Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пророчества за края на настоящата цивилизация и започването на златната ера


Recommended Posts

Здравейте Драги Приятели,наскоро попаднах на ето тази връзка http://gathering-minds.net/the-prophecy-of-peter-deunov ,и тъй като досега не съм попадал на подобен материал на български реших да я публикувам в портала със надеждата ,че някой може да ме насочи към съответния материал на роден език , а междувременно можем и да обсъдим и изразим мненията си по въпроса.

Благодаря Ви, и желая много Здраве и Любов на всички посетители на портала .

Линк към коментар
Share on other sites

Написаното не е от Учителя. Бих добавил: и слава Богу. Има положителни пожелания, вдъхващи надежда и оптимизъм, но нищо повече. Наред с верните неща, поне аз за себе си намирам много погрешни.

Линк към коментар
Share on other sites

Темата: Пророчества от Учителя в глобален мащаб

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=6232

Линк към коментар
Share on other sites

Мисли за Краят на света и катаклизмите

Нещастието на всички съвременни хора се дължи на факта, че и в тях е станало едно отклоняване от перпендикуляра на около 23 градуса. Това отклоняване се е отразило и върху неговите мисли, чувства и постъпки. Докато човек не изправи своята ос, той никога няма да се научи да живее правилно. – „Как да изправя оста си?“ – Това изправяне не може да стане изведнъж. Защото, изправи ли се изведнъж, ще стане цял катаклизъм в човека. За изправянето на един градус на земната ос се изискват сто години. Значи, за да се изправи това отклоняване от 23 градуса, нужни са 23 века. Като умножите 23 века по сто години, имате 2300 години. Толкова години са нужни за изправяне на земната ос."

Във връзка с казаното от Учителя, ето една новина- Лекото изправяне на оста на Земята и варирането на нейните стойности в момента под 22 градуса няма нищо общо с човешката дейност и с отделянето на парникови газове в атмосферата. Това обаче създава условия наклонът на слънцегреенето да е много по-пряк и това директно въздейства върху затоплянето на планетата особенно през зимата и повече в северното полукълбо и най-вече в Арктика.

Промяната на наклона се длъжи на тектоничните движения на земята. Плочите се движат и това води до промяна на тежеста на планетата. Когато съотношението между масите в северното и южното полукълбо се променят се създават условия за промяна на наклона на оста. Редица наблюдения в последната половина на 20 век показват действително, че контитентите се движат на юг. Проф. Гюров твърди, че България се е предвижила вече със 150 км по на юг и климатът ни постепенно ще става като гръцкия. Това важи и за всички европейски страни. Това съчетано с промяната на наклона на слънцегреенето върху северното полукълбо ускорява много от промените. „Нашата хипотеза противоречи на схващането на учени от Кембридж, според които промяната на климата се дължи на Гълфстрийм. Те обаче не могат да обяснят защо се променя температурата на течението.” обяснява проф.Гюров.

От тук Земната ос промени наклона си

Редактирано от Radita
Линк към коментар
Share on other sites

В причинния план на планетата Земя се намира огромно количество информация, една своеобразна библиотека , съставена от позитивните уроци,научени индивидуално от всеки човек и колективно от всички хора, живяли някога и живеещи днес на земята. Тази библиотека е съхранена и не може да бъде унищожена от нищо,което заема място в по-низши планове. В библиотеката готовата матрица за Златната ера вече съществува. Това означава, че по всяко време , независимо от това колко мрачни ни изглеждат в момента времената има потенциал критична маса от хора да повдигнат своето съзнание да влязат в синхрон с готовата матрица в причинния свят за да бъде после и външно осъзната от тях. Така постепенно все повече хора ще се събуждат докато дойде момент матрицата да бъде пренесена и в менталния свят, където все повече хора ще са в състояние да я прегърнат и помогнат матрицата за златната ера да се пренесе в астралния план. Това ще позволи броя на хората преодоляли чувсвото за съдбовност и меланхолия непренъснато да се увеличава и те започнат да вярват, че това което до вчера е изглеждало невъзможно днес е реална перспектива. Новата перспектива ще накара хората да разгърнат своя най-висок потенциал, вместо това да действуват със своя най-нисък такъв.

За да пренесем Златната ера на физичен план, въпросът не е вече дали и кога, а трябва да сме готови да приемем ,че тя се случва сега . СЕГА И ТУК ,защото само такова съзнание е реално съзнание. Тази реалност ще се прожектира върху светлината идваща от Божествения свят и светлината ще отрази тази реалност. Когато заживеем без страх, съмнения и низши страсти Златната ера ще се прояви на земята.

Редактирано от KirilChurulingov
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Има доста пророчества за края на сегашната цивилизация и влизане в нова ера. Всъщност едвал ли знаем, как това може да се случи със сигурност, поне на мен от толкова много информация ми се завива свят. Засега, като, че ли единствено маите са поставили някаква точна дата на промяната, но колко добре е изчислена спрямо тяхното летоброене е трудно да се каже, защото се посочват две дати и едната е дори тази година, някъде септември. За някои неща има много информация, за други почти нищо. Например за аржентинския художник Бенджамин Солари Паравичини. Поне аз не намерих много информация освен една масово тиражирана статия след събитията в Япония. Но попаднах на една сбирка от негови рисунки Рисунки Паравичини които обаче са подписани на испански. Не знам дали ще се намери някой, който да вледее добре този език за да може да се преведът на български. Аз опитах с Гугъл, но е много вероятно преводът да е неточен, защото думите са доста разбъркани. Мисля, че има интересна информация в тях. Ето една само за пример:

025a11.jpg

Слепец: време и е определен период от време -

и оглушителен тътен в деня, ден -

лунната буря вълна бързо Лиеж - Лиеж пожар пожар,

пожари в края - за наводняване на aluvior Лиеж: наносни.

Astral кораби нагоре и надолу - пастор на пастори, говорейки от

Горна казва: "Ще ви комфорт Анджелис, удобство при носене от

комфорта - думата голяма дума - страхотно чувство за посока -

на любовта любов любов. "

О! - Отново и слънцето се връща - възкликна със страх на

червея на земята земята. Той е Слънцето, без облак облак -

няма дим дим дим - и слънцето свети в яркостта - Това е Бога Слънце -

Бог е Христос в замяна - Той е мир!

Лиеж 2002!

За съжаление не владея испански, може би с английски бих се опитал да посвържа нещата. Ако някой може и има желание бих се радвал.

Линк към коментар
Share on other sites

За съжаление не владея испански, може би с английски бих се опитал да посвържа нещата. Ако някой може и има желание бих се радвал.

Слепец: часът вече е определен

и неговото ехтене ще заглъгне в деня на дните

бързо настъпва лунното вълнение

Пристига пожара на пожарите

Наближава наводнението от потопа на потопите

Небесните кораби приближават и се спускат

Пастирът на пастирите ще говори от небесата спускайки се:

"Отивайте при вашите ангели за надежда,

носейки надеждата на надеждите

думата на думите - чувството на чувствата -

най-голямата любов измежду всички".

О! - Отново слънцето се връща -

ще възкликне със страх червеят от земята на земите.

Вече е Слънцето без облаци и дим.

Вече свети най-яркото Слънце.

Вече е Слънцето от/в Бог

Бог е завърналият се Христос- Той е мирът!

Наближава 2002!

2002 година дойде и замина, но нито имаше наводнения, нито пожари, нито извънземни. Не претендирам за изряден предвод, но текста е ужасен ако трябва да съм честен. Бъдете сигурен, че е в пъти по-надежден от превода на чичо Гугъл. :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря. Така е! 2002 отмина.

Паравичини има още една рисунка, със Исус и в нея пак се споменава 2002 г. Във всичката суета около апокалипсиса и неговото очакване се питам - се питам, дали това не са просто нашите страхове, проецирани в бъдещето или огромното ни желание за промяна на света. Не вярвам много, че бъдещето е точно определено. Спомних си огледалото на Галадриел, от "Властелина на пръстените", което показва бъдещето такова, каквито са нагласите на човека към момента ( неговата обусловеност). Но във всеки един миг, всеки един може да вземе някакво решение, което да промени пътеката на живота му. Така и човечеството може да вземе някакви кардинални решения за промяна, която да промени бъдещето според новите нагласи.

В крайна сметка това не противоречи дори и на Божия план за човечеството, ако трябва да извървим едино разстояние до някаква конкретна цел, можем да изберем различни пътища и времето и дори да сме само на един ден път от мястото, можем да се лутаме с години преди да го достигнем. Да се отдалечаваме или приближаваме, а дори и да не подозираме за това. Дори и да имаме знанията, може да ги тълкуваме погрешно, може да не искаме да повярваме, да се съмняваме или дори да нямаме търпението да направим последната крачка. От едно ново бъдеще, може да ни дели един хълм, може да е същия, като стотици, които сме изкачили, но сме откривали след него друг и друг, а при този, последния просто да се обърнем и да поемем в друга посока.

Линк към коментар
Share on other sites

Текста е прекрасен :)благодаря за превода!

Приемате буквално всичко и за това усещате страх.

Идва Любовта/Христос, разбирането между хората, доброто. Слънцето свети, слънцето в душите. Мирът на земята иде! "Корабите" са местата в пространството, където душите ни се групират според любовта и разбирането, които носим в себе си....

Да, 2002г имаше подем, светлина и 2007 беше изключително силна година. Много души се познаха и светлината ги озари....:angel:

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Всички ние формираме бъдещето с нашите мисли и желания. Щом го искаме, ще го бъде. Промяната е постепенна, в нашите разбирания, в нашите действия. Колкото повече хора се запалват от идеята за светлината и любовта, толкова повече промяна ще има. В момента нещата придобиват вид на термоядрена реакция. Все повече и повече хора в безизходицата си се обръщат към Бог, като единствен изход. И всичко това е в тайна. Спасението се пожелава в най-големия ужас. Промяната е сега, всеки ден, със всяка наша молитва, въздишка, зов към светлината. Всеки един от нас е жив атом променящ и внасящ бъдещето. ....Работа си имаме,....велика....

Линк към коментар
Share on other sites

Текста е прекрасен :)благодаря за превода!

Приемате буквално всичко и за това усещате страх.

Идва Любовта/Христос, разбирането между хората, доброто. Слънцето свети, слънцето в душите. Мирът на земята иде! "Корабите" са местата в пространството, където душите ни се групират според любовта и разбирането, които носим в себе си....

Да, 2002г имаше подем, светлина и 2007 беше изключително силна година. Много души се познаха и светлината ги озари....:angel:

Слънчева, пак си се надрусала с амброзия май. :feel happy:Според мен още не минала най-тъмната част от нощта преди зазоряването.

Красивите думи са хубаво нещо, но трябва и да имат някакво покритие. Иначе и партийните секретари ни омайваха с приказки за светлото бъдеще, а сега се виждаме къде сме. :3d_001:

Иначе да, лошите пророци са затова да ни покажат какво би могло да се случи, ако не си опичаме акъла. Откровението и Нострадамус са пример за такива. Както и сцената с Галадриел дето казваше на Фродо : ето какво ще се случи, ако не успееш да унищожиш пръстена.

Всички ние формираме бъдещето с нашите мисли и желания. Щом го искаме, ще го бъде. Промяната е постепенна, в нашите разбирания, в нашите действия. Колкото повече хора се запалват от идеята за светлината и любовта, толкова повече промяна ще има. В момента нещата придобиват вид на термоядрена реакция. Все повече и повече хора в безизходицата си се обръщат към Бог, като единствен изход. И всичко това е в тайна. Спасението се пожелава в най-големия ужас. Промяната е сега, всеки ден, със всяка наша молитва, въздишка, зов към светлината. Всеки един от нас е жив атом променящ и внасящ бъдещето. ....Работа си имаме,....велика....

О, да, негово величество Антихриста точно това и чака - да ви спаси, когато се разбягате в паника от идващите катаклизми (човешки и природни). Хоп, право в мрежата!

Спасението се пожелава в най-големия ужас.

Хм, де да знам, може и затова да му казват „Краля на ужаса“. :3d_065:

Редактирано от Канел
Линк към коментар
Share on other sites

Слънчева, пак си се надрусала с амброзия май. :feel happy:Според мен още не минала най-тъмната част от нощта преди зазоряването.

Красивите думи са хубаво нещо, но трябва и да имат някакво покритие. Иначе и партийните секретари ни омайваха с приказки за светлото бъдеще, а сега се виждаме къде сме.

:3d_146:

Канел, има нива на съзнание, там някъде горе вече е светло и прекрасно... И някои хора знаят, спокойни са, че всичко е за Добро!:sorcerer:

Да, на физическо ще има изпити - индивидуални и общочовешки; то безкраен, физически живот няма, има безкрайна вечност...:feel happy::yinyang:

Линк към коментар
Share on other sites

Слънчева, пак си се надрусала с амброзия май. :feel happy:Според мен още не минала най-тъмната част от нощта преди зазоряването.

Красивите думи са хубаво нещо, но трябва и да имат някакво покритие. Иначе и партийните секретари ни омайваха с приказки за светлото бъдеще, а сега се виждаме къде сме.

:3d_146:

Канел, има нива на съзнание, там някъде горе вече е светло и прекрасно... И някои хора знаят, спокойни са, че всичко е за Добро!:sorcerer:

Да, на физическо ще има изпити - индивидуални и общочовешки; то безкраен, физически живот няма, има безкрайна вечност...:feel happy::yinyang:

Наистина се надявам да е така и всичко да е за добро, Слънчева.

Преди време си мислех за гордостта на човешкото его, като творец. Но всъщност какво вечно сме създали, като всичко, което творим си има живот и после се руши, а в Божествения свят и от смърта се ражда живот. Всичко, което сме сътворили в модерния свят, сега се обръща срещу нас. А човека все още се мисли за центъра на Вселената.

012a13.jpg

С молба към delirium :3d_161:

Редактирано от yakollakani
Линк към коментар
Share on other sites

С молба към delirium

Заповядайте

"Аз, ангелът на детето, помолен от идните поколения: Бащи, научете се да бъдете бащи, оставете порока, зарежете кражбата, печалбата, играта, чуждата жена, нечестността, забравете за празнотата на света и за студения и подкупен град. Оставете желанията си и вървете при децата си, те се нуждаят от вас. Давайте пример, защото той ще е определящ за човека на бъдещето."

Пророчество няма в текста, но пък има прекрасно послание :>

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Какво ни очаква след 2009 година

Слава Севрюкова рядко назовава с точност времето, когато нейните предсказания ще се сбъднат. Но част от тях са вече факт. Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет. Страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин”. Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Според Слава Севрюкова, едва в началото на 21-ви век България ще се оттърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие. Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-ти век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. България обаче няма никога да изчезне, за разлика от много други нации, които няма да издържат изпитанията през новото хилядолетие.

Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години.... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казвакогато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава - „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата...”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия сякаш допълват апокалиптичната картина на близкото бъдеще.

Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското „събуждане” и оттласкване от дъното.

Възходът на българската държава през третото хилядолетие

Апокалиптичното пророчество на „леля Слава” е допълнено от предсказанието, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”. Христо Нанев допълва: „И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация. Когато леля Слава е питана кога това ще се случи, тя е казвала: „...някъде след 2017-18 година”..”

Пророчицата съветва всички българи в чужбина да се приберат в страната до 2028-2034 година. Тогава планетата ще бъде подложена на невиждани катаклизми. Много държави ще изчезнат, но България ще остане. Слава Севрюкова „вижда” промени в земната кора и природни бедствия. Успокояващото е, че страната ни ще бъде сравнително слабо засегната от тях. Ясновидката обаче е категорична: „Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат, ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем...”

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет. Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. Със спокойствието и красотата си, държавата ни много ще наподобява Швейцария, но никога няма да се превърне в „икономически тигър”.

http://www.tiensbg.com/2/post/2010/12/-30.html

Линк към коментар
Share on other sites

http://pogled-v-neiz...11/05/2012.html

В един древен санскритски апокриф е описано, за това че Слънцето ще залезе на запад и след около 10 минути /това число е особено важно/ ще изгрее отново от запад. След което ще настъпи пълен мрак, който ще трае близо 30 часа, а не три дни. Хората не трябва да изпадат в паника, а, за да оцелеят, е нужно смирено да приемат това чудновато явление. Дават ни се последните 30 часа на размисъл за промяна на мисленето ни.

Това, което предстои е единствено полезно за човечеството. Няма нито една оцеляла цивилизация, която е достигнала своят апогей в материален план. Планетата Земя се пази зорко и няма да се допусне нейното разрушаване. Загине ли Земята, загиват вселените.

А на 21.05 няма да се случи нищо страшно, тогава започва подготовката за прехода в четвъртото измерение, който ще приключи на 21.12.2012г. Но след тази дата ще се случват доста странни неща.

Редактирано от Мария-София
Линк към коментар
Share on other sites

Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”.

Аз нямам нищо напротив да отстъпим, т.е. продадем, част от територията си на нашата югоизточна съседка. И без това трагично намаляваме и нямаме нужда от толкова земя, а комшиите се увеличават доволно прилично. Разбира се, не срещу сините ни очи, а срещу прилична сума, от порядъка на десетки милиарди евро или техният материален еквивалент, която наистина да ни направи Швейцария на Балканите. Ако искат да вземат дъгата Рудозем, Кърджали, Сакар и Странджа. Даже може и малко да се разшири тази дъга, където да се преместят онези от Добруджа, а пък българите от югоизточна България да отидат на тяхно място. И да се приключи веднъж за винаги! Аман бе, всяко столетие ще променяме граници, така ли?

Гърция да им продаде Западна Тракия (от Кавала на изток) и готово. Хем ще си плати част от големия външен дълг от 300 млрд.

Само турците откъде ще вземат пари не знам, но това си е техен проблем.

:)

Линк към коментар
Share on other sites

http://pogled-v-neiz...11/05/2012.html

В един древен санскритски апокриф е описано, за това че Слънцето ще залезе на запад и след около 10 минути /това число е особено важно/ ще изгрее отново от запад. След което ще настъпи пълен мрак, който ще трае близо 30 часа, а не три дни. Хората не трябва да изпадат в паника, а, за да оцелеят, е нужно смирено да приемат това чудновато явление. Дават ни се последните 30 часа на размисъл за промяна на мисленето ни.

Това, което предстои е единствено полезно за човечеството. Няма нито една оцеляла цивилизация, която е достигнала своят апогей в материален план. Планетата Земя се пази зорко и няма да се допусне нейното разрушаване. Загине ли Земята, загиват вселените.

А на 21.05 няма да се случи нищо страшно, тогава започва подготовката за прехода в четвъртото измерение, който ще приключи на 21.12.2012г. Но след тази дата ще се случват доста странни неща.

Благодаря за тази информация, това със слънцето, и после тъмнината, го сънувах преди години. Знаех, че този сън ми показва, само не знаех какво.

Вече знам, че е за това...

И това, че е само за добро, също не знаех и не бях сигурна, но вече съм.

Venceremos

:3d_081::3d_053::angel:

Линк към коментар
Share on other sites

Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години.... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век.

Все пак има надежда, това предсказание е правено преди "преселението" на етническите турци в края на 80-те. Явно от ЦК на партията са взели мерки. :)

Пък и пророчествата са предупреждения, не план за действие. :angel:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

2012-Квантов преход?

2011-02-13-007_1.jpg Чуйте интервюто с инж. Иван Иванов

Много се говори за 2012 г, за бедствия и катаклизми, но като че ли някъде в сянката на всички пророчества стои термина Квантов преход. За това говорим с инж. Иван Иванов, който е и преводач на така наречените „Диктовки” на Леонид Иванович Маслов.

За Леонид Иванович Маслов:

Доктор на техническите науки, професор, академик, Член на Президиума и председател на Научния Съвет „Технологии в Здравеопазването” при Академията на технологичните науки на РФ, академик на Руската Академия на естествените науки, автор на повече от 200 публикации в чужди и руски издания по въпросите на физиката на твърдото тяло, финансовите и банкови технологии, а също така по проблемите на екологията на Планетата.

Л.И. Маслов за себе си:

"През есента на 2004 г., съвсем неочаквано за мен, в моето Съзнание започнаха да постъпват мисли, формирани като текст с непозната за мен тематика. Тези текстове се предаваха в продължение на четири месеца и създадоха тази изумителна Книга" -„Откровения към хората на Новия век”.

В разговора с преводача инж. И.Иванов питаме:

Какво значи квантов преход? В какво се изразява ? Кога е започнал?

До сега имало ли е други квантови преходи на Земята?

Какви могат да са последствията от този преход?

Какви други процеси вървят паралелно с този квантов преход?

Какво е значението му за човека и как да се подготвим и как да преодолеем този преход. Какви приоритети трябва да имаме?

И от къде идва тази информация?

Как да познаем кое е истина и кое не? - „Като попитаме сърцето си” –казва Иван Иванов.

Още по темата

Редактирано от Роси Б.
Линк към коментар
Share on other sites

  • 11 months later...

В случая статията е астрологична прогноза за близкото бъдеще:

http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2011/12/08/eto-tova-ni-ochakva-7-godini-revoliucii.863662

Линк към коментар
Share on other sites

ДЕНЯТ НУЛА

Може би вече знаете, че на 20 май ще станем свидетели на необикновено астрономическо събитие. В една линия ще се подредят звездата Алциона, която се намира в центъра на звездната система позната като „Плеядите”, нашето Слънце или „Kinich Ahau“ на езика на маите, Луната и нашия настоящ дом – планетата Земя. Древните Маи са нарекли този ден „Денят нула – сигнала на гърмящата змия”. По техния календар това е последния ден от годината, а в този случай е последния ден от един хилядолетен галактически цикъл с продължителност от приблизително 25 000 години. Без съмнение по този космически меридиан по който ще се наредят посочените звезди и планети, като последната от които е нашата планета ще „протече“ някаква информация. Езотерици и астролози считат, че това може би е наричаната от някои „Христова решетка”, която ще реконструира нашето ДНК до непознати за науката състояния. Дори и това да стане, не бива да очакваме, че моментално ще се случи нещо драстично, а по-скоро че енергията която ще навлезе в Земното поле, ще започне да работи в нас методично. Космическите цикли са безупречни в работата си, така че няма място за притеснение, дори бих казал и за вълнение. Каквото се случи, ще се случи и каквото е, такова ще бъде – точно толкова е просто. Съвсем нормално е хората, които трептят по-високочестотно да усвоят галактическата информация по-добре от другите и да работят по-умело с тази енергия без значение дали ще го правят съзнателно или подсъзнателно. Когато в човешкото ДНК се активират още кодони, съзнанието автоматично ще започне да възприема други честоти на трептене, което означава, че наблюдателят (човекът) ще попадне в съвсем нова реалност. Какво ще бъде отношението му към тази реалност зависи изцяло от него, но ако неговата лична еволюция е достигнала до това ниво, би трябвало той да има способност да се адаптира сравнително леко към нея. Не мога да си представя, че обикновения ум е способен да проумее нещо различно от настоящата опитност с която разполага. Вероятно с активирането на нови кодони в структурата на нашето ДНК, подсъзнанието ще „освободи” скрита от нас досега информация с която да работим, т.е. някакъв нов набор от инстинкти с които да се ориентираме и адаптираме в новата среда. Но както писах, струва ми се, че това ще става постепенно и само с някои от нас, или по-точно с тези, които не са толкова закостенели в убежденията си какво представлява реалността. Само тези от нас, които са наясно, че действително нямат понятие какво е реалността по простата причина, че тя е проекция на нашата мисъл и се случва единствено в нашата малка кутия наречена мозък, ще бъдат способни да осъзнаят поне от части новите и непознати за същия този мозък вълни на трептене идващи от пространството около нас. Така че няма никакво място за тревога нито пък за въодушевление, защото всеки ще работи с новото според това, което има в себе си – това е Вселенски Закон. Не може да се случи нищо необичайно, не и в космически план. А какво сме ние, ако не деца на Вселената? Почувствайте се такива, спомнете си кои сте вие и запазете това състояние, колкото се може по-дълго през следващите няколко дни. Не позволявайте да излизате толкова лесно от своя център и да се идентифицирате с емоциите и временните си състояния. Помнете, че преди всичко вие сте Душа, която е призвана да трупа Духовна Опитност и го прави прераждайки се хиляди животи наред. Но тази спирка не е случайна, защото случайни маршрути не съществуват, не и в познатата Вселена. Моят съвет е да се стремите да се задържате все повече и по-често в полето на чисто осъзнаване и да не допускате външните влияния да се настаняват трайно в съзнанието ви. Опитайте да придобиете по-висш мироглед спрямо живота, защото ако не изградите такъв възможно най-скоро, новата реалност ще остане мираж. И това не е нещо ново и непознато – това е Природен Закон работещ от край време, а именно да бъдеш едно с цялото съществуване във всеки един момент.

Подредбата на територията на България е в 4:30 сутринта.

http://www.ne-um.com/?p=6475

[media=]

Редактирано от Мария-София
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...