Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Всеки българин - с микрочип!


Recommended Posts

Здравейте!

 

Новината, на която попаднах наскоро меко казано ме изуми! Прочетете сами: 

 

 

 

България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

“Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

“Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

Дигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_technology_mind_with_pull_swit_Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchДигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
-    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
-    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
-    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
-    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
-    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-h.jpg?w=300&h=199Био-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

Източник: www.worldtodaybg.com 

Това за мен е меко казано потресаващо и не знам кой би бил съгласен да му имплантират такова нещо! Това е явна манипулация и желание за контрол над хората като стадо! Управляващите са решили да ни сложат по нещо, с което да ни превърнат в био-роботи и да правят каквото си искат с нас, в противен случай няма да получиш достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Шепа олигофрени с мания за власт над хората са готови да потъпкат всиякаква хуманност само и само да постигнат целите си и да задоволят жаждата си... Накъде отива светът.... Трябва ли да позволяваме да ставаме обект на такива явни манипулативни експерименти?  

 

Link to comment
Share on other sites

В Русия още през 2004 са искали да имплантират чипове, под предлог,

че така може по- добре да се следи здравословното състояние на хората.

От руска фирма са закупени 1000 чипа и 100 скенер, като се е планирало да се закупят още.

Огромен отпор е дала руската църква и самите хора разбира се

 

повече тук

Link to comment
Share on other sites

Не е неочаквано, но дано да не се приложи тук. Желанието за контрол и манипулация е огромно. Още повече, че у много хора се пробужда космичното  съзнание и страха на властимащите е доста голям... Страха от промяна...

Link to comment
Share on other sites

Самата статия ми се струва манипулативна и пресилена. Например, този пасаж дето, ако се опиташ хирургически да извадиш капсулата, то тя изливала отрова и "микробактерии".......Също и това "От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си." е съмнително като възможност и дата.

А е най-съмнително, защото просто няма такъв закон :) (http://wafflesatnoon.com/2012/12/01/will-obamacare-require-rfid-chips-in-humans-by-march-23-2013/) Някой би казал, че ще се направи тайно, но няма как да слагат тайно в хората чипове.....

А също няма и закон, по който от чипа в хората да се изливат отрови и "микробактерии" (какъв термин само). Още повече, че в света има много твърди закони срещу такова бактериално заразяване.

Link to comment
Share on other sites

Не е неочаквано, но дано да не се приложи тук. Желанието за контрол и манипулация е огромно. Още повече, че у много хора се пробужда космичното  съзнание и страха на властимащите е доста голям... Страха от промяна...

 

 

Няма да се приложи, тъй като българите не могат да се разберат за рушветите по поръчката. :3d_146:

 

Затова пък по наш доноснически маниер се опитват да създават база за информация на всеки писал нещо в интернет. Уж прозрачност - но за кого? - когато става дума за контрол над свободното слово, а все пак засега интернет е свободна зона  http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2013/02/11/2000828_politici_nastoiavat_za_prozrachnost_na_internet/

Link to comment
Share on other sites

Най-новите разработки в нанотехнологиите позволяват да се имплантират чипове тайно

чрез ваксинации или при обикновени инжекции, против някакво заболяване

 

http://polezni-linkove.hostzi.com/Implantirane-na-mikrochipove-chrez-vaksinacia.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Не е неочаквано, но дано да не се приложи тук. Желанието за контрол и манипулация е огромно. Още повече, че у много хора се пробужда космичното  съзнание и страха на властимащите е доста голям... Страха от промяна...

 

Напълно те подкрепям. Тези чипове са си действителна заплаха за малката останала свобода на човечеството. Най различни източници правят връзка с Библията - откровение глава 13. И на мен ми изглежда все по реално банките и бизнеса да се опитат да направят тази глупост. Намирам отговори и решения главно в учението и идеите на Учителят, които са реално приложими всеки сам за себе си, колкото може да приложи .

Edited by veselinvalchev1981
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...