, има ли позитивни неща за човечеството, свършени от масоните ? Ако смятате, че има - посочете ги. Може би, увеличената толерантност на белите към цветнокожите и азиатците е позитивно масонско дело.

Редактирано от Христо
Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 months later...

Интервю с илюминат.

Много по-страшно обаче е да научим какво очаква „безполезните лапачи“. Вероятно не разбирате какво искам да кажа, затова ще го обясня.

От личния си разговор с един американски илюминат през есента на 2003 г. разбрах, че техният най-голям проблем е пренаселението на Земята. След Global 2000 Report стана ясно, че един ден нещата ще приключат. Според думите му през 2012 г. последното петролно поле в Саудитска Арабия ще достигне своя реак (зенит) и светът ще изпадне в криза.

(Кратко разяснение от моя страна: всяко нефтено поле има реак — връхна точка, по време на която се печели най-много. В началото има само разходи: купуване на сонди, изграждане, сондиране. Когато започне да се добива нефт, в даден момент разходите се покриват и идва печалбата. Това продължава дотогава, докато около две трети от петрола се изчерпи. След този момент все повече започват да се появяват примеси (седимент, тиня…), които изискват пречистване и филтриране, което също е някакъв разход. Моментът, когато добивът е в зенита си, се наричареак, защото после кривата на печалбата намалява. Последният пик на петролно поле по думите на илюмината ще бъде в Саудитска Арабия през 2012 г.)

Затова от възникналите през 2012 г. проблеми, всичко, което се произвежда от петрол ще поскъпне и никога повече нямало да поевтинее.

На възражението ми, че свободната енергия би могла да е решение на проблема, отговорът беше, че това е прах в очите, защото само 20 до 30 процента от земния нефт се използва за транспортни средства и отопление, т.е. за автомобили, камиони, газови пещи…

Той обясни, че днес почти всичко, което ни заобикаля, съдържа преработен нефт: всякакви видове бои, текстилни, битови и т.н., всякакви изкуствени материи, компютри, вътрешно обзавеждане на жилища, коли, играчки, видове текстил, обувки, фотоапарати… просто всичко. И цената им щяла да се увеличи.

Основният проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г. От една страна, всичко ще е по-скъпо, а в същото време хората с работа ще са все по-малко.

Сметката не излиза. Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави, бе заявено, че „трябва да решат проблема си с раждаемостта“. Те не го направиха. Сега ние ще го направим вместо тях. Разработили сме оръжия, т.нар. „етнически оръжия“, които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, т.е. раси.

В техните очи народите на Африка например са само „безполезни лапачи“, които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци“ (изразът е на илюмината).

Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. „А какво се прави с добитъка?“, ме попита той. „Маркира се!“ Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип — такава бе неговата аргументация.

Освен това има и други „компоненти в играта“, а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите илюминати. Спомнете си за съществата, които тук, на Земята, добиват това, от което спешно се нуждаят.

Ако нормалният гражданин знаеше какво наистина се случва на тази планета, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин. Фантастичните филми на Холивуд се опитват бавно да накарат масите да свикнат с реалността.

От диалога ми с господина стана ясно и друго.

Макар че не записах разговора на място, след срещата го резюмирах на ръка и ми се иска да го цитирам.

На въпроса ми защо се стремят към Нов световен ред, той ми отвърна, смеейки се:

— Господин Холай, вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него.

Той идва и не може да бъде отменен. Както самият вие описвате в книгите си — които ние впрочем добре познаваме — съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50-те години насам тече техническа революция…

Това обаче не може да се заяви пред обществото — още не. И с кого да общуват тези високоинтелигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от. Алпите?

Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство — чрез ООН.

Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.

Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати — или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.

Вие нали не вярвате, че венерианец ще иска мюсюлманин да му обяснява Корана… Изправени сме и пред друг проблем. Посетителите от чуждите светове имат по-различна представа за Бога, отколкото хората на земята. Те не са чували за Мойсей, Исус или Буда. Естествено, вече знаят за тях и уважават религиите ни, в полза на мирната кореспонденция. Ако нечия вяра е такава, че изолира или дори смята за врагове чуждите посетители, тя няма да има бъдеще на този свят. Защото ние от дълго го подготвяме за космоса. Много от групите, с които работим, не идват от нашата Слънчева система и не винаги изглеждат като нас. Смятате ли, че това може да се обсъжда с някой твърдоглав вярващ?

Различните клонове на вярата няма доброволно да бъдат променени от своите лъжеучители — разговорите с тях го доказаха. Затова ние ще ги подкопаем.

Смених темата, започнах да говоря за децата и заявих, че масмедиите умишлено затъпяват и „примитивизират“ хората. Той отговори:

— Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно-каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След НЯКОЛКО години всички те ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели.

Смятате ли, че моите деца и децата на останалите семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камо ли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам: ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това.

Аз възразих:

— Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения — и то чрез вашите медии…

— Грешка, млади приятелю. вие самият не открихте ли истината! Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни?

Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.

Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита — тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това — теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става. вие също, господин Холай. Мога да разбера вашите претенции. От определена гледна точка те дори са основателни — от вашата. Но можете ли да разберете нашата гледна точка?

Вие уловихте едва върха на айсберга — или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако ви бяха известни, дори вие бихте променили мнението си за Новия световен ред. Неща, които сякаш са почерпени от филма „Матрицата“. Съществува тълпа — и тя е повече от 95% — която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% — не знам дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят принудително в настоящето.

Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма.

Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен.

— вие ще отмените парите в брой. Кога ще стане това?

— Когато налице бъдат други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен — и ние ще го направим: чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да ви съобщя. В противен случай не трябва да ви позволя да си тръгнете.

Ясно е, че няма да изоставим арабските страни до 2012 г., до последните нефтени полета…

— Как стоят нещата със свободната енергия?

— Ах, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия — предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията.

Свободната енергия идва, но само под наш контрол.

И така нататък…

Малко брутално, а? Но това е.

След разговора си с господина останах с впечатлението, че той вярва, че всъщност се намира „от добрата страна“!

Беше убеден, че хората не са в състояние да решават сами, а винаги трябва да бъдат водени — от „духовния елит“, към който той, от своя страна, се числеше.

Как мислите? Целта оправдава ли средствата, независимо какви са те? И колко дълго може да продължава това?

За мен отново е в сила старата мъдрост: „Не прави на другите това, което не искаш да ти направят!“

Откъсът е от книгата "Не пипай тази книга", глава десета - "Новият световен ред". Автор Ян ван Хелсинг.

Линк : http://chitanka.info/text/15396/15#textstart

Редактирано от Христо
Линк към коментар
Share on other sites

  • 6 years later...

Бих искала да се включа в този форум с моите преживелици и това което ми се случи в рамките на няколко години. И така през 2013 година скрючих брак в Мюнхен на 19 декември. Поднавах този мъж отпреди повече от 10 години, но това което не съм се досетила, че не само той но и цялото му семейство са потомствени илюминати. Така аз без да съзнавам се заборках в нещо ужасяващо. Допълнително през 97 година се запознах с една жена, която не съм предполагала е била ясновидец и кантактьор с рептилии извънземни. Тази жена почина през 2012 година и е преродена от тези рептилии във внучката на съпруга ми. До тук добре, но искам да споделя че не само аз но и цялото ми семейство сме жертва на тези илюминати и всичко започна с мен и започнаха да ми влошават здравето. Бях нападната от демони и деминчни същности и две години обикалях по болници и не разбирах какво става. По страшното е че съм отвличана от тези същества и имплантира с имплант отзад във врата. Побръкаха ми не само тялото но и мозъка и имах мисли за самоубийство и бях изтощена и ннямах сили дори да се движа. Отровена съм по безобразен начин. Това са сатаниски окултиски олганизации и правят жертвоприношения с хора. Слагали са ми психотропни лекраства и опияти и аз бях като зомби и не съзнавах какво се случва с мен.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...