Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Чета и не вярвам на ушите си


Recommended Posts

Във форума има една котка, която ме кара често да се превивам от смях и ми хрумна да си направим тема в която да събираме проблясъци и забавни изказвания на съфорумци m121.gif

Последните ви две мнения, другарки и другари, са сложни, за да напиша просто нещо ей така, давате ли ми малко време?

m131.gifm021.gif

Edited by Донка
Link to comment
Share on other sites

В попфолка се пее за любовта,попфолка е музика изпълнена с много обич,но и с много тъга(в зависимост от песните).Чрез нея сърцето се освобождава от мъки и страдания,човек поглежда всичко от добрата страна.Попфолк баладите докосват душата със своето съдържание.

Това е нелепица, ама имаше един цитат на един потребител, който видя в чалгата Божи замисъл! Само че го четох преди време, мъча се да го открия, но не успявам. Беше шокиращо! Edited by Донка
Link to comment
Share on other sites

хАХАХАХ ТОВА Е УМОПОМРАЧИТЕЛНО!

Link to comment
Share on other sites

В попфолка ...

... ИМА текстове, пълни с копнеж, любовна мъка и желание за надскачане на ежедневието, романтика. Не сте ги забелязали поради типичния ритъм и чалга-извивки, които не са по ваш вкус. И най-вече поради картинките в клипа, които грабват вниманието. Това е проблем на гледо-слушащия, не на текста.

Ако има поне един човек, който спира да псува, защото слуша чалга - приветствам!

http://vbox7.com/play:9f4b723f

Edited by Донка
Link to comment
Share on other sites

Моля всички участници в тази тема да се отнасят с уважение към авторите на цитираните от тях мнения. За да се избегне одумването на конкретни личности и техните позиции и мнения, моля при цитирането да изтривате името на потребителя.

Link to comment
Share on other sites

Да приемем ставащата в България чалга, прелюбодействия, кражби, прелюбодеяния, силикон и т.н. като нещо нормално и като Божия промисъл.

Това ми се струва приемливо. Да се скрива името, че иначе в темата ще нахлуят словесни престрелки, а за тях има отделна тема( Дуел ). Лично аз ще пускам тук цитати, които са ме вкарали в недоумение. Въобще идеи, които разбиват всичко в мен. Vorfax, благодаря за темата!
Link to comment
Share on other sites

Ха ха. Преди два века в Париж била обявена лекция "Използването на математиката при кроенето на дрехи". Имало голям интерес, в публиката били най-известните парижки моделиери. Всички били шумни и възбудени. Изправил се лекторът и почнал: "Нека за простота да приемем, че човешкото тяло представлява идеална сфера".............е това е "чистата" наука :)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

А иначе за секса по улиците - в Неапол има една улица до морето в един от кварталите, на която младежите паркират и облепват с вестник прозорците на колата... и следва проверка на амортисьорите и предния и заден мост : )

Котката мина през лилавия, мръсно зеления и в момента е в нечетливия си период m174.gif

Link to comment
Share on other sites

Вие замисляли ли сте се, че никой човек не казва за себе си "аз съм конфликтна личност"? Дори най-големият кибритлия казва "Аз не съм конфликтна личност", макар че може да добави "обаче е пълно с идиоти, които да те извадят от равновесие".

m179.gif

Edited by vorfax
Link to comment
Share on other sites

Guest Христо

От друг сайт е. Жената е 32-годишна, българска гражданка и българка от източна България, поне средно интелигентна, окултно ориентирана, ценяща изкуството,учила история в българско училище (каза, че и четворка и е стигала по история, но може и да и е завишена тази оценка, а и човек забравя). Коментарът и е написан въпреки дадени и обяснения за македонците и българите (на които явно не повярва). Всеки има право да се определя като какъвто си иска, но като се пишат простотии, особено от такава жена, дразня се. Не и беше отговорено само с аргументи от български учебници (факт, който тя пропусна; дори не си беше направила труда да провери в интернет, ако не в книги).

Много ми беше интересно да науча защо българите смятат македонците за българи. Затова те попитах и понеже ти ми отговори с информация от българските учебници, разбрах че това, което ми казваш е съмнително. Защото аз на учебници не вярвам, откакто в тях прочетох, че произлизам от маймуните. Затова само ти благодарих и си замълчах. Аз се интересувам от истинската история на света, която се намира в апокрифната литература. Проф. Златарски работи по доказването на произхода на македонците и опровергава тезата, че "те са българи". Но аз в Интернет не мога да открия негови трудове, а само обща информация за дейността му.

Това че македонците не са българи, го знам от баща си, а той е македонец. Затова за обстойната ти информация по отношение на моите корени, още веднъж ти благодаря, но не вярвам в нея. МОЯТА МАКЕДОНСКА КРЪВ НЕ Е БЪЛГАРСКА. Нейните корени са в Егейска Византия, а всичко останало ми предстои да намеря.

Това горното, плюс идеализирането на положението на жените в ислямския свят и омаловажаването на положението на християнката придружено с посочване, че е по - добре да си мюсюлманка в арабска държава, които идеализиране и омаловажаване тази госпожа и една новомюсюлманка (може би българка по етнос) направиха в поредица коментари, бяха неща, които ме ядосаха в последно време...(имаше и обобщаващи коментари за вида на християнките и мюсюлманките, обяснения за носенето на забрадки, които не ми се връзваха и оспорвах).Но не ги цензурирах, въпреки че имах силата да го сторя. :)

която се намира в апокрифната литература.
Това съм го пропуснал...Понеже много пишех и четях, убягнало ми е...Помислих си нещо от сорта на :" май учиш история главно от окултни и лъжливи източници", дори без да фиксирам тези и думи. В апокрифната литература, току виж имало вярни неща...Но това не означава, че трябва да се приемат като божие откровение. Да не забравяме, че апокрифна литература отрича и Холокоста. ;) Но хора всякакви. :) Edited by Христо
Link to comment
Share on other sites

Ами Христо забелязваш ликолко много сме свикнали с нещата, които знаем, че даже и за верни ги приемаме :)

Македонците не са българи. Попитавй всеки македонец и той ще ти каже, че не е българин. А това е най-важното за тях и света.

Жените наистина са на почит в мюсюлманския свят и са сравнимо по на почит като жени, отколкото жените в Западния свят.

Има много дълбок окултен смисъл в това да се покрива косата на жената след полово съзряване. То от значение е и как точно се сплита.

Истинската изтория никога няма да е достъпна за широките кръгове,.

А да, чалгата си е изкуство. Макар и неразбрано от една малка част от българите :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Христо

Македонците не са българи. Попитавй всеки македонец и той ще ти каже, че не е българин. А това е най-важното за тях и света.
Македонците са българи с промити мозъци, някои от тях съзнават, че са българи и го заявяват (други го крият). Дори и да приемем, че има такъв народ, то той произхожда от българския и е много млад, изкуствено създаден ( македонистите, включително онази жена отричат това и твърдят, че македонците от време оно са си отделен народ). Ти също не си особено добре с историята. Казвам го и от предишни наблюдения. Говоря за исторически факти. Темата е дълга. Ако искаш да добиеш реална представа, поинтересувай се, но не чети само македонистки източници...

Жените наистина са на почит в мюсюлманския свят и са сравнимо по на почит като жени, отколкото жените в Западния свят.
С тях много сме си писали за това. Позицията, която поддържам е че християнките живеят като цяло по - добре от мюсюлманките в ислямистките страни. В другия сайт подробно съм обяснил защо и не мисля да го правя отново. Не твърдя, че християнските общества са идеални. За окултния смисъл на забрадките, не е ставало дума.

Ако България стане богата държава и ако българската политика е по - активна по отношение на сънародниците ни при Вардара, македонците набързо ще си спомнят, че прадедите са им българи.:D

Македонската нация е продукт на югославските и руските комунисти (идеята за който продукт се е появила още в 19-ти век). Този продукт, в днешния глобализиращ се свят, ще загине лека полека...и истината ще бъде осъзната поне от мнозинството.

Edited by Христо
Link to comment
Share on other sites

Guest Емил от Льонеберя

Предполагам, че липсата на паспорт при мюсюлманките и невъзможността да пътуват без мъжа си е малка разлика с европейките?

Link to comment
Share on other sites

Един виц:

- Какво се получава, когато един македонец се изкъпе?

- Чист българин!

(Чудно ми е, онези "мАкедонци", които имат антибългарско мислене, дали изобщо се къпят?)

Edited by ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

Напих един китаец и той си призна малко преди да изгуби говор и картина, че екипът му е разработил микроелектроди с висока плътност...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Това е от чужд форум и е модерирано от мен - съкратено.

Драги съфорумници, предлагам форумната среща да се състои някъде по средата на България, за да е удобно за всички ни да присъстват повече потребители. И да няма сърдити. Предлагам да е в София. Очаквам вашите предложения.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

11 страници са напълно достатъчни за изчерпване на тази тема при наличието и на други, свързани с нея. Разсъжденията и позициите започват да се повтарят, зациклят и разговорът се изражда в безмислени престрелки, които не са желателни в нашия форум.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...