Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Астрален паразит


Guest Системен

Recommended Posts

Здравейте,

Къде в България мога да намеря добър специалист за премахване на връзка с астрално същество.

Проблемът е стара кармична, тежка връзка с астрално същество.

Потвърдено е от няколко човека.

Малко повече по темата има тук - Астрални същества

Прикачвайки се към енергийното тяло на „хазяина”, те започват да „смучат” енергията му, като го правят все по-слаб и по-слаб (отслабва биополето), беззащитен, докато не постигнат своята така желана цел-да живеят отново, като се наместят изцяло във физическото му тяло, така както някога и те са имали и управлявали физически тела. Това представлява т.нар. обсебване (Човек може да бъде обсебен от тленни и нетленни същества. Механизмите са различни.)

Баси гадното е. Писна ми от тези енергийни блокажи, дори и да ходя на рейки, те пак ще се проявяват.

Астралното същество е дух-паразит (на биополето), поддържащ съществуването си чрез използване енергията на поразения, вследствие на което при втория се получава дефицит на тази енергия, а тя, както е известно , е най-важният фактор за съществуването на човека.

Астралните същества това са астралните тела на хора, починали преждевременно (преди предопределеното им време за напускане на физическия свят), вследствие нелепи ситуации-убийства във всичките им разновидности/вкл. във войни/, самоубийства, катастрофирали, неродени бебета вследствие аборти, непогребани и неопяти, кремирани, и всички онези, на които преждевременно насилствено е отнет живота.

Възможно ли е с някакви методи да се разбере астралното тяло на кого принадлежи? Имам усещането че е на малко момче заклано :3d_112::3d_152:

Възможно ли е тази връзка да се запази дори и в следващите животи? А възможно ли е приемникът да умре в следствие на отпадналост. :huh:

Помагайте с каквото можете.

Ако някой е имал подобен проблем да каже как се оправя тази гадост.

Линк към коментар
Share on other sites

Ти как разбра, че имаш астрален паразит?

Съфорумеца Валентин Петров така ми писа.

А и е достатъчно да сравня това което е описано в онази статия.

Знам че е много трудно да се разбере какво стои зад гърба на човека. :3d_075:

Просто ми е интересно какво да правя. :huh:

Линк към коментар
Share on other sites

Всички хора имат астрални паразити, не се притеснявай :D Щом помислиш за нещо и веднага ти се лепват всевъзможни същества, настроени на същата мисловна вълна. Просто мисли положително и въпросните същества ще са от добрите.

Линк към коментар
Share on other sites

Мда. И ако си много лековерен, още по-лесно ще ти се лепват :harhar:

Бих изказала мнение, че онази статия е написана с твърде прозрачна комерсиална цел. Нали ти е ясно, че за написалите статията ще е много готино повече хора да си внушат, че им има нещо, от което авторите на статията биха могли да ги отърват (срещу заплащане естествено :D )

Линк към коментар
Share on other sites

Хей, ама това е един от сайтовете на "ромската фея" Светлина, която нагло преписва откъдето свари, разбрала-недоразбрала :D

Същата издаде и книги, преписвайки и от Учителя и Лидия Ковачева.

Системен, няма начин да не я знаеш и се учудвам как може да вземеш насериозно подобни неща.... Жената сигурно е чела нещо за инкубуси, сукубуси и подобни източни легенди и както каза Диана - видяла е че "има хляб" в тия сюжети, поукрасила е малко още за колорит - и готово!

Линк към коментар
Share on other sites

Системен,

абе искаш ли да ти кажа една рецепта с пелин за премахване на енергийни паразити?

Така няма да ходиш по баячки и всичко си е в твои ръце :) хе хе хе

Линк към коментар
Share on other sites

:3d_131: То ако беше вярно всичко в тази статия, отдавна всеки човек на Земята да е съпровождан не от един,а от поне пет астрални паразита!

Не смятам че имаш повод за безпокойство.Най-много сам да се явяваш паразит на себе си,мислейки че имаш астрален паразит.

Линк към коментар
Share on other sites

Май някой хич не е запознат.:3d_072:

Храни се с енергията от емоциите( отрицателните !!!).

Ако си виждал как сперматозоидът пробива повърхността на яйцеклетката - нещо подобно е ...

Енергийно поле, което се закрепва като паразит върху твоята енергийна полева същност и за да съществува трябва да предизвиква в теб, с различни способи, отрицателни емоции. Тогава ти ставаш идеална "хранителна" среда, която не е за изпускане...Позитивните хора не стават за "храна"...

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Цветелина.

Здравей Системен,

За да не им даваш сила, просто трябва да се научиш да контролираш емоциите си. Както си казал, ти ги "храниш" с отрицателните си емоции, които ако съзнателно ограничаваш/ избягваш, те просто няма "да идват" при теб.

Наблюдавай какво се случва с теб, когато си ядосан например, и виж как се чувстваш ако подхранваш и даваш воля на това чувство, и ако го замениш с някое положително.

:)

Линк към коментар
Share on other sites

Само като се зачетох в темата и се пробваха да ми се лепнат едни. Навъртат се едни такива цял рояк и само чакат някой да кликне и...:3d_146:

Айде без. :whistling:

П.П. И все пак в случай че нещо ви се е лепнало, вкъщи прилагахме една рецепта от газ, мас и оцет срещу гадините. После сядахме на слънце да си ги пощим с братовчедите. И така... :3d_138:

Редактирано от azbuki
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Цветелина.

Здравей azbuki,

Не виждам причина да си така иронична.

Ако си представяш разни призраци и привидения, моля да не тълкуваш така буквално моя коментар.

Не виждам смисъл да ти препоръчвам литература, за да разбереш какво съм имала предвид - когато дойде моментът, сама ще попаднеш на необходимата информация.

Слънчев ден :)

Линк към коментар
Share on other sites

Майтапът целеше да покаже по хумористичен път някои други измерения на нещата и защо не е много полезно човек да се вживява в тази тема. Иронията беше самоирония, както и насочена към въпросния "паразит" - шууу, шуууу, да си ходи.

Колкото по-насериозно вземате такива същества, толкова повече си хапват от вас.

Поздрави.

Линк към коментар
Share on other sites

Само като се зачетох в темата и се пробваха да ми се лепнат едни. Навъртат се едни такива цял рояк и само чакат някой да кликне и...:3d_146:

Айде без. :whistling:

П.П. И все пак в случай че нещо ви се е лепнало, вкъщи прилагахме една рецепта от газ, мас и оцет срещу гадините. После сядахме на слънце да си ги пощим с братовчедите. И така... :3d_138:

Ами пощенето сплотява социалните контакти я с братовчеди, я с други неродствени връстници...Ние пък си разменяхме астрални детски глисти- лятна ваканция, вечер по тъмно, в бесеТката на кварталната градинка...седем-осем хлапета си правехме шампионат за присъждането на престижната махленска наглада "невръстен майстор на краткия разказ"- По онова време Стивън Кинг и да е искал да дойде и да послуша, и да научи как се пра`и тая работа с разказването на "хомогенен хипер хорор- летен"- накратко му викахме ХХХЛ- приказки за възрастни, разказвани от деца много след вечерният им чаС! Напълних цяла ракла награди "Златна ножица", присъдени ми в категория "разкази с най-заплетен сюжет" - ясно е защо наградата е ножица, макар и златна...Та, така си обменяхме астрални паразити...

Бате З. обаче, пръв намери ефикасен начин да се справи с този проблем- е за тези, които сънуват, това беше проблем...Според бате З. щом с лак за коса можело да се фиксира косата- к`ъв бил проблема да не се ползва лак за коса и за стилизиране на астралния външен вид, но- както можеш да натиснеш фъшкалото на лака за коса и да поднесеш запалена клечка кибрит...и да превърнеш коледната елха на празника в пълно бедствие, то- по същия начин можело според бате З. да се третират астрални паразити- огънят ги изтребвал до крак (а това, като пораснах, го четох в библията- прав е бил бате З.) :3d_146:

Линк към коментар
Share on other sites

Хаха Кристияне е тва мнение. Бате 3 я го познавам хахаха :3d_146:ама се си мсилех че варианта с електричество си е класиката хехе. Вариант с викане на помощ на Бате 8 също добре става особено като се има предвид че Бате 8 е по дърт и той такива вечеринки бая прекарал хехе

Линк към коментар
Share on other sites

9. И зъл дух от Бога нападна Саула, и той седеше вкъщи с копие в ръка, а Давид свиреше с ръка по струните.

10. И Саул искаше да прикове Давида с копието о стената, но Давид отскочи от Саула, и копието се заби в стената; а Давид избяга и се спаси нея нощ.

Библия, Царства 1, ГЛАВА 19

Христос изгони много нечисти духове, и то много пъти:

2. И когато Той излезе от кораба, на часа Го срещна един излязъл от гробищата човек, хванат от нечист дух;

3. той имаше живелище в гробищата, и никой не можеше да го върже даже с вериги;

4. защото много пъти бе оковаван с окови и вериги, но той разкъсваше веригите, счупваше оковите, и никой не беше в сила да го укроти;

5. и всякога, нощя и дене, по хълмове и гробища викаше и се удряше с камъни;

6. а като видя Иисуса отдалеч, затече се и Му се поклони;

7. и като извика с висок глас, каза: какво имаш Ти с мене, Иисусе, Син на Бога Всевишний? Заклевам Те в Бога, не ме мъчи!

8. Защото Иисус бе му казал: излез ти, дух нечисти, от човека.

9. И го попита: как ти е името? А той отговори и рече: легион ми е името, понеже ние сме много.

10. И молеше го много да не ги изпъжда вън от тая страна.

11. А там, край планината, пасеше голямо стадо свини.

12. И всички бесове Го молеха и казваха: прати ни в свините, за да влезем в тях.

13. Иисус веднага им позволи. И като излязоха нечистите духове, влязоха в свините; и сурна се стадото низ стръмнината в морето, а те бяха до две хиляди; и се издавиха в морето.

14. А ония, които пасяха свините, избягаха, та разказаха в града и в околността. И жителите излязоха да видят, що се е случило.

15. Дохождат при Иисуса и виждат, че оня, който беше по-рано бесен, в когото имаше легион, седи, облечен и със здрав ум; и се изплашиха.

Марко, 5

Духовна реалност е че има нечисти духове, някои от които обитават в хора.

Редактирано от Валентин Петров
Линк към коментар
Share on other sites

Духовна реалност е че има нечисти духове, някои от които обитават в хора.

Това никой не го оспорва. Не подценявайте обаче силата на хумора срещу въпросните духове. Те много обичат да ги вземат насериозно. Но има и едни други де. Те пък обичат да се зевзечат за всичко. Разликата е тънка. ;-)

Линк към коментар
Share on other sites

Е па тия в духовния свят напарво се оляха...Не стига че ние хората открихме топлата вода и банята- ами все още има и духове-пънкари...Като дойде нечист дух- дайте му сапун, кърпа и...бегом-марш към банята...:3d_146:

Редактирано от Кристиян
Линк към коментар
Share on other sites

Хуморът е хубаво нещо. Баня за духове, за пръв път чувам:3d_146:

Аз обаче съм виждал такива неща, и то неведнъж.

Това са съвсем други същества от изостаналите астрални обвивки на мъртвите.

Едно 8-годишно момиченце което познавам също ги виждаше. Описваше ги с подробности,

някои от тях приличаха на дяволи, с рога , опашка и др. Те й бяха говорили и я тестваха.

Не искам да продължавам да говоря за това че ще препоръчате психотерапия на тези духове.

Когато са в хора, те могат да се виждат с нощното зрение (и денем), гледайки разсеяно около границата на силуета.

При определена позиция на тялото и шанс за наблюдателя, част от тяхното астрално тяло с черносив цвят излиза доста навън.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 8 years later...
В 3/4/2018 at 17:11, holyvalentine каза:

Аз само не мога да разбера от какво се пораждат тези връзки? Всичко това звучи като ужасни небивалици.

Цитат

Едно 8-годишно момиченце което познавам също ги виждаше. Описваше ги с подробности,

някои от тях приличаха на дяволи, с рога , опашка и др. Те й бяха говорили и я тестваха

Ако някой друг е виждал в този момент , нищо чудно да говори съвсем други неща . Знае се че виждаме с ума си и е логично , различията да са плод на различно овладян ум .Това се отнася и за ,,тези връзки" . Ще разкажа една малка случка :) .Отварям си пощата и преглеждам разни съобщения . Създал съм си навик да търся същественото и не забелязвам множеството рекламки . Не помня точно какво четях , но се загледах в някаква за здравословен живот .Там се мярнаха няколко сексапилни фигури и си помислих че скоро не съм виждал  такова нещо . Някаква от новите певици бе .Отворих нов прозорец и за разглеждах разни клипчета , уж музика , а гарнирани с множество снимки . Разбира се това влияе на движението в главата  и се сетих за жена ми в съседната стая . Отворих още един прозорец с подобни снимки и изведнъж се усетих , че сексуалното желание е нарастнало неимоверно и безпричинно (това е обясним всеизветен факт) . Имам вече някакъв опит и това бе достатъчно . За какво ? Не е необходимо да виждам астралните същества , като плуващи във въздуха духове , Това не ми върши работа . Достатъчно е да знам че във всичко свързано с човешката дейност има остатъчни емоций прилепващи се към всяко интересуващо се внимание . Те остават свързани с човека проявил интерес , в зависимост от душевния му живот , от навиците и мисловните му нагласи . Всичките ни желания , често се усилват от такива външни влияния .Отърваването от астралните паразити е естествен процес за натрупване на познания , за природните закони  .Част от природата сме и естественото познание можем да получим от нея , Учейки се от нея .

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...