Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бебето не идва и непланирана бременност


Recommended Posts

за двойките, които искат да имат деца, но не става и за тези, които не желаят а се получава????

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Често срещано явление и си има обяснение. Винаги има обяснение. Но е различно за конкретните хора.

Една жена беше казала на един човек, че той ще намери подходящата жена, но с нея трудно ще заченат дете, защото и двамата са на високо духовно /вибрационно/ ниво. Затова трябвало да идат на планина, на високо.

Линк към коментар
Share on other sites

Имаше някъде научно медицинско обяснение за това, но не мога да се сетя къде.

Мисля, че подсъзнателно искайки дете става някакъв блокаж. Истината е, че много жени, които се опитват да заченат им повтарят престани да мислиш затова и ще се получи. И при мен, когато спрях да се притеснявам ще забременея ли или не, точно тогава забременях.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Доколкото знам само при хората го има стерилитетът,а при дивите животни не съм чул да има,освен при някои които са лишени от свобода.Мисля че и при циганите процента на жени които имат такъв пробел е нищожен.Проблемът според мен е от начина на възприятие на жената,от неправилен начин на живот.Логично е всяка жена да няма проблем да роди дете.

Линк към коментар
Share on other sites

Доколкото знам само при хората го има стерилитетът,а при дивите животни не съм чул да има,освен при някои които са лишени от свобода.Мисля че и при циганите процента на жени които имат такъв пробел е нищожен.Проблемът според мен е от начина на възприятие на жената,от неправилен начин на живот.Логично е всяка жена да няма проблем да роди дете.

Една подобна тема и то безкрайно сериозна, не може да бъде представена по такъв опростенчески начин.

Кое е логично и кое не, решава Природата, а не ние.

Линк към коментар
Share on other sites

За съжаление проблемът си е доста сериозен, а мъжете незнайно защо си мислят, че той е само или главно на жените. Според последни проучвания мъжете страдат повече от стерилитет, отколкото жените и двойката трябва едновременно да се изследва :thumbsup: А че начина на живот влияе, това е повече от сигурно! И дрехите, които носим, и застоялия живот и толкова много други фактори, за които не сме си и помисляли. Най-много влияе психологическата нагласа...има толкова двойки при които физически проблем няма и не могат да заченат дете. Когато преодолеят психологическата си бариера забременяват бързо. Дано повече хора са добре и по-малко да изживеят кошмара от чаканото отроче :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Според последни проучвания мъжете страдат повече от стерилитет, отколкото жените и двойката трябва едновременно да се изследва.

Ето това е абсолютно вярно. Време е хората да се отърсят от остарели представи и т.н. двоен стандарт по отношение на жените.

Линк към коментар
Share on other sites

Неуспорвам,че и ни мъжете страдаме от този проблем,но при нас той се решава по лесно,и не е до начин на възприятие както е при жените.При нас мъжете доколкото знам този стерилитет( или май се казваше друго яче ),се получава когато при даден полов акт,като дойде момента на еякулацията мъжа я задържи с цел да задоволи жената с по дълготраен акт.Този проблем при нас е по лесно решим,като просто незадържаме,а задоволяването може да стане и като се повтори акта,след това.

И Мона,разбирасе че проблема е сериозен дори доста сериозен мене ако питаш,невиждам защо да неможе да се реши просто,всичко ли трябва да се усложнява,след като може да стане и лесно?

Немисля че имам остарели представи,и да налагам двойни стандарти,просто при нас проблема е много лесно решим.Уважавам жените,дори мисля че те са по мислещата половинка,при вас е по сложно.И мисля че жената ще спаси света.

Редактирано от veselinvalchev1981
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

Безплодието на първо място е емоционален проблем! Жената, която е забременяла още като невръстно дете с вина, в пуберитета е опитала да прикрива вината си чрез сексуална манипулация, и в крайна сметка е деформирала своята женска същност така, че и физиологията и анатомията на половата й система се деформират...Кисти на яйчници, дисменорея, мастопатия на гърдите- все са резултат от емоционално самоосакатяване- "ампутация" на женствеността...

Мъжете пък са кастрирали своята емоционална природа...също така в детството, в тийнейджърските години са опитали и секса, е няркаотиците и рокенрола...но въпрекио това, повечето стават жертви на своята малоценност, вина, гняв....още повеиче на фона на властваща майка и обсебваща съпруга...единственото, с което емоционалната природа, която действа нелегално, т.е. не се осъзнава, разпространява из цялата ендокринна система позиви от типа "аз не заслужавам поколение", "аз съм смотаняк и тне искам поколение от смотанячета"...

Безплодето е проблем, проявяващ се там, където има много хора, и кяакто някой правилно забеляза по-горе- безплодието се разпространява сред учените хора, нтараства павопропорционално с квалификацията и дипломите за образование и специализация...

Хората, живеещи също в социална среда, но среда, в която няма насищане от технологии, образование, среда в щкоято надмощието и конкуренцията се основават на уменията за оцеляване- там няма стерилитет, безплодието е непознато, по-скоро проблема там е в плодовитостта...Липсата на технологии, липсата на "удобства", липсата на дипломи, липсата на "ботуш" който да "отъпче" средата на живот така, че да я подчини...там единственото оръжие с цел утвърждаване, пускане на "корен" в съответната среда е плодовитостта...да, има много смъртност, много жертви, но това е съвсем естествен и закономверен процес- затова еволюцията и преминаването в следващо еволюционно стъпало като хора, няма да е привилегия на "цивилизованите", а тъкмо на онези, които за разлика от "цивилизования" човек с издадени дипломи от университети, притежават телесна и енергийна цивилизованост, а дипломата им ще я издаде природата, когато си издържат еволюционния изпит...

Най-често проблемите с безплодието са функционални, т.е. няма 100%-ви органични причини за стерилитет. Преодоляванетона безплодието примного двойки е изчезвало след като се предприемали стъпки в насока осиновяване на едно или повече деца, или ако не е осиновяване, приемане на роля на приемни родители и т.н. За да се осинови дете, най-важните неща са тези, които осиновителите трябва да развият в себе си- всички пречки отвън, било с институции, било със закони и прочие...са само инструменти, чрез които кандидатстващите за осиновяване могат да поправят емоционалните си повреди- често се нужодаят и от специализирана помощ, която у нас не е на ниво- имам приедвид психологията.

Но...повечето двойки с безплодие предприемат методи като инвитро-оплождане, оплождане с донорски "материал", имат претенции към държавната и прочие...и страданията се увеличават, но шансовете за емоционален ремонт пропорционално намаляват- ако до тогава е нямало органични промени ип ричини, точно това е момента в който те започват да се развиват и разгръщат...и настъпват такива трагедии като рак на гърдите, рак на половите органи-матка, яйчници, тестиси..други тежки заболявания...социални проблеми- конфликти и битки на семейния ринг, на професионалния ринг, на роднинския ринг...и все някога нокаутът настъпва...разбити семейства- я развод, я некролог, я инвалидност и пенсия...или пък ин-витро чадото вземе та заболее, претърпи катастрофа и "пхропада+" като "инвестиция", направена преди години...

Имам достатъчно много примери, които съм срещал, но няма да ги описвам, защото ако няма настройка и желание за приемане на същността напроблема, тези примери биха изглеждали жестоки и направо гадни...но такъв е живота...

Линк към коментар
Share on other sites

Кристиян подкрепям те в това което си написал,но при нас проблема не е емоционален,така поне знам (бях гледал по телевизията за това,не си спомням по коя телевизия беше по Дискавъри или по някоя друга).

А при жените го има и това,че като наблягат на кариерата и отлагат детето с цел да се издигнат,им намалява шанса за дете.Напълно ги разбирам,искат да са по независими,да могат и сами да се оправят при евентуална раздяла с партньора.

Линк към коментар
Share on other sites

Предлагам на пишещите да се върнат в XXI век.

И всеки, който има дори и бегла представа от психология знае, че мъжете са емоционално по-неустойчиви от жените.

Редактирано от Мона
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

Здравейте veselinvalchev1981,

В изключително малък процент от хората, емоционалните проблеми са нещо, което съзнанието им оценява- ней-честото, което можем да си кажем, или дачуем като отговор от друг е "ами такъв характер имам", или "в това отношение станах като майка си/баща си, в детството не беше така, но от майка си/баща си наследил тази или онази черта в характера". Това не е вярно, в нито един случай характер не се наследява- с характер се заразява- нямам друго по-точно понятие за това. Така че, не прибързвайте с отхвърлянето на емоционалния проблем, без да сте опознали себе си- както Вие, така и съпругата Ви.

Учение, кариера...не знам...Аз станах баща на 27 години, съпругата ми беше на 25 като роди- никога не сме планирали зачеване, раждане, не сме ползвали (и не ползваме) предпазни средства, защото не зависи от човека това, да "направи" дете- ако щете вярвайте си, че човека има пръст в тази работа....просто моето мнение е такова. Работя в голяма болтница, в която има много жени-лекари, които стават и хирурзи, и познавам лично и такива на моята възраст, които са родили доста по-късно, след 30-те, след 35-тата и след 40-тата си година, познавам едно семейство лекари, при което имаше над 10 спонтанни аборта, 3 от които в по-напреднал стадий на бременността, като протичането им е точно както раждането...само че предварително се знае, че родилните мъки са за парче "месо" откоето живота си е отишъл...но въпреки това, и те имат вече живородено дете...

Хиромантското изследване дава много точна информация на въпросите дали(?) ще имачовек деца, колко(?) деца ще е спосолбен да "направи"/съответно да износи като бременност, информация за феномени като брлизнаци, и "повечеотдвамазнаци", аборти(?), проблеми в емоционаблната сфера(?), проблеми с детеродните функции, съвместимост на партньорите.

Ако например, ръцете на жената покажат, че еспособна да роди едно, две, три и повече деца без проблеми, и брака на мъжа и жената е първи и за двамата, а на ръката на мъжа има информация за това, че може да "направи" едно здраво и читаво дете, но в ясна връзка с втори блак...простотова е съдба...Дори и да се опъне, и да се заинати, да си остане женен, еи това да му съсипе живота, и да си отиде на 50 години от инфаркт...деца в брака така или иначе- няьма да има...

Има случаи, в които мъжът си носи способностите за деца, но при жената има проблеми- всичко това е регистрирано на човешките ръце- засега не познавам по-точен източник на информация от чомешките ръце, и човешкото лице- но лицето следва да се изследва както в динамика, така и в статично положение...защото динамиката може да съдържа волево отработени лъжливи данни...

Причините за стерилитет при жените, винаги се съпровождат с редица други проблеми в ендокринната и половата система- има п ромяна в обмяната на веществата, има дисхормонални състояния, има циклични месечнипроблеми както от страна на половите органи, така и от страна на кожата, ностите, косата, лигавиците- всичко е резултат на активирана програма за самоунищожение. "Жената" е нещо, което жената отрича вътре в себе си, но доста различни начини и едва ли някоя жена би се съгласила ако й се поднесе това, че проблемите й са свързани с омраза на женската й същност, освен ако съответния проблем не е намерил съответна сексуалнапроява- хомосексуализъм, или пък жената е травестит- променя съвсем съзнателно външния сивид и вторичните си полови белези, гласът и т.н. в посока "мъж", както и ксенофобските прояви, феминистични разбирания и подобна активност...много, и доста "шарени" са всики причини с техните нюанси както при жените, така и примъжета за това, че събрани като интимна двойка, стерилитетът става техен проблем- да, но при почти всички хетеросексуални двойкио стерилитетът е гост, който е поканен с почести, или е натрапен в такава възраст, в която не би била възможна каквато и да е съпротива...

Всъщност, за да си помогнем, едва ли ровенето в посока да открием причините би била много полезна и ефективна. Най-добре е да проучим механизма, проявата, не "защо", а "как" се случнва всичко това- такапоне имае възможност да осъзнаем "моделът", или да проследим как работи "софтуера" за стерилитет, и да проучим онези места, от които функцията може да бъде променена в друга посока- в хода на това, причината често пъти е нещо, което така или иначе откриваме- може да е "вирус"- всички черти от характера на родителите, които се проявяват придецата са вируси, независимо дали ще се проявят на 5, 15, 25 или 55 годишна възраст...

Така или иначе, зда да има стерилитет, причините са задължително и в двамата, и някой от тези двама, настоява да бъде 1-ца, и да търси проблеми от другата страна..ясно е, че по този начин вижда у другия само своите проблеми, така че, първата крачка към преодоляването на проблема е тази, да признаем пред самите себе си, че имаме проблем...пък, нека жената да е с "кофти яйчници"- ако един мъж се е венчал за съпругата си, и не я възприема като тяло от своето тяло, като част от частите си, като чувство от чувствата си, като мисъл от мислите си, и проблемите й, като част от проблемите си (същото се отнася и за женат аспрямо мъжа)- всеки път, когато 1-ният посочи с пръст и каже "ами тя/той имат проблеми, не зависи от мен...", значи си играят опасната игра на автохипнозата и създаване на илюзорна реалност....а там нещата могат да са както от типа "Трамвай Желание", така и от типа "Джурасик парк"...така че, независимо дали сме мъже, или жени- крачка напред е тази, да осъзнаем, че функционираме в брака си като едно цяло, коетопонякога е странна симбиоза от два парадита, но все пак функцията е като "цяло", взаимопомощ, проблемът за един е проблема и за другия, трапезата за един, е трапеза и за другия..

Освен това, има хора, които могат да изградят интимни отношения, в които да намират някакъв комфорт за себе си, но в същото време може енергийно да не са съвместими, и да не е възможно изобщо създаване на поколение- човешките бракове нямат нищо общо с природните закони, и с природната селекция...Ако сте жена, и не можетге да понасяте мъжа си в момент, в който се изпоти...как ще понесете и семенните му клетки? Ако сте мъж, и приемате жена си само напеарфюмирана, гримирана, и облечена според вътрешнтиня "каталог" за "кукла-съпруга", или пък дрехата може да е и "висше", и прочие МЕН-патология (МЕН- Мъжки Емоционални Недоносчета)...не се е намерил мъж, който да "оплоди" кукла...а също така и типично мъжките ПИЧ-синдроми (Патологични Интимни Чувства)- да, смешно е, и затова го пиша, за да се посмеем...но, това, че е смешно, показва полярност...от едната страна е смешно, от другата- тъжно...а, който може да превърне тъжното в смешно, значи е овладял една магия за добро здраве...

Привет Мона, ако мъжете се върнат тук, в ХХІ век, трябва да заберат и дамските си половинки. Ако някой мъж все още живее с представата, че мъжете са силни и умни, а жените слаби и чувствителни...това си е негово "ако"...

Много пъти съм се опитвал в мненията си да изложа това, че не мъжа е умния, и не при мъжа интелектът и ума са инструментите, които най-много му прилягат, или че са му в наличност, а жените пък не са чувствително-истерични, и емоционално-калорични...а тъкмо обратното.

Не познавам нито една жена, която да не ме превъзхожда в ментален план, която да не може да приложи разсъдък, интелект, разбиране, и най-вече, която да не може да реализира безформените идеи и да гип рояви в съответна форма- да, във физическа форма, а също така не познавам нито една жена, която да има проблем с боравене с точна информация, логически схеми и т.н., а и по отношение на издръжливост и адаптация- никога съм нямал желание да се меря с жена в изкуството на адаптацията...светът така е устроен, че жената е тази, която претърпява най-много промени и метаморфози в живота си като биологично същество- напуска семейството си, създава свое, забременява, ражда....и това са най-елементарните неща, които сами по себе си са чудеса, от които мъжете нищо не разбират...Колко често мъжът нве може да пиреме една промяна? Много често...Мъжете се крехки, защото при тях доминира емоционално-интуитивния модел, мъжът чрез своята емоционално-чувствителна природа, може да преодолее всякаква форма, и да стигне до първичната идея, откоято тази форма води началото си, т.е. онова, което жените "свалят" и "материализират", мъжете пък могат да разчистят терена от старите форми, да достигнват до идеите, да създадат нови идеи, които пък идеи жената да реализира на мястото на старите форми...Но, мъжете не са устойчиви...Емоционално привързани ли са към "мама", когато дойде време да заменят "мама" с "мадама" става страшно- проблемите винаги започват с това, че "мадама" не е това, което е "мама"...и тогава емоциите избиват, активират се доста сложни иопасни емоцзионални "мини", които независимо кой настъпи- мъжът, жената, колегата, съседката, децата...гърмят и отнасят освен мъжа, и всички "случайно" присъстващи "невинни жертви"- но, не това е естеството на темата...

Аз съм щастлив, когато мога да приема от жената онова, което ми липсва като знания и опит, и съм благодарен ако една жена успее да вникне в моя емоционален мъжки свят, в който чувствата не винаги намират сред думите "дрехи" с които да се представят...и излизат голи- повечето мъже изпитват страх от това, да представят пред жената чувствата си, "дефилиращи" голи. Силата на мъжа е в това, да може да организира и проведе това "ревю", а Силата на жената е в това, да може да го изгледа до край, пазейки тишина, за да не изплаши "моделите"...но, и това не е по темата...така или иначе, реалността на ХХІ век е само тази, която можем да понесем...

Линк към коментар
Share on other sites

Всеки си има виждане по въпроса,мойто явно е по различно.Колкото до Хиромантията съгласен съм,но тя ти показва какво ти предстои,какви заболявания примерно ти предстоят,и ти имаш възможност да си изправиш погрешките да се предпазиш от идваштата болест,разбира се има съдба но ния имаме силите да я променяме.

Линк към коментар
Share on other sites

Четах, четах и достигнах до това...

но, и това не е по темата...така или иначе, реалността на ХХІ век е само тази, която можем да понесем...

Сред толкова силна "Духовност" в страната до там я докарахме - до масово безплодие. Безплодието не е нито в жените, нито в мъжете - така поне мисля. Тук има много лекари сред духовните братчета и сестрички.

Явно ви е ясно всичко що става в страната ни - ми запретнете ръкави /докторски/ и оправете нещата тогава. Не философствайте, а оправете нещата. Толкова и такива хормони + толкова и такива емоции = много деца и готовооо.... :thumbsup:

Не ни "замервайте" с дипломите и обяснения си, а оправете нещата.

А колкото до гледането на ръка... пред болницата "св.Георги" в града на Кристиян има едни мургави гледачки. Там гледат на ръка и без диплома за доФторчета.

Баааа.. шъ уча аз за доФторче толкУз годин!? Брейй... я кога пред болницата ще ми кажат `сичко за 5-10 лева на ръката. И при това без ДДС.

То на ръкато `сичкото си гУ пише ва бате. Ама първом некой гУ е написал там, ама след раждането ни. Ама Духовно знанеинце требе. Е аз го нямам. Чакам го от вас. Ще ви чета кога мога, да ми го дадете.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

2 лева взимат...а информацията си е богатство, та за 2 лева редовно се осведомявам с новините от живота ми, които предстоят...те са майка, дъщеря, и братовчедка- и честно казано, ако ги пуснат в телевизионно студио, биха накарали "експертите"-ясновидци и прочие да си скъсат дипломите най-малко...

А у нас нещата са такива, каквито си ги правят хората...За съжаление, много хора у нас искат да постигнат по лесния начин това, което искат, и нямат нищо против да си бръкнат в джоба за да си поръчат съответна магия...Браковете, наред с многото други сфери, в които магията през изминалите 20-на години се разпростря доста нашироко, в голям процент преди да бъдат сключени в гражданското и църквата, са сключени от магия...а чувствата- абе, какви чувства, нали живеем в ХХІ век...За разводите се отнася същото....Да не говорим, че съвсем наскоро чух един от най-безумните аргументи за магия, която в крайна сметка вече беше отнела човешки живот: "Щом аз не мога да го имам, и тя няма да го има.(точка!!!)"

Днес някой мъж или някоя жена може безумно да се влюби в омъжена вече жена, или в женен мъж, и просто е въпрос на известна сума пари, за да си угоди на желанието "обичам го/я безумно, и ще направя всичко за да се венчаем"

Много от болестите по хората са резултат на съвсем желани, съзнателни, и обмислени негативни влияния от други хора- а магия със скалпел не се разваля, нито с една шепалекарства... Преди 8-9 години бих се изсмял саркастично ако някой ми беше казал, че болестите могат да се причиняват от магия, че бракове и разводи могат да са резултат на магия....но, имал съм въэзможността да се убедя лично в това. Преди 4 години и нещо, почина един мой колега- на 28 години!!! Ей така, здрав и прав, без никакви болести..просто един ден в главата му се спукала аневризма. Много съмнително е човек преди 30-35 години да "завъди" аневризма и да се спомине, особено ако е талантлив, семеен, с детенце, което обаче съвмсем не е по мярката на други хора...Лично съм си отнасял преднамерен опит за негативно влияние, който за малко и щеше да успее- но винаги съществуват две възможнтости- някой да ти стори нещо, което да приемеш или да откажеш...

Та, у нас хората се диагностицират по врачки и баячки и не разчитат на скенери, магнитно-резонансна томография и прочие там диагностини процедури...

А това, което поне аз лично ще направя съвсем скоро е просто да се махна от "системата", защото принципите на системата и моите се различават, но имам поет ангажимент, който следва да довърша- но, пак е въпрос на месеци.

Иначе, никога не съм приемал себе си за част от "гилдията"- контактувам с други лекари само по необходимост, а другите хора, с които се познавам са научили вече, че ако искат да ме "ползват" като лекар- да ме ползват там където работя като такъв- през останалото време съм си обикновен, прост (и то- много прост,което не може да мине и без тъп)) човек, и медицината е тема, по която дори и многохора които ме познават, не знаят че всъщност имам мнение от първа ръка...Само във виртуалното пространство имам ангажимент тук-там да излагам съвсем професионално мнение в определена насока- виртуални консултации му казват, но няма много наплив...и тук-там из тези форуми се случва да забъркам медицината в някое мнение...

Ян, нищо духовно няма в медицината...дори и климатик в клиниката няма, да духа в жегите хладно...Медицината е проста и логична наука като всяка друга- а всичкото това времекато години на учене и специализация е за да се даде възможност на нетърпеливите да се научат да търпят, а на по-пасивните и инвертните- да се научат на повечко активност- и всичщко това е просто за да може документа за специалност на някой доктор, да му напомня не колко знае или да го навира в очите на другите, за да знаят "кой е", а за това, да си носи отговорността за онова, което може или неможе, за това кой е или кой не е- специализацията е хомот, който по необясними за мен причини повечето лекари искат да наденат..но с хомота за устата вървят и капаците за очите...та, не знам как от кон с капаци като мен,

разумен човек като теб Ян може да очаква да научи нещо...

Каквото и друго да ти казват докторите, или за докторите, не им вярвай, че току виж си се оказал и ти с хомот, капаци..и каруца (без габарити най-често), а това едва ли някой нормален човек би приел за някакво богатство...

Линк към коментар
Share on other sites

Кристян, с много от написаното съм съгласна. Всичко в живота ни е програма-мисъл, емоция-добра или лоша и несъобразяването с Божествената частица вътре в нас ражда болестите. Но те могат да се използват като сигнал за да обърнем поглед навътре в себе си и да разберем, че за всичко сме си виновни ние....

Сриването на традиционните методи на медицината се вижда, нужно е да погледнем по друг начин живота... И да разберем, че всичко си зависи от нас.... И че така, както можем сами да се разболеем и то лесно, така можем и да се излекуваме, но по-трудничко...

Редактирано от xameleona
Линк към коментар
Share on other sites

Строго индидивидулно е.При кармична забрана за брак просто ги няма децата .При съдбовната забрана по често ги има но не са подходящи. Ако е ползвана магия най често се раждат недъгави деца.

Редактирано от mihailo
Линк към коментар
Share on other sites

Преди 8-9 години бих се изсмял саркастично ако някой ми беше казал, че болестите могат да се причиняват от магия, че бракове и разводи могат да са резултат на магия....но, имал съм въэзможността да се убедя лично в това.

И аз така като тебе Кристиян. Не само ,че бих се изсмял,но и се смеех саркастично. Но не мога да асимилирам още, че човек като тебе умен, надарен, начетен лекар проговаря по този въпрос така. Нали знаеш,че това за което говориш е недоказуемо от медиците. Ще те сметнат за луд. А пък лудниците Фройд ги е измислил. А тук ще влезнеш и в противоречие с един виден форумски фройдист.

Двадесет ( 20 ) лекари от тази болница която споменах се въртяха около мене като пумпали един ден и диагноза не можеха да ми поставят. Държаха ме една седмица в отделението и ме изписаха по живо - по здраво пак без диагноза. А влезнах на носилка миришейки на ацетон от 1-2 дни.

Но според фройдизма това е измишльотина на недобре психически човек.

Въпросът тук беше за безплодието.

Имам въпрос към умните хора в сайта /аз не се чувствам умен/ да ми осветлят незнанието ако може.

Може ли по някакъв начин високо обучен окултист /маг/ да причини безплодието по особенни лични интереси да кажем?

А може ли да причини безплодие на определен кръг от хора минали през вещите му ръце за относително дълъг период от време?

Не съм на ясно и за това питам можещите и знаещите хора от сайта?

Пък кармичната забрана за деца може и да има тук-таме за някой човек. Но пък толкова много хора от страната с кармична забрана за деца??? Такава кармична забрана намирисва на нещо друго май??

В определени рамки лекарите казват ...случва се . Някой бил болен от "заушка" или нещо друго ... случва се, нормално е да се случи случайно.

В обезпокоително големи статистически размери за които говорим обаче.... знам ли !? Не съм лекар. Пък и цифри не мога да посоча. Май говоря ей така наслука, ако оцеля кьоравото. !!?? Лекарите да кажат??

И не ме наричай повече разумен човек Кристиян. Моля те !

Аз съм крайно неразумен човек, който не си знае личния интерес.

Линк към коментар
Share on other sites

Не профанизирайте темата с такива - търся думата каква е.

Защото има много хора, двойки, за които това е драма, а не приумица на зъл магьосник. Хайде стига!

Линк към коментар
Share on other sites

Преди 8-9 години бих се изсмял саркастично ако някой ми беше казал, че болестите могат да се причиняват от магия, че бракове и разводи могат да са резултат на магия....но, имал съм въэзможността да се убедя лично в това.

И аз така като тебе Кристиян. Не само ,че бих се изсмял,но и се смеех саркастично. Но не мога да асимилирам още, че човек като тебе умен, надарен, начетен лекар проговаря по този въпрос така. Нали знаеш,че това за което говориш е недоказуемо от медиците. Ще те сметнат за луд. А пък лудниците Фройд ги е измислил. А тук ще влезнеш и в противоречие с един виден форумски фройдист.

Двадесет ( 20 ) лекари от тази болница която споменах се въртяха около мене като пумпали един ден и диагноза не можеха да ми поставят. Държаха ме една седмица в отделението и ме изписаха по живо - по здраво пак без диагноза. А влезнах на носилка миришейки на ацетон от 1-2 дни.

Но според фройдизма това е измишльотина на недобре психически човек.

Въпросът тук беше за безплодието.

Имам въпрос към умните хора в сайта /аз не се чувствам умен/ да ми осветлят незнанието ако може.

Може ли по някакъв начин високо обучен окултист /маг/ да причини безплодието по особенни лични интереси да кажем?

А може ли да причини безплодие на определен кръг от хора минали през вещите му ръце за относително дълъг период от време?

Не съм на ясно и за това питам можещите и знаещите хора от сайта?

Пък кармичната забрана за деца може и да има тук-таме за някой човек. Но пък толкова много хора от страната с кармична забрана за деца??? Такава кармична забрана намирисва на нещо друго май??

В определени рамки лекарите казват ...случва се . Някой бил болен от "заушка" или нещо друго ... случва се, нормално е да се случи случайно.

В обезпокоително големи статистически размери за които говорим обаче.... знам ли !? Не съм лекар. Пък и цифри не мога да посоча. Май говоря ей така наслука, ако оцеля кьоравото. !!?? Лекарите да кажат??

И не ме наричай повече разумен човек Кристиян. Моля те !

Аз съм крайно неразумен човек, който не си знае личния интерес.

Каричната забрана е много рядко срещана.А моето мнение което засега не се подкрепя от никого е че като усилиш връзката си с ПЪРВОПРИЧИНАТА и същевременно повишиш собствените си вибрации

можеш да не се потдадеш на енергийно въздействие.Но е много рядко такова за безплодие.Причините са индивиални и  специфични за всеки случай.Не е лошо да прочетеш ''Диагностика на камата'' на С.Н.Лазарев ако желаеш да научиш повече.Съдбовна забрана е свързна с опре

Редактирано от mihailo
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

Не знам за маговете, но всяка енергийна намеса върху човек може да причини много неща, и всъщност ги причинява...Всъщност, идеята е в това, че безплодието е проблем, с много различни причини, като основния извод, който за мен е важен е този, че причините са и у двамата, и разрешаването на проблема изисква кактовсеки да помогне на себе си, така и взаимно да си помогнат. Каква ще е помощта- зависи от това, какви пътища- преки, заобиколни, а и изобщо- понякога или не искаме да видим пътя...и почти никога човек не остава, без да може да намери пътя- та, пътищата ще ни отведат до причините, които търсим, и според каквото намерим...

А според психиатрите...няма психично здрави хора, има непрегледани...

Линк към коментар
Share on other sites

Преди 8-9 години бих се изсмял саркастично ако някой ми беше казал, че болестите могат да се причиняват от магия, че бракове и разводи могат да са резултат на магия....но, имал съм въэзможността да се убедя лично в това.

И аз така като тебе Кристиян. Не само ,че бих се изсмял,но и се смеех саркастично. Но не мога да асимилирам още, че човек като тебе умен, надарен, начетен лекар проговаря по този въпрос така. Нали знаеш,че това за което говориш е недоказуемо от медиците. Ще те сметнат за луд. А пък лудниците Фройд ги е измислил. А тук ще влезнеш и в противоречие с един виден форумски фройдист.

Двадесет ( 20 ) лекари от тази болница която споменах се въртяха около мене като пумпали един ден и диагноза не можеха да ми поставят. Държаха ме една седмица в отделението и ме изписаха по живо - по здраво пак без диагноза. А влезнах на носилка миришейки на ацетон от 1-2 дни.

Но според фройдизма това е измишльотина на недобре психически човек.

Въпросът тук беше за безплодието.

Имам въпрос към умните хора в сайта /аз не се чувствам умен/ да ми осветлят незнанието ако може.

Може ли по някакъв начин високо обучен окултист /маг/ да причини безплодието по особенни лични интереси да кажем?

А може ли да причини безплодие на определен кръг от хора минали през вещите му ръце за относително дълъг период от време?

Не съм на ясно и за това питам можещите и знаещите хора от сайта?

Пък кармичната забрана за деца може и да има тук-таме за някой човек. Но пък толкова много хора от страната с кармична забрана за деца??? Такава кармична забрана намирисва на нещо друго май??

В определени рамки лекарите казват ...случва се . Някой бил болен от "заушка" или нещо друго ... случва се, нормално е да се случи случайно.

В обезпокоително големи статистически размери за които говорим обаче.... знам ли !? Не съм лекар. Пък и цифри не мога да посоча. Май говоря ей така наслука, ако оцеля кьоравото. !!?? Лекарите да кажат??

И не ме наричай повече разумен човек Кристиян. Моля те !

Аз съм крайно неразумен човек, който не си знае личния интерес.

Каричната забрана е много рядко срещана.А моето мнение което засега не се подкрепя от никого е че като усилиш връзката си с ПЪРВОПРИЧИНАТА и същевременно повишиш собствените си вибрации

можеш да не се потдадеш на енергийно въздействие.Но е много рядко такова за безплодие.Причините са индивиални и  специфични за всеки случай.Не е лошо да прочетеш ''Диагностика на камата'' на С.Н.Лазарев ако желаеш да научиш повече.Съдбовна забрана е свързна с опре

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Кристиян

По никакъв начин не е възможно да има съдбовна забрана за брак, или кармична забрана за брак. Може един човек да не е подходящ за друг, или за 10 други, но на света има милиарди души. Никой не е в състояние да формулира, обоснове, и да аргументира що за понятия са това "съдбовна забрана" или "кармична забрана"- такива понятеия са лишени от съдържание. Със сигурност са се зародили поради неяснота, недоразумение, или подобни причини.

Линк към коментар
Share on other sites

Хиромантското изследване дава много точна информация на въпросите дали(?) ще имачовек деца, колко(?) деца ще е спосолбен да "направи"/

Въпрос с повишена трудност: На мен хиромантка ми каза, че ръката ми показва да имам 2-3 деца, а астрологичната ми карта не показва нито едно дете, както и ясновидка ми каза, че деца няма да имам. Какво става в този случай?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...