Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Моля за помощ,синът ми има много чести позиви за уриниране


Recommended Posts

Здравейте на всички,

от 1 месец синът ми  /на 16г/ започна да изпитва много чести позиви за уриниране особено сутрин преди да излезе за първа смяна на училище-влиза в тоалетната,уринира,излиза и веднага пак влиза...след още няколко минути пак  и пак...понякога успява да стигне до училището /на 30-40 мин,път с автобус/,понякога слиза по средата на пътя и се прибира в къщи с такси,защото не може да изтрае /стиска повече/.И така денят пропада и после и другия ден и така се трупат отсъствие след отсъствие и всичко се повтаря пак на другата сутрин.Когато си ве в къщи положението е по-спокйно ,но пак мн.често му се ходи,понякога през половин час,понякога през повече време.През нощите трудно заспива /доста често по цяла нощ стои буден и ходи посточнно до тоалетната/,после спи до следобед,след това пак стои цяла нощ и дори да не му се ходи често до тоалетната ,пак не може да заспи защото си е объркал тотално графика "ден и нощ" и така всичко се повтаря в един омагиосан кръг.

Естествено веднага още в началото го заведохме на уролог,после на втори ,после в частна специализирана клиника и двама доктора го преглеждаха,изследвания на стерилна урина и кръв правихме-и все нищо му няма-на ехографа бъбреци и пикочен мехур са му наред.Първо силен антибиотик му предписаха ,после друго  лекарство,после урокомфорт,сега друго пие,но даже и подобрение няма.И при две баячки паралелно ходихме да му леят куршум,и двете казаха ,че голям стрес има ,и пак ходихме след това ,но нищо не се оправя-напротив сега в последните дни все по-зле става.

Първият срок завърши с над 100 отсъствия,сега е между срочна ваканция и в сряда е на училище-просто не ми се мисли как ще ходи.Иначе се учи добре в престижно училище,стипендия за успех взема,но тозои проблем му съсипва живота /а и нашият също/

Между другото го водихме и на очен лекар ,че не виждаше нещо с едното око и лекакарката забеляза ,че няма мигли /окапали са му явно/ и каза че това е вследствие на стрес.Той  малко затворен расте,ако не ходи на училище,почти не излиза,на компа все стои ,или учи,няма много приятели.

 

Вече не знам къде да ходим на лекар ,положението е отчайващо,много моля за съвет,или ако има някой със същият проблем,да каже как се е оправил и ли да даде съвет някакъв...Благодаря Ви на всички предварително!

Линк към коментар
Share on other sites

Сега от 4 дни започна да си мери температурата на всеки час,два и се оказа ,за около 6-7 часа в денонощието /обикновено вечер след 18:00 часа/ поддържа 37,1 , 37,2 градуса.През другото време температура няма.Уролозите вече вдигнаха ръце и казаха ,че проблема не е за тях-пращат ни на имунолог за температурата.

Линк към коментар
Share on other sites

Само предположение да не би да има диабет който означава пикочна диария при наличието на кетони следствие на захар повече от 24 се пикае като че си пил 5,6 л.бира.

Линк към коментар
Share on other sites

Синът ви е в стрес, нормално от това да има повишена температура.

А мога ли да съм сигурен, че температурате не е от нещо друго и дали да влизаме в болница за да му се направят пълни изследвания за тази температура.

Линк към коментар
Share on other sites

И аз имам същият проблем. Освен другите изследвания си правих и кръвна захар-на границата е 6, но ми казаха, че не това е причината. И аз също си мисля, че е от стрес. Но действително ситуацията е доста мъчителна. Нарушението на съня, води до още по-голям стрес.....

Линк към коментар
Share on other sites

Положението е отчайващо, казвате.

А пишете през 3 - 4 дни. Какво правите през това време? Поне билки пие ли?

 

При уринирането има ли болка?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...