Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Таро - изчезнали хора и вещи


Recommended Posts

И така, време е и за такава тема. За всички е ясно, че тя е от особено значение за всеки, който сериозно иска да се занимава с Таро.

Отговорите на такива въпроси са свързани с отговорности, с даване на надежда, или отнемането на последна такава. Няма място за грешки.

Давам няколко комбинации като начало:

Живо ли е изчезналото момиче? Това е случаят във Видин - 7 пентакли, 9 пентакли, Светът. По тези карти става ясно, че е жива и разполага с пари. Така се и оказва.

Живо ли е изчезналото момче? - Крал пентакли, 7 чаши, 3 меча. Временна загуба на разсъдък, проблем с наркотиците, дължи пари на някого, но тук има бързо развитие на нещата, бърз развой, момчето е живо. Това също е нашумял случай, сравнително отскоро, а известно време, след като гледах разбрах, че са го открили и нещата точно така стоят.

На същия въпрос за друго момче - 4 чаши, Луната, 5 чаши - пак история с наркотици, пари, дългове, укриване от някого, много лабилна психика, инфантилни изстъпления. С Мона обсъждахме картите и тя тогава каза, че нищо му няма и сам ще се прибере доста скоро. Няколко дни по-късно стана точно това и всичко се потвърди.

Това беше от мен като за начало. Темата е много сериозна и си заслужава да й се обърне повече внимание. Нека има повече и разнообразни комбинации, които да обсъждаме.

Вие сте :)

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Живо ли е изчезналото момиче? Това е случаят във Видин - 7 пентакли, 9 пентакли, Светът. По тези карти става ясно, че е жива и разполага с пари. Така се и оказва.

От около седмица си мислех, че може би трябва да имаме и такава тема. И ето времето и дойде.smile.gif

Понеже аз съм от Видин, и този случай го знам, още декември теглих карти за момичето. И ще споделя картите от тогава.

Къде е тя? 6 жезли, 6 чаши, Рицар пентакли. Не мога да кажа по тия карти къде е, но всичко това ще бъде разкрито много бавно. Отведена е някъде с нещо. Само това мога да кажа.

Какво се е случило с нея - 2 чаши, 5 пентакли, 6 пентакли. Тръгнала е някъде, повярвала е на някой.

Линк към коментар
Share on other sites

Какво се е случило с нея - 2 чаши, 5 пентакли, 6 пентакли. Тръгнала е някъде, повярвала е на някой.

Според мен и тази комбинация потвърждава, че става дума за пари. Тя на това е повярвала.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

http://www.bnews.bg/article-28339

http://varna.dir.bg/news.php?id=8645253 за това момче гледах днес, но не знаех, че нещата вече са ясни! Попитах къде е момчето в момента и изтеглих 9 чаши, 7 меча и 10 чаши, а на въпрос дали ще намерят детето 6чаши, 6 меча и 3 чаши. При двете комбинации има меч по средата и две чаши в началото и в края. Заради 10 чаши си помислих, че не е живо както и стана ясно за съжаление. :(

Линк към коментар
Share on other sites

За детето, за Стефан, гледах вчера.

На въпроса дали е живо - Светът, Асо пентакли, 4 пентакли - било е. И е могло да бъде спасено, имало е шанс за него, но после нещата са се объркали.

Днес питах защо е убито - Справедливост обърната, Паж пентакли, Смъртта - никога не бях виждала Смъртта в Таро буквално като такава, сега се случи. Няма мотив за убийството, убиецът е психопат. Картите са буквални, няма причина, няма нищо, има само една противна смърт, обърнат свят, който намира проявление в убийството на това дете. Ако някъде в Таро може да се говори за кармичност, това са картите.

Дали ще бъде заловен и наказан убиецът? - 9 меча, Крал пентакли, Смъртта, отново. Той ще се самоубие. Свършил е каквото има, за себе си той е победител.

Гнусни хора.

Много силни карти.

Дано детето намери покой.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз също попитах каква е причината да бъде убито момченцето 8 пентакли, Маг и Обесен. Много тъжно ми стана от тия карти. Обесения го видях, като момченцето как виси на дървото. Беше отвратителна картинка. Дали ще открият убиеца до седмица Смърт, 2 пентакли и 6 пентакли. Смятам, че ще се разберат някакви неща, но едва ли ще го открият, както и ти си писала по-горе. :/

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 months later...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4223531

Вижте това и ако имате възможност, гледайте.

Аз сега нямам възможност затова. Случаят е интересен. Издирват 13-годишно момче от София. Изчезнал е на 17 октомври.

Линк към коментар
Share on other sites

http://www.vesti.bg/...=40&oid=4223531

Вижте това и ако имате възможност, гледайте.

Аз сега нямам възможност затова. Случаят е интересен. Издирват 13-годишно момче от София. Изчезнал е на 17 октомври.

Аз гледах на това момче и ще споделя картите, зададох повече въпроси, за да ми се оформи една по-пълна картина на случилото се.

Къде е момчето - 6 чаши, 5 чаши, Кралица меча. Това момче е доста отнесено. Вглъбено, дори прекалено. Душевно нещо го е тревожило. По кралица меча си мисля, че или е сам някъде, или е при жена, но не съм сигурна.

Жив ли е - 9 пентакли, 3 пентакли, Паж чаши. Може и да не е вече.

Ще го намерят ли - Светът, Страшния съд, Луната. Детето е било живо /Света/. Насилствено нещо му е направено. В неизвестност е детето. Мисля, че картите не дават никаква надежда, за това дали ще го намерят /Луната/. Във всичко това има повторение, не се случва за пръв път.

Ще се завърне ли у дома - Кулата, Крал меча, 6 меча. Мисля, че няма и за това съдя по 6 меча като последна карта. Скоро ще се изясни всичко.

Като цяло мисля, че това момче има проблеми в семейството, чувства се само, неразбрано, има властна майка. Това ми хрумва засега.

Линк към коментар
Share on other sites

Имам няколко комбинации по случая, първата е на въпрос дали е живо момчето - Звездата, 9 чаши, Крал жезли.

Другите са 10 жезли, Кралица пентакли, 3 чаши и Крал пентакли, 10 чаши и 3 пентакли.

В тези карти правят впечатление Звездата, която е много типична на въпроси за изчезнали хора (надявам се Ивета да се включи и да сподели нещо от нейния опит, и защо е така), също се набиват на очи Краля и Кралицата пентакли, високите чаши и 10 жезли. Много повече ми приличат на карти за възрастен човек, дълго боледувал и напускащ този свят.

Не са карти за дете, поне не за дете в норма. Той като че ли по принцип не е сред живите. Но не мисля, че е мъртъв - по последната комбинация смятам, че скоро ще го открият и ще се върне у дома, ако вече дори не се е случило.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 months later...

Искам да споделя тук комбинации за едно момиче изчезнало 2002 г. от Видин. Около случая се разшумя отново напоследък. Обвиненията за изчезването са върху нейн приятел.

Живо ли е момичето? Паж пентакли, Крал чаши, 6 чаши. Не мога да дам категоричен отговор по този въпрос, но си мисля, че тя е станала жертва на нещо като игра. Повярвала е като дете /Паж пентакли/, доверила се е на определен човек.

Ще се намери ли? 3 пентакли, Крал меча, 7 пентакли. Трябва да се изчака, трябва време като цяло, за да се открие истината и мисля, че дори ще минат години докато се разплете случая /7 пентакли/.

Имам още две комбинации, но за тях нищо не мога да кажа, ако Вие можете ще се радвам да прочета тълкуването:

Къде е момичето? Папата, 10 жезли обърната, Рицар меча.

Виновен ли е ... за изчезването? 2 пентакли обърната, 3 меча обърната, 4 чаши обърната.

Прави ми впечатление, че при изчезнали хора се появяват чаши и пентакли и в повечето случаи са пентаклите. Мисля си, че това е така заради проявата на тези карти/боя в живия живот, т.е. те говорят за определен факт, който е настъпил. Паж пентакли, 6 пентакли, 3 чаши, тези карти излизат поне за тези случаи, за които аз съм гледала. Ако и Вие имате такива карти, ще ги обсъждаме заедно :) .

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Здравейте,

теглих една карта за загубените ми очила с въпрос "Къде са очилата ми?". Падна се Смъртта. Аз я тълкувам по един начин, но си мисля, че това е можеби защото имам горе долу представа къде може да са. Все още не съм ги намерила, но ще се радвам ако някой сподели мнение. Също да попитам мога ли да задам въпрос "какво означава смъртта в този случай" и да изтегля една карта и да направя това отново, само че с въпрос "какво не означава".

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!

На този сайт са публикувани данни за изчезнали хора: http://lipsva.com/

 

И аз ще се включа по-късно през деня.

 

Ти кого избираш?

Досега гледала ли си на изчезнали хора? Хубаво даваш идея, но осъзнаваш ли отговорността?

Казвам го, защото да даваш напразни надежди е пагубно за психиката, а и моят опит е свързан с преки диалози с хора, чиито деца бяха изчезнали и досега всички случаи бяха фатални. Т.е. всички бяха загинали по един или друг начин.

 

Но тази база данни е пълна с деца, които са взети от единия родител, така че има избор за анализ. Проблемът е, когато имаме реален диалог с някой, който е в реална ситуация.

Редактирано от Лиула
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

...Знам,че ми е доста рано за това писане...,но нещата се случват сега...Преди 3 дни една жена от града ни е изчезнала...Видяна е за последно вечерта от камерите на магазин,в който работи,че го заключва и от тогава я няма...Зададох тази сутрин въпрос на картите...Какво се е случило с тази жена    1.9жезли   2.5пентакли   3.6 меч...Ще бъде ли намерена?   1.6меч   2.Кралица жезли   3.Асо жезли   Къде е в момента тази жена? 1. 6жезли  2.Жрица   3.4чаши   По първата комбинация имам чувството,че е свързано с пари...загуба на пари,а с 9жезли като защитаване срещу тази загуба...и ми идва наум,че е станала жертва на нападение с цел обир...,а последната карта хич не ми хареса...За третата тройка не знам дали това не са мои карти и не показват желанието ми да узная истината ,но от друга страна в тези 4 чаши видях някакво място с вода...или блато...или язовир...и тръпки ме побиха...Моля за помощ от знаещите...

Линк към коментар
Share on other sites

...Цяла сутрин това събитие не ми излиза от главата...Сега,като го погледнах отново...по първата комбинация си мисля дали 9жезли с 5пентакли не е  събитие,което е ставало и по-рано...липсата на пари...и някакви неприятности,произтекли от това...,а 5пентакли с 6меч да е нейното решение...това някакси ми кореспондира и с продължението във втората тройка...,че всъщност ситуацията  в момента произтича от решението на жената...по Кралица жезли...Нещо подобно виждам и в 6жезли и 4чаши...

Линк към коментар
Share on other sites

...Видях и обира...по 9жезли и 5 пентакли...и изнасилването...по Кралица жезли и Асо жезли...,и смъртта по 6меч...,но не исках да съм права...Сутринта се събудих дори с мисъл и кой е извършителя,имайки предвид трасето по което се е прибирала всяка вечер...,но не исках да съм права...сега разбирам въпросът на Ивета..."До къде сте готови да стигнете...,с какво да платите...и какво да жертвате???"...Истината е такава каквато е...,но цената за нея...готови ли сме да я платим наистина...Лично за себе си аз цял ден ще я изплащам...

Линк към коментар
Share on other sites

...Видях и обира...по 9жезли и 5 пентакли...и изнасилването...по Кралица жезли и Асо жезли...,и смъртта по 6меч...,но не исках да съм права...Сутринта се събудих дори с мисъл и кой е извършителя,имайки предвид трасето по което се е прибирала всяка вечер...,но не исках да съм права...сега разбирам въпросът на Ивета..."До къде сте готови да стигнете...,с какво да платите...и какво да жертвате???"...Истината е такава каквато е...,но цената за нея...готови ли сме да я платим наистина...Лично за себе си аз цял ден ще я изплащам...

 

Цеца, всичко е добре, но ще направя едно уточнение: това, което си видяла и разбрала за жената, не е следствие на картите конкретно, а на това, че картите са отключили ясновидски процеси на ментално ниво, което е нормално при подобни житейски събития. Просто сега е било твоето кръщение.

 

Подобни неща не могат да се видят с карти, само с карти, невъзможно е. Това се опитвам да описвам от години насам. Но, май не успявам да се изказвам ясно :)

За Таро се изисква и още нещо, което народа го нарича ясновидска дарба, а аз го наричам по друг начин.

 

Ако тръгнеш в тази посока, която, както виждам, засега не можеш да контролираш, бъди готова за плащане, но не само за ден :)

Ще се научиш, аз лично се радвам, че това ти се случва :) Само не се шашкай, всичко е такова, каквото трябва да е. Който иска да отключи заключената стая, трябва да е готов и за това, и за онова.

Редактирано от Лиула
Линк към коментар
Share on other sites

Подобни неща не могат да се видят с карти, само с карти, невъзможно е. Това се опитвам да описвам от години насам. Но, май не успявам да се изказвам ясно :)

За Таро се изисква и още нещо, което народа го нарича ясновидска дарба, а аз го наричам по друг начин.

 

 

Виждам, че говорите за "виждането". Преди се чудех защо виждам определени неща, сега не, но сега пък си задам въпроса защо тази информация достига до мен, защо я виждам и защо ми е да я знам. Миналата седмица дойде при мен едно момче, което започна работа при нас. Нищо не знаех за него, но се загнезди една информация в съзнанието ми, още като го видях, че това момче е израстнало в институция, но не го споделих с никой. Но в крайна сметка така се и оказа, момчето е израстнало в дом за изоставени деца до навършването си на пълнолетие.

Малко встрани е от темата, но исках да го споделя :) .

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Дъщеря ми имаше колода Таро, но тя мистериозно изчезна. Поне тя не може да си спомни нищо, свързано с това.

Попитах как са изчезнали картите? 

Обесеният, 6 жезли, Рицар мечове

 

И втори въпрос - Къде са картите?

6 чаши, 3 чаши, Силата

 

В пълно неведение съм засега как се тълкуват картите по отношение на загубени вещи. Ако имате желание, включете се с предположения. Аз продължавам да се опитвам да ги разчета. Наистина е много странно да изчезнат и искам да си изясня какво е станало.

Линк към коментар
Share on other sites

Картите били ли са губени и друг път? По 6 чаши с 3 чаши - да не ги е дала на някоя приятелка? 

 

Не са губени друг път и не ги е давала на никой.

Линк към коментар
Share on other sites

...За мен първата тройка е състоянието и след "загубата",а по втората...ще си спомни къде са...на место,на което не е търсила до сега...

Редактирано от Ceca
Линк към коментар
Share on other sites

За мен първата комбинация не отговаря изобщо на нищо, т.е. Таро не отговаря. 

По втората, да не ги е носила някъде и някой да й ги е измъкнал?

 

Осмелих се да "гледам" за едно изчезнало лице, от сайта на предходната страница. Жена, изчезнала на 18 юни в Германия (Франкфурт на Майн). Зададох следните два въпроса:

 

Жива ли е – Умереността, Жрицата, Колелото

Ще бъде ли намерена – Рицар мечове, 8 жезли, 4 чаши

 

Склонна съм да мисля по Колелото от първата, че не е жива. Интересно е и присъствието на Жрицата, за която скоро ставаше въпрос в темата за Таро и смъртта. С толкова големи аркани не мога да си обясня нещо.

Втората тройка за мен обрисува сцената на случилото се. Смъртта е настъпила бързо, като си мисля, че е използвано хладно оръжие (нож) - това по 8 жезли4 чаши ми е неясна, но ако трябва да предполагам - няма да я намерят... Освен това, в темата Константни съчетания в Таро, една от комбинациите за смърт обозначава именно Рицар мечове в съчетание с други карти.

 

Ако някой има виждане по картите ми, нека коментира.

Редактирано от Димитрина_
Линк към коментар
Share on other sites


×
×
  • Добави...